Iasule, mandra cetate! (39)
Raspunsuri - Pagina 29
![](images/user_man.png)
alexz spune:
quote:
Azi dimineata pe la 6 mi-a fost foarte, foarte rau. A fost prima data in viata mea cand am realizat ca e posibil sa nu supravietuiesc si mi-a fost teama...
Hai, lasa bancurile stupide. Nu e genul de subiect de gluma, totus!!!
quote:
Alexz, lucrezi la Prefectura?
Nu.
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
Referitor la supermarketuri, si mie imi lipsesc foarte mult Kauflandul si Carrefour-ul (pe astea le frecventam cand eram la Bucuresti), nu pot sa sufer nici Billa, nici Hala, in Fidelio nu ma trage ata sa intru, nici in Flux...si nu inteleg de ce nu au deschis pana acum nimic in Iasi nici unul din marile lanturi comerciale? Si de ce nu se deschide nimic in Tatarasi, oameni buni?
Danna, mami de printese
Primavara 2006
[/quote]
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
lullabay spune:
Hei hai scuza-mi ignoranta!!!Sigur nu lucrezi acolo??
Sa-i traiasca dintisorii lui Codrut si la mai multi!!!!
Dincolo de sarcasmul tau.. pt mine este impresionant sa vad cat de mult iti iubesti baietelul si sper ca si al meu sot..macar jumatate sa fie asa!!!
Danna ce ganduri negre!!!Si mie imi zboara ganduri ca poate patesc ceva la nastere..dar Doamne Fereste cum sa nu supravietuiesti!!!Eu zic sa pui manuta pe telefon sa faci o programare la medicul de familie sa iti dea un cearceaf de analize si sa le faci...si apoi sa incerci sa te odihnesti!!! 38+
![](images/user_man.png)
alexz spune:
quote:Sigur
Sigur nu lucrezi acolo??
![](icon_smile_big.gif)
quote:
Sa-i traiasca dintisorii lui Codrut si la mai multi!!!!
Numai sa nu treaca de 38 sau 42, ca intru la idei
![](icon_smile_big.gif)
quote:
Dincolo de sarcasmul tau.. pt mine este impresionant sa vad cat de mult iti iubesti baietelul
Daca n'asi fi obosit mort, asi rade cu lacrimi. Sarcasmul...mda, asta este. Mi s'a mai spus ca sunt sarcastic, asa ca nik nou pe frontul de est. In ce-l priveste pe Codrut, apoi iertat sa-mi fie. Dupa cