Iasule, mandra cetate! (39)
Raspunsuri - Pagina 4
Danna_36 spune:
Aime si Lula, multumesc. Dr la care tre sa merg e in concediu inca, dar mi-a promis ca ma vede in cateva zile si m-a instiintat ca imi face RMN la spitalul militar. De asta intrebam cat costa, sa stiu la ce sa ma astept...
Darria, cum sa ma supar ca ai intervenit. Dimpotriva.
Herra asa cum a spus Darria, produse marca Hummana, mai ieftine putin se pot lua direct din depozitul Vavian-Pharma, care se gaseste in incinta sediului Iassyfarm din bucsinescu. Laptele "HN25", fie el de la milupa ori Humana, e un lapte delactozat, dar nu complet delactozat. Lui Ruxi nu ii foloseste. ei ii dau "Hummana SL" si "Humana SL Brei", care sunt lapte si respectiv pireu pe baza de proteina de soia. Imi pare rau ca nu stiu mai multe despre HN-uri, sa te lamuresc cum e cu cantitatile. Dar sunt sigura ca in minus poti "gresi". Nu e bine sa DEPASESTI nr de masuri recomandat pe cutie, pt ca strica la rinichi.
Stefana, intr-adevar, nu am facut nimic cu ce mi-ai lasat, imi pare rau. Vino cand vrei pe la noi...
Rosa, Gabi are dreptate, incepand de anul acesta la sc 23 s-a infiintat o clasa "step-by-step", cu program pana la ora 16. Stiu asta de la o invatatoare care preda acolo. Amanunte privind masa de pranz insa nu cunosc...
Alex, e posibil sa fie o boala a copilariei, dar la varsta lui nu e bine sa te bazezi pe supozitii, mai bine chiama medicul.
Dana, mami de printese
Primavara 2006
alexz spune:
quote:
Alex, e posibil sa fie o boala a copilariei, dar la varsta lui nu e bine sa te bazezi pe supozitii, mai bine chiama medicul.
Iti dai seama ca nu ma bazez pe presupuneri si ca tot la medic ajung. Dar daca mai citesc o opinie-doua inainte, strica?
carmenp spune:
alex, ma asteptam sa scrii ca ai fost la doctor...
step by step se implementeaza din toamna la 23, io asa stiu si va fi o clasa de proba
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3
alexz spune:
quote:
alex, ma asteptam sa scrii ca ai fost la doctor...
Azi l-am lasat pe Codrut nitel sa se odihneasca. Sunt programat la medic maine dimineata, cand sper sa aiba si rezultatele coprogramei. In fine...
herra spune:
la ce medic?
poate ai uitat, dar femeile sunt curioase.
multumesc, Dana; am sa-i iau zilele astea si Humana SL Brei; ca oricum terminam cutia asta de HN in 3 zile...
alexz spune:
quote:
la ce medic?
La cernahovschi, la care am mers si acum doua zile, la sf.Maria. Pe urma mai vad pe unde ajung. Of, curiozitatea asta!
Danna_36 spune:
Alex, sigur ca nu strica sa afli mai multe pareri, iar noi ti le dam cu draga inima. Cu totii stim cat e de rau sa ai copilul bolnav, nu-ti mai trebuie nimic si oricat de obraznic va fi fost el inainte, cand il vezi lat in pat, abia deschizand ochii, sau abia schitand un zambet, ti se rupe sufletul si nu doresti altceva decat sa il vezi din nou vesel, si obraznic...N-am vrut sa sune a "dojana" raspunsul meu, doar ca din experienta stiu ca si orele (nu numai zilele) pot fi importante in cazuri de febra si diaree la sugari. Mi s-a intamplat sa intind coarda odata, fetita mea in varsta de 6 luni atunci parea sa se simta mai bine si am amanat vizita la medic cu o zi. Dar era doar linistea dinaintea furtunii. M-am dus a doua zi la spital si nu mi-a mai dat drumul acasa, iar copilul a intrat direct in perfuzii. Sa nu iti imaginezi acum ca fata arata ca o stafida, deshidratarea comporta o serie larga de aspecte, nu toate vizibile cu ochiul liber si mai ales de un ochi neexperimentat. Atunci am realizat ca bunele mele intentii nu sunt suficiente si trebuie mers urgent la medic, fie si degeaba. Mai bine asa decat invers.
Sper ca nu v-am plictisit prea rau cu povestea asta
Am intrat sa va spun ca azi s-a facut un an de cand am infiintat firma (in acte bineinteles). Dau un pahar de sampanie, virtual deocamdat, dar pe 1 mai 2007, cand implinim un an de la deschidere, va invit la unul adevarat. Asta daca 'om ajunge pana atunci...eu cu firma vreau sa zic...
Primavara 2006
carmenp spune:
la ce te asteptai de la noi, ha?
quote:
Originally posted by alexzquote:
la ce medic?
La cernahovschi, la care am mers si acum doua zile, la sf.Maria. Pe urma mai vad pe unde ajung. Of, curiozitatea asta!
alexz & Codrut
Ridente dicere verum
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3
alexz spune:
quote:
Cu totii stim cat e de rau sa ai copilul bolnav, nu-ti mai trebuie nimic si oricat de obraznic va fi fost el inainte, cand il vezi lat in pat, abia deschizand ochii, sau abia schitand un zambet, ti se rupe sufletul si nu doresti altceva decat sa il vezi din nou vesel, si obraznic
Nu mai zi, ca imi amintesti de Codrut... Of, da' nu termin eu munca? Nu ma duc acasa sa ma joc cu scarboselul? Ii place sa bata pe toata lumea Sa stea asezat in pampers si sa dea in stanga si'n dreapta. Asa-l amuza cand nimereste bine...
quote:
Am intrat sa va spun ca azi s-a facut un an de cand am infiintat firma
Ce firma? Ca eu am picat in discutie cu doua fraze mai incolo pe tema asta...