Iasule, mandra cetate! (39)

Raspunsuri - Pagina 31

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Am venit acasa! L-au operat pe Robert,n-am scapat,dar totul este bine.L-am rugat pe domnul dr sa ne dea drumul acasa daca nu sunt probleme si a fost de acord.Maine dimineata mergem la control iar peste 10 zile scoatem firele.
Totul a decurs destul de repede,maxim juma de ora,dar am avut niste emotii...Am plans de n-am mai putut,nu ma puteam abtine,mai ales cand il auzeam cum striga dupa mine...
Acum rasuflu usurata ca s-a terminat.Si mi-a dat si aschia,cica s-o pastrez daca vreau.Ce mama ma-sii sa fac cu ea? S-o pun in rama?

Va pup si multumesc de incurajari.

Miha

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexz spune:

quote:
Si mi-a dat si aschia,cica s-o pastrez daca vreau.Ce mama ma-sii sa fac cu ea? S-o pun in rama?

Dece nu? Unghiile si parul cum de se pastreaza ca amintire? In alta ordine de idei, felicitari si insanatosire grabnica!

Mergi la inceput

Multumim Alex!

Miha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora__ spune:

quote:
Originally posted by alexz

[quote]da, noi :
sotul meu l-a vazut pe Vlad la cateva minute; l-a primit dr in sala de nasteri (noroc ca eram numai eu)...Vlad era pe masa aia cu lampa deasupra (de neonatologie), cred ca inca nu-si primise nota ...eu - eram pe-acolo, pe un pat de langa fereastra, parca ma vad...

Mda... asta e. Da' cel putin raman pe locul II. Deocamdata

alexz & Codrut

Ia treci la coada

Io am nascut cu cezariana,la Cuza Voda.De la sala de operatii pana la sala de nasteri,unde se duceau copiii in primele momente,sa fie bagati la incubator si curatati,era un holisor.Sotul pazea holisorul
In momentul cand Rares a fost scos din sala de nasteri,a dat nas in nas cu tat-su.Si cat timp a stat pe masuta aia si era curatat si apoi pus la incubator,sotzul statea in usa si se uita la el....cu capul plecat asa,pe un umar,sa ii vada fatza mai bine,lacrimile ii curgeau pe obraji si genunchii ii tremurau.Nici sa scoata un sunet nu mai putea.Cica se uita la Rares si nu-i venea a crede ca e al lui.Dupa ce l-au aranjat asistentele pe copil,l-au lasat sa se mai apropie o data de incubator,sa-l vada mai bine.Eu l-am vazut de abia dupa ce m-am trezit din anestezia generala si l-am vazut cateva secunde

Miha....sanatate multa si pupici frumuselului,ca tare a suferit mititelul.Adevarul ca atunci cand striga ei dupa noi,la necaz,e sfasietor.Stii ca doctorul ii face bine,dar tot iti vine sa-l strangi de gat cand vezi ca se chinuie copilul,sub mana doctorului.

Danna,ce mai faci?Cum va mai simtiti toti?Ca vad ca picati pe rand la boala.Cu piciorul ce ai mai rezolvat?

Nora

Comorile Norei Noi doi Costume carnaval Noutati

-------------------------
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!

Mergi la inceput

quote:
Ia treci la coada

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by alexz

quote:
Si mi-a dat si aschia,cica s-o pastrez daca vreau.Ce mama ma-sii sa fac cu ea? S-o pun in rama?

Dece nu? Unghiile si parul cum de se pastreaza ca amintire? In alta ordine de idei, felicitari si insanatosire grabnica!

alexz & Codrut
Ridente dicere verum

Da,mey Alex dar cand am pus parul si unghiile la pastrare am mancat,am baut si-am dantzuit pentru asta...

Miha

Mergi la inceput

quote:
Da,mey Alex dar cand am pus parul si unghiile la pastrare am mancat,am baut si-am dantzuit pentru asta...

...Pai... cine te impiedica sa bei, sa mananci si sa dantuiesti si acum? Ai scapat de o grija, nu? Suficient motiv/pretext pt o bere...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

sanatate multa, Miha! of, unde poti ajunge de la o aschie!

oare sa deschid subiect nou, sau o las pe maine, poate deschide Carmen?

da' voi nu sunteti la plimbare? noi ne-am intors mai devreme ca am petrecut aseara in master club (cautam cadou sotului, remember?), Robert e cu operatia, dar restul lumii!?

Never underestimate the power of human stupidity. - A. Einstein

Cristina si Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Prezent si noi....am fost la plimbare pana la Palat, am dat copilu' in masinute si am venit pe jos acasa, inclusiv copilu'....record-record...saracu cred ca e terminat, da s-a luat cu joaca si a uitat ca mai exista si carca si brate .

deci si noi ne inscriem in clasament cu tati care l-a vazut imediat pe pui mic.

Miha si aici va si vb maine.

aime si Vladimir

Mergi la inceput

Alex,poate maine cand imi mai revin in simtiri dau o bere!

Cristina
,multumim!

Aime,scuze,n-am auzit telefonul.Vorbim maine!

Cand s-a trezit Robert din somnul de pranz am mai plans o data.De data asta de bucurie.Am un copil exemplar! Nici n-ai fi zis ca a fost operat cu cateva ore in urma.A mancat,a baut a si dansat pe melodia lui preferata...Nu arata nici cel mai mic semn ca l-ar deranja ceva.asa ca am facut si plimbarea de seara!

Miha

Mergi la inceput