La noi la Galati sa veniti (28)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_maria222 spune:

lOmule grabit pe drumul acestei vieti , poposeste o secunda si apleacati privirea asupra
Mirelei (Brabye)…o fata al carei nume canta…si ascultai cantul trist... mult prea trist pentru frumusetea si tineretea unui suflet al carui zbor e frint.POZE
O secunda rupta dintr-o imensitate de clipe a fost neagra pentru Mirela (Barbye), atunci cind soseaua a mai cerut un tribut.Un accident cumplit a imobilizat-o intr-un pat de spital...
E frumoasa si tinara.Si viata a fost cruda pentru ea…avea un vis frumos…sa stringa in brate un pui de om. Acum lupta - cum numai cine iubeste viata poate - lupta sa invinga haosul in care a aruncat-o acel moment rupt din infern. Respira speranta prin toti porii deschisi catre Cer.
Plinge si ride in acelasi timp! Rade pentru ca traieste, e inconjurata de prieteni pe care nici nu stia ca-i are! Si totusi, in spatele ochilor luminosi se vad lacrimi – prea multe lacrimi pentru cei 29 de ani ai ei - e tintuita de pat, are nevoie de ajutor sa se intoarca, sa se spele, pentru ca impactul puternic i-a fracturat coloana vertebrala!....Povestea fara sfarsit

Despre copii a deschis un cont special pentru Mirela (Barbye)… daca vrei sa ajuti…

Pernes Marius
CNP 1671203054691
Banca Transilvania - Oradea
cont RON: RO87BTRL 0050 1201 783864XX
cont EURO: RO36BTRL 0050 4201 783864XX
cont USD: RO70BTRL 0050 2201 783864XX
cod swift BTRLRO22BHA pentru cei din diaspora...
Conturi paypal: ovidiu_m_b@yahoo.com si hippodancer@gmail.com

3 euro (sau 100.000 lei vechi) mi se pare o suma minima care e la indemana oricui, din Romania sau diaspora.
Ce conteaza mai mult este, asa cum stiti - actiunea si implicarea.
Toate picaturile formeaza un ocean.
Va multumim anticipat si nu uitati ca ea, Barbye, este una dintre noi...si daca nu facem NOI ceva pentru ea, atunci, cine?????...

Haideti sa-I redam speranta, haideti sa-I spunem ca visul se poate implini. Haideti sa-I aducem din nou veselia in cintecul numelui!

Va rog frumos confirmati primirea acestui mesaj si da-ti un raspuns, indiferent de decizia pe care o veti lua.

Va multumesc din suflet anticipat.

Dumnezeu sa va binecuvanteze !

Cu stima,
ana_maria222

Conturi paypal: ovidiu_m_b@yahoo.com si hippodancer@gmail.com

Pliculet Romania:

Ana-Maria Misu : Str. Mohorului, nr.1, bl.139, sc.B, et.1, ap.50, sector 6, Bucuresti (ana_maria222) si

Dimieru Gabriela
str.Nicolae Balcescu,nr.31
loc.Craiova,jud.Dolj,cod 1100
cod postal 200676 (Liana30)

VA MULTUMIM!!!

"Pentru Barbye, una dintre noi- trebuie sa ajuti!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472

Pozeeee

Mancarica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Buna dimineata !
Crisa, imi pare tare rau ca faceti injectii. Poate asa scapati de boala mai repede. Foarte bine realizat videoclipul ! Inaltator.
Viorica spor la alergat ! si slabit evident ! Ce ambitie ai !
Babyyy, imi pare rau dar nu stiu nimic despre aceste produse.
Cookie, ce petrecareti sunteti ! Bravo pentru condus! Cum s-au descurcat cei de la PIticot ?
Alina, am admirat pozele cu flacaul tau zambaret si smecheras ! O sa fie coada de fete la usa voastra in cativa ani!
Giuliella, nastere usoara si bebe sanatos ! Eu am avut la mine si mialgin.
Delphin, inainte de a copia likul cu poze ( ala cu http...) trebuie sa scrii asa: paranteza patrata ([), apoi url, apoi egal (=), apoi intre ghilimele linkul cu poze ("...link poze.. ") apoi inchizi paranteze patrata (]) si apoi pozici...fara spatii

Ana Maria222, am urmarit stradaniile fetelor de pe forum...Vom ajuta si noi cu siguranta !

