Clipe din trairile sufletelor noastre...(10)
Raspunsuri - Pagina 20
R_MARCE spune:
Seara buna fetelor,
uite si eu pe aici dupa 10 ore de bintuit prin oras. Am fost la Baby Expo, am primit o multime de pliante si ce a fost si mai bine, e k am primit si o multime de mostre gratuite la diverse produse. Mi-am gasit masutza pt mincat pt bebelina si deasemenea, si celebra pompa electrica pt sin. Am gasit de la Avent la 4.400.000 si m-am speriat. Am mai gasit de la Nuk la 2.600.000 ...iarasi ...brrrr... In final, am luat una de la "Primii Pasi" la 900.000 ceea ce e ok, zic eu. In rest, preturi de preturi! Un body 650.000?! Brrrrr.... astea erau printre cele mai scumpe, dar nici cu restul nu imi era rushine!
Eiiii...si uite k a trecut timpul si ...ghici cine apare? Brenda noastra! Agitata nevoie mare, de parca dadea Bac-ul, nu alta. Noroc k Diana parea k nu are emotii. Spectacolul a fost f reusit si kiar am facut doua fimluletze unde o puteti vedea dansind, pe Diana. Acum mi-e somnic, dar miine i le trimit Brendei si le pune ea pe net, k eu habar nu am cum.
Eu una m-am distrat azi! Sper k si pt voi a fost o zi buna. Miine ma duc la eco cu bebitza. De abia astept! Va scriu amanunte imediat ce apuc calculatorul. Pina miine, va pupic si va doresc un somn usoooorrrr.... sfrrrrr...cred k deja doooorm
18+
Marce
serendipindity spune:
Buna dimineatza la toata lumea!
Sunt si eu o mamica fericita ca are un pui asa de minunat cum este Iustin Sebastian, comoara mea nepretuita. Pe 2 octombie va implini 5 luni. Nu pot sa spun ca sunt singura, ca l-as mania pe Dumnezeu. Il am pe baietzelul meu, am parintii alaturi macar sufleteste, daca fizic nu pot fi cu mine, deoarece locuiesc la 250 de km distanta. Eu si bebe stam cu chirie, impreuna cu tatal lui si, aparent, formam o familie... Unele dintre voi poate ca imi stiu povestea, de la alte topic-uri; n-as vrea sa intru din nou in detalii. Pe scurt, eu si tatal copilului nu mai formam un cuplu de cand avea bebe 2 luni si jumatate. Am fost plecata la ai mei o perioada, si de vreo doua saptamani m-am intors in Capitala... pentru ca aici este viatza mea, de opt ani de zile. Serviciul, studiile, cele mai frumoase amintiri...
Cum e viatza mea acum? Interesanta, as putea spune. Bebe e tare cuminte si vesel, iar taica'su... incepe sa se bucure de prezenta lui din ce in ce mai mult. Habar nu am daca voi fi din nou o familie in adevaratul sens al cuvantului, iar el, nici atat! Consider insa ca e de datoria mea sa am rabdare, sa fiu tare pentru bebe si sa ma rog la Dumnezeu sa ne dea gandul cel bun, pentru a gasi solutia optima.
Unde pot atasa cateva poze, sa vedeti si voi ce simpatici suntem?
Va pupam!
gabibarta spune:
asteptam fimuletele!!!!
650.000 pe un body???? pai nici pentru adulti n-as cumpara unul atat de scump!!!!! E cu fire de aur?
R_MARCE spune:
Cum e weekend-ul, fetelor? "Noi" am fost la eco azi, marele eveniment! Totul e super-bine, bebelina e tot bebelina, are 20 cm si 215 g. Ni s-a luat o piatra mare de pe inima...cel putin mie, stiu sigur!
Asa cum zice Brenda, am ditamai burtoiul si ma intrebam de ce. L-am intrebat si pe dr. care amuzat, mi-a zis k bebe are doar 215 g iar restul...SNIT ALE MELE! Va dati seama ce groaza m-a luat! Of of....ma fac cit malul...
Dr. a fost simpatic si mi-a atasat la rezultatul de la eco si o poza cu bebelina, unde statea cracanata si isi arata "podoaba". A pus doua sageti spre locul cu pricina si a scris "labii"....k sa nu mai fie nici un dubiu.
Mara, bine ati venit, tu si puiul tau. Nu iti stiu povestea, dar iti inteleg situatia, pt k si a mea e oarecum similara. Si eu stau cu "viitorul tatic", dar astept din clipa in clipa sa plece din tara si nu stiu dak se va mai intoarce. (sansele sint f mici, plus k nu isi doreste bebele). Imi pare rau k situatia e asa pt voi, dar poate in timp, "dl. proaspat tatic" se va da pe brazda si va realiza ce are linga el. Eu zic sa nu te stresezi si sa mai ai rabdare, k unii barbati (sau mai toti) se maturizeaza mai greu (sau ...deloc! hehehe). Cred k dak se da pe brazda, merita sa faci un efort sa vezi dak mai puteti fi impreuna. Eu asa ma gindesc si pt mine, in viitor, dak dl. meu se va razgindi. Nu pot garanta k vom reusi, dar voi fi dispusa sa incerc.
Pina una-alta, bucura-te de bebe si deasemenea, relaxeaza-te, intra din nou in pielea ta, redescopera-te. Cred k sint in asentimentul tutror cind zic k poti veni la intilnirile noastre (asta cind reusim sa ne intilnim) si uite asa iti poti face prieteni(e) noi si la fel si puiutzul tau. (k mai avem bebelusi pe aici). Apropo, in ce zona stai?
