La noi la Galati sa veniti (28)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaelabeldimanescu spune:

plec spre servici! nu vreau sa mai intru in polemica cu nimeni. sunt atat de linistita incat chiar nu ma mai intereseaza nimeni si nimic.Sunt multumita ca fetita mea este bine ,ca s-aintegrat la gradinita,ca-i este f.bine.va pup. Mihaela.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OrbuGabi spune:

Buna seara si multumesc pentru urari.A fost foarte frumos la prima petrecere a micutului (cu familia),mai avem una maine cu copiii,atunci sa vezi harmalaie.Motul i l-am luat la 8 luni pt. ca atunci a putut sa vina nasa in tara sa i-l taie si a ales:plicul cu bani ,surubelnita si cartea.Am sa pun poze pe site-ul de mai jos daca am timp maine seara sau luni dimineata.O seara placuta.

Gabriela mamica de printesaAlice-Cristiana(20.12.2002)
si nazdravanMartin-Tudor(22.09.2005)
Poze si filmulete:
http://www.dropshots.com/OrbuGabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Seara buna tuturor!

O simpla parere...Fetelor( va stiti voi care) daca vreti sa va certati deschideti-va un subiect perso si incetati sa stricati buna dispozitie a oamenilor!

In alta ordine de idei, pup fetele noi si in acelasi timp pe cele vechi,pe scolarei si scolarite," soimi si soimite", pe bebeii deveniti "mari"....

si punem si noi pozici noi

http://community.webshots.com/user/delphinoi
http://community.webshots.com/user/sebilus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisa-77 spune:

Delphin ,ai dreptate:scuze.Eu sunt de vina.Scuze din nou.
OrbuGabi ,bune alegeri a facut micutul !!!
Ryta , nu ne mai scrii minic???
pt voi toti:MAMICI SI PITICI.

Krys si Andrei-Bogdan(23.03.2005)

"Sa fii vesel tuturor si nimeni sa nu vada ca si fulgii de nea sunt
lespezi de mormant."(Goethe)

http://community.webshots.com/user/krysadi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Salutare!
Delphin, ce bine ca mai auzim de tine!
Cum merge casuta?
S-a facut mare Seb al tau, s-a inaltat bine de tot...si chiar e flacau in toata regula, cu preocupari artistice Se simte bine la gradi?

Fetelor cu "gradinari", nu ne povestiti cum fu prima saptamana la gradinita? Dar scolarii?

Eu is cu munca, am intrat in valtoare... Realizez asta cand nu stiu cand se duce saptamana...
Am si avut niste probleme cu Sabina, o enteroviroza, ceva...acum ne luptam cu regim , ca medicamente sau saruri de hidratare nu vrea sa ia.

Sa nu uit: Gabi si Ryta , bine ati venit la noi!

si o saptamana buna va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OrbuGabi spune:

Ai dreptate Crista si sa stii ca si Alice cand a facut 1 an a ales bine dar tot cu banii a inceput:banii,creionul si cheile de la masina,nasa a zis ca o sa se faca ministru de finante.Acum ne pregatim de petrecere,daca am timp va scriu mai pe seara.Va pup pa.

Gabriela mamica de printesaAlice-Cristiana(20.12.2002)
si nazdravanMartin-Tudor(22.09.2005)
Poze si filmulete:
http://www.dropshots.com/OrbuGabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Cu-cu la fete!

Ehe cookie, flacaul nu e asa mare pe cat pare, era urcat pe un scaunel micut pe care il foloseste sa se spele pe maini caci nu ajunge inca la lavabo.

Casuta....avanseaza. Avem acoperis, ferestre si obloane...usa la intrare si la garaj. A!Uitasem! Si horn, caci vreau semineu(camin).

La noi la gradi merge super bine. Invata prostiisi la sedinta cu parintii ne-au spus ca vorbeste prea mult si nu lasa si pe ceilalti copii sa vorbeasca. Mananca la cantina si pot spune ca sunt foarte multumita. NU MAI AM DE LOC PROBLEME CU EL CU MANCATUL. Bine, acasa nu atinge furculita, dar deschide gura si tot e ceva.

Sanatate la Sabinuta, cookie, si tuturor copilasilor bolnaviori.

Eooooo! Lauraaaaaa(flo)! Unde esti muica?

Editez sa va povestesc faza: Ieri cand faceam acuarele cu Seb, el a vrut sa coloreze o ratusca in albastru,iar eu de colo il intreb:
" ai vazut vreo data ratusca albastra?"
Iar el tantos i-mi raspunde:
" Pai de asta o fac albastra, ca sa vad acum!"

pozici noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisa-77 spune:

Delphin ,bun raspuns ti-a dat Seb al tau.
Cookie ,multa sanatate Sabinei.
pt voi.

Krys si Andrei-Bogdan(23.03.2005)

"Sa fii vesel tuturor si nimeni sa nu vada ca si fulgii de nea sunt
lespezi de mormant."(Goethe)

http://community.webshots.com/user/krysadi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dinedana spune:

Salutare fetele!
Am prins si eu un moment liber sa va povestesc cum a fost integrarea Antoniei in colectivul de la camin.
In ciuda faptului ca imi faceam mii de probleme ca o sa faca isterii daca plec de linga ea, copila mea cind a vazut atitea jocuri si copii nici nu m-a mai bagat in seama. Am plecat de acolo si-mi venea sa pling pe strada ca nu stiam ce face fata mea!
Atit vineri cit si luni am luat-o de acolo tipind pe strada ca-i e foame de unde am dedus ca nu mincase mai nimic, dar de marti cred ca s-a invatat minte si chiar imi spunea doamna ca minca si din farfuriile altor copii.(Antonia mea care a mincat toata vara numai batuta si cu amenintari si daca minca o inghititura in plus voma pina dadea tot afara!)
Asa ca noi mergem bine cu caminul, deja a luat si bataie de la un baietel, si am intrat in normal adica o trezesc dimineata, o imbrac dormind, si o tirasc pina la camin si tot drumul tipa "nu merg, nu-mi placeeee!"- norocul meu e ca n-am mult de mers pentru ca e caminul in spatele blocului.
Iar am scris o intreaga istorie, ma opresc aici si astept sa vad cum s-au comportat toti copii incepatori in ale trezitului dimineata.
Va pupacesc pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ryta spune:

Salutare fetelor!
Multumesc de urari.Eu nu am mai scris pentru ca sunt cam ocupata cu serviciul si ca "tema de casa" caut sa cumpar un apartament(nu stiti pe cineva care are de vanzare?).Pe de alta parte lucrez la proiectul "bebe mic".
Sa va traiasca copilasii! Sunt foarte frumusei.
pentru mamici

posibil viitoare mamica

Mergi la inceput