Vacanta de iarna in tari tropicale?

Vacanta de iarna in tari tropicale? | Autor: Kya

Link direct la acest mesaj

Fetelor dragi

poate ma luminati si pe mine, unde pot sa ma duc iarna in concediu pe undeva unde e cald si bine, mare, soare si plaja.

Voi ati fost pe undeva de genul asta? Cum a fost? Financiar cam la ce pot sa ma astept?

Dati-mi si mie sugestii, va rog, sau macar trimiteti-ma la o agentie de turism buna care are astfel de oferte!

Kya - viitoare mamica in asteptare

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crista-s spune:

Eu n-am fost iarna la plaja insa in Italia e la mare moda Kenya ... la mare saptamina all inclusive se invirte pe la 1500-2000 euro . Asta ca sa iti faci o idee..

Apoi mai e Thailanda, Seychelles ... astea sunt destinatile clasice unele mai ieftine altele mai scumpe in functie de servicii sub 1000 euro nu e cazul banuiesc.

Apoi Mexic .. Brazilia... Cuba ... Miami ...

Din Romania nu stiu cite chartere sunt iarna ca sa merite o astfel de vacanta , altfel la cit costa avionul se dubleaza pretul.

Poate iti convine sa lipesti o astfel de vacanta cu zbor charter de pe un aeroport centro.european cu o noapte de cazare in acel oras si un zbor charter din Romania pina acolo ..

Cristina

"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Eu am fost iarna trecuta in Thailanda si am platit 800 de euro all inclusive.A fost cald si f bine.

Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

Thailanda,Malaezia,Sri Lanka,Seychelles,Maldive,Mauritius,chiar si Emiratele Arabe (chiar daca nu e tara tropicala).

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

In Thailanda am fost toata familia de 2 ori si ne-a placut foarte mult.In India s-au dus multi prieteni si au fost multumiti desi eu n-as prea indrazni sa plec cu copii din cauza conditiilor de igiena.

Brazilia e foarte ieftina si chiar ti-o recomand(dar avionul costa mult daca nu e charter),pentru Kenya am vazut ca agentiile germane gen lastminute.de au preturi bunicele,Africa de Sud merita,si pe asta ti-o recomand,de aici costa cam in jur de 1700-1800 euro/pers 2 saptamini.

Mai ieftinute ar fi Egiptul(unde iarna e placut),Maroc dar in sud(in nord e cam frigulet la 13-16 grade),Israel,Emirate(drumul pina acolo nu e scump,insa preturile din tara respectiva sunt destul de ridicate),insulele Tenerife(Spania).

Sa ne spui ce ai ales!

Mariana 13+
mama de Monica, Matei si Markus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hanako2004 spune:

kya eu iti recomand tailandamalaezia sau guam
nu stiu cum vine cu preturile din romania ,mereu am plecat
din japan si preturile difera foarte mult...insa viata acolo este destul de ieftina..bafta

pozici MALAYSIA
malaysia2006

irina &emilica2005.01.06
POZICI NOIEMILY zana noastra poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Mersi mult fetelor pentru raspunsuri

M-as gindi la Tenerife, pentru ca e mai aproape de Romania, si din 7 zile nu pot sa-mi permit sa stau 2 in avion. Din cite am cautat pe net, temperatura e cam de 25 - 28 de grade (inclusiv iarna). Ofertele agentiilor se invirt in jur de 600 - 800 euro.

Ma gindesc ca asta s-ar putea sa cam fie ultima vacanta romantica impreuna cu sotul. Mai incolo sunt programati , asa ca ... vreau sa profit cit se poate.

Kya - viitoare mamica in asteptare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

kya activeaza-ti PM

INGRID

Mergi la inceput