despagubiri pretinse ag.de turism neserioasa

despagubiri pretinse ag.de turism neserioasa | Autor: caarra

Link direct la acest mesaj

Stie cineva care sunt demersurile care se fac,pasii de urmat in cazul in care cineva pretinde despagubiri din cauza ca a avut de suferit de pe urma neseriozitatii de care a dat dovada agentia de turism(EXIMTUR in cazul de fata)? E vb.de o familie cu 2 copii mici care avea bilet la hotel BALADA din Saturn(achizitionat prin EXIMTUR)si pe cand au ajuns acolo au constatat cu stupoare ca nu mai sunt locuri!!!,ca cica vanduse agentia prea multe. Ag.sustine la randul ei ca avandut cu acordul hotelului si ca nu au nici o tb.
Prietenii mei sunt hotarati sa nu lase treburile asa si vor sa actioneze dar nu prea stiu cum,sunt in faza in care s-au trezit cu concediul stricat si numai parte de relaxare nu au avut.
Multumiri
Aura

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crista-s spune:

cred ca trebuia pt inceput sa sune la protectia consumatorilor ( inca de cind primeau vestea asta urita )...
apoi tot prin ei ( prot. cons. ) se fac demersuri

Cristina

"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caarra spune:

Cristina,multumesc de raspuns. Au sesizat OPC-ul din Constanta si urmeaza sa repete figura si in Cluj(la intoarcere). Sa vedem ce va iesi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coralia_popa spune:

Si noi am patit anul trecut la fel, tot in Saturn. Aveam rezervare la Hora si ne-au trimis la Balada. Senzatia mea este ca nu agentia e de vina, ci hotelul... De fapt nu conteaza... Daca nu sunt ei de vina, sa dea in judecata hotelul.. Si noi ne-am enervat foarte tare... mai ales ca ziceau ca nu mai au nici o camera libera, nici macar una, si pe cand plecam cu coada intre picioare si cu copilul in brate, a aparut un grup de nemti care au fost cazati fara probleme...dar nu am mai facut nimic dupa aceea... :-(

Deci ce este de facut in astfel de situatii?

Mergi la inceput