s-a gandit cineva sa adopte copii din lumea aIII?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ingeras_rebel22 spune:

buna fetelor,sunt putin mai veche pe aici dar in alte parte,si eu cu sotul meu de dorim un copil foarte mult dar nu reusim deocamdata sal face,suntem sanataosi asa ne azis ..si asa mai departe...dar sunt foarte hotarata sa adopt si daca se poate sa adopt 2-3copii!chiar am citi undeva mai sus cu adoptia din luema a 2 sau a 3,eu locuiesc in austria dar mias dori si imi doresc sa adopt din romania,si de ce sa va spun..aici copii din orfelinate sau orice copil fara parinti..au foarte multe drepturi,au alte conditit(foarte bune)au cam tot ce le trebuie,pe cand la noi sunt atatia copii necajiti sai vai de capu lor ca nimeni nu se uita la ei si au niste conditi..ma gandesc ca stiti mai bien ca mine!!si credetima ca sunt si copii asiatici sau negri si la noi abandonati!!am si eu o rugaminte mai bine zis o intrebare...este vreun site unde se pot veeda poze cu bebelusi sau copii dati spre adoptie la noi in romanai?sau am voie sa am duc sa ma uit?sa vizitez?va multumecs foarte mult..si ma csuzati daca mam exprimat gresit...dar nu putema sa ma abtin de la discutie!!
mult succes in continuare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona dragusin spune:

Nu exista un astfel de site!
Si trebuie sa ai domiciliul in Ro,ingeras,pt a adopta de aici.

SIMONA si PATRICIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras_rebel22 spune:

asta nui o problema ca inca stau intre paralele,am si domiciliu aici dar am si in romania deorece am locuinmta propie si acasa si inca figurez si la ei!!cred ca am sa incep prin martie cand da putin caldura...sa caut si sa ma pun la drum sa vad ec se poate face de a ave aun bebe!
multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona dragusin spune:

Mult succes,Ingeras !

SIMONA si PATRICIA

Mergi la inceput