Despre poze... habar nu am cum sa le pui pe net si tre sa recunosc k nici nu mi-am dat osteneala sa invat. O sa incerc sa imi fac si eu un fel de albumel, din asta virtual, k mai mare rushinea! Iar filmuletzele i le trimit Brendei pe mail si le pune ea...
...m-am scos!
Daaaa...era un body de 650 mii lei, nu era din aur da' cica era de la nusht' ce firma...bla bla.
Hai va pup ...k nu mai stiu ce mai vroiam sa spun,
18+ !!!!!!!!!!!!
Marce
brendamitran spune:
Seara buna,fetelor!
Am lucrat azi.....desi a fost o zi plina de evenimente.
Diana a avut concurs....hmmmm.....a terminat pe locul 11.....hmmmm.....asteptam mai mult,dar......no comment,dat fiind ca este un site public,discutam in particular aspectele legate de "reticenta" mea fata de rezultat.
Marce,sa-ti traiasca bebelina.....io o iubesc de acum,parca mi-o si inchipui,o Marcelina in miniatura.....Nu ne-ai spus de tratament.Ce ti-a dat doctorul? E ceva ingrijorator? Sau doar o nimica toata cum am presupus noi?
La baby-expo mergem sa dansam si maine,daca doreste cineva sa vina sa ne vada,desi afara e urat si ploua,dar vom dansa inauntru de data asta.Eu.....voi lipsi din nou,desi maine sper sa ajung sa fac act de prezenta....
Gabi.....mai stii ce ti-am povestit despre colega aia? Cred ca voi pune capat circului,maine ii spun deschis ce cred......nu-mi place sa ma calce nimeni in picioare si nici sa-si bata joc de mine. Deja simt ca cedez nervos si nu vad pt.ce ar merita efortul.......
Cam asta ar fi....in rest.......afara ploua,ploua/si-i trecut de ora 9.......adica....a venit toamna.........brrrrrrrr....
Alma....hibernezi?
Mara,bine ai venit! Te asteptam,asa cum a spus si Marce,la urmatoarea noastra intilnire!
Danim,am inteles ca si pe la voi e frigutz! Ce faceti voi? Ce fac printesele mici?Hai,ca mai am muffins....si un strop de cafea!
BRENDA
Cu dedicatie:
"E o mare nenorocire de a nu avea destul spirit pentru a vorbi ce trebuie si nici destula minte pentru a tacea.Iata principiul impertinentei." (la Bruyere)
http://community.webshots.com/user/brendamitran
gabibarta spune:
Brenda, numai sa nu intri prea tare in ea:) Iti tin pumnii sa fie o.k.
Marce, ma bucur pt. "labii"
La noi e frumos in continuare timpul, am fost ieri la piscina, a fost suuuuper....
alma spune:
Mi-am terminat treburile, mi-am luat un castron cu seminte in fata si acum citesc pe DC si incerc sa mai scriu pe ici, pe colo. Aseara am iesit la o plimbare cu rolele, minune mare ca fata mea m-a solicitat sa iesim (s-a certat cu prietena ei ), mi-am limpezit un pic creierul, ca dormisem dupa-amiaza si ma simteam ametita.
Brenda, felicitari chiar si pentru locul 11, vine ea si marea performanta, o sa vezi! Ce ti-a facut colega de vrei s-o iei in gheare?
Gabi, vremea frumoasa mai dainuie si pe la noi, chiar daca a tras o rafala de ploaie. M-as fi dus si eu la piscina, dar daca nu stiu sa inot...
Marce, felicitari inca o data pentru bebelina! Acum esti chiar sigura ca e fata, fara dubii! A fost si o prietena de-a mea din Buzau la Baby expo si spunea ca preturile sunt exagerate. A fost si la noi zilele-astea un targ de industrie usoara, incaltaminte din piele si haine de toate felurile, mi-am luat o hainuta matlasata de iarna, ca aveam o cojoaca veche de peste 10 ani si parca nu mai mergea si anul asta.
Ioana, nici mie nu-mi place frigul si iarna, dar la mine a fost asa dintotdeauna.
Mara, bine ai venit!
Casoca
brendamitran spune:
Buna fetelor!
N-am reusit sa ma iau de colega.....deocamdata stau in expectativa,ca vad ca a facut gashca cu o alta....periculoase rau amandoua:rele,catze,egoiste,diabolice,genul care il sapa pe vecin numai pt.ca nu le place mutra lui.
Nu ma intimideaza genul,m-am lovit de multi din astia,insa va trebui sa actionez cu tact,caci se pare ca lumea cam casca gura la ce spun ele.....
In rest.....am venit de la serv,am plecat la Baby-expo unde n-am stat mai mult de o ora.Spre fericirea mea,caci m-am pricopsit cu o indigestie naspa care se lasa cu tot felul de stari,voma,moleseala si nu mai zic ca am nevoie tot timpul de....]
Acum am bagat-o pe Diana la baie dupa care avem in meniu niste paine prajita cu branzica de tzara,ceai cu miere si pe urma pat si tv....
Ca maine iar lucrez.....
pup pe toata lumea.....
BRENDA
Cu dedicatie:
"E o mare nenorocire de a nu avea destul spirit pentru a vorbi ce trebuie si nici destula minte pentru a tacea.Iata principiul impertinentei." (la Bruyere)
http://community.webshots.com/user/brendamitran
Ioana Sora spune:
Marce, felicitari !
Brenda, sper sa te simti mai bine.
Serendipindity, sa-ti traiasca bebele ! Nu stiu unde si cum poti pune pozele ici, eu n-am reusit, asa ca mi le-am pus pe yahoo.
Cati, cum merge la gradi ?
Saptamana asta cred ca va fi infernala, din cauza Francofoniei. Am inteles ca scolile si gradinitele vor fi inchise...
Sa aveti o saptamana usoara !