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paky spune:

buna dimineata fetelor.

eu ma simt foarte bine pentru starea in care ma aflu, nu greturi, gata dureri de spate, gata raceala, ... totul e OK. sa speram ca asa va fi si deacum in colo.

sa va spun ceva.

sambata am fost la maternitate la o prietena de-a noastra (de pe DC), Naty. Naty a postat un subiect la "in unul sau doi...", pentru cele care nu o cunosc.
a nascut vineri o frumusete de fetita, Antonia,o mogaldeata mititica si tare scumpa.
m-am intalnit cu Kuki si am mers impreuna. Atat Naty cat si Antonia se simt f bine. daca vreti sa le vedeti a pus kuki poze cu ele la subiectul respectiv.

si daca puteti sa o ajutati cu cate ceva nu ezitati sa o faceti.

va pupacesc pe toate.

diana

diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Laura merci mult, mai lipsea ceva din explicatie, dar m-am prins ce si a mers.

pozici noi

http://community.webshots.com/user/delphinoi
http://community.webshots.com/user/sebilus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns korinna spune:

Buna fetelor!
Paky..felicitari!!sa-ti dea Dumnezeu o sarcina usoara si un bebic cumintel si dragalas!
Eu am mers cand eram insarcinata la Bucatanski.S-a purtat tare urat cu mine.Numai tipa si jignea..de parca eu de asta aveam nevoie.Asa ca..am renuntat.Am mers pana la final la Irimia.Profesional e foarte bun.
Nu o cunosc pe Pop.Insa cu siguranta e mai buna si poate ca se comporta mai frumos decat Bucatanski.

Viorica Avram....unde te duci la dansuri de societate?M-ar interesa si pe mine?da-ne mai multe informatii..unde ...cand..cum????

In rest noi suntem oki..ne pregatim de scoala si de camin.Rechizite,treininguri,ghiozdane..stilouri...rollere....vestute..si tot asa......
Asa ca VINERI la ora 9...pentru marele familion..incepe scoala si ....caminul!!!
Abea astept!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelabeldimanescu spune:

buna ziua fetelor. ma mai primiti in "gasca" voastra? vorbim de adevar de ce nu s-a spus ca banii puteau fara nici o problema luati de la clubul VOINTA imediat ce au fost stransi? de ce destinatarii nu au vrut sa vina? de ce atunci cand am spus nu am fost ascultata?se stia foarte bine de cheta care s-a facut. vorbim de "obrazuri intoarse"cred ca ar fi trebuit sa existe macar un simplu si banal "multumesc" eu una nu am citit acest cuvant. uneori trebuie sa ne privim cu demnitate prezentul si viitorul fara sa facem prea multa valva.va spun si va repet inca o data NU M-AM FOLOSIT DE ACESTI BANI.imi pare rau ca am rezut intr-un om adevarat dar m-am inselat. tot ce am vrut sa fac a fost pentru micut,pentru ca si eu sunt mama de copil cu SD.din pacate am vrut sa fie ceva frumos dar s-a terminat urat.in speranta ca intr-o zi o sa va dau mai multe detalii inclusiv ultimul SMS pe care inca il mai pastrez va pup dulce. LA MULTI ANI LAURA!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viorica avram spune:

buna!
dansurile se fac la havana in micro 17 martea si joia de la 18.30.costa 80 lei pe luna si merg fara sot ca el n-are timp de prostii.
cine e interesat sa vina acolo.
pupici

Viorica
Ingerasul meu Shalini

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Buna dimineata!

Giuliella, nastere usoara si bebelus sanatos!
Te asteptam sa ne povestesti despre experienta venirii pe lume a ingerasului tau!

Eu am intrat in paine serios, ma asteapta o perioada agitata la serviciu, plus ce mi-e drag mie mai mult pe lume, o droaie de hartzoage
In rest, ne luptam si noi cu nas infundat si nitica febra, sper sa nu evolueze mai rau Oricum spre dimineata(adica pe la ora 5 ) fata avea chef de joaca, cu mami si tati chiori de somn, se urca pe burta mea si facea "Diii, dii!!!" II explicam ca toata lumea face nani si ea ii lua pe toti la rand: mami, tati, ham-ham, ursuletul, rata... si de la capat...

Alinuta, masinuta mea e bleu...da' nu stiu pe unde m-ai putut vedea, mai, doar prin Micro 19 cum ma chinui sa realizez niste parcari de mare exceptie
Ti-am vazut feciorul, ce mare s-a facut, si frumusel foc!

Mai aveam de zis, da' fug la munca!
Va !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisa-77 spune:

Mai fetelor,azi nu mai ratam Gradina.Cine vine?Noi mergem pe la pranz ca Andrei de obicei doarme afara.Va asteptam.
pt voi.

Krys si Andrei-Bogdan(23.03.2005)

"Sa fii vesel tuturor si nimeni sa nu vada ca si fulgii de nea sunt
lespezi de mormant."(Goethe)

http://community.webshots.com/user/krysadi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

neata!

Laura, Cookie multumim de vizionare.

Mihaela eu zic sa nu te mai consumi cu "intamplarea", a fost , a trecut, stim ca exista explikatii cred ca toata lumea a trecut deja peste, nu fetelor?

Cookie inseamna ca te-am confundat, nu erai tu

Giuliella nastere usoara si asteptam impresii :)

Crissa Gradina e multprea departe pt noi, o sa ne multumim cu parcul de la rondou azi :)

Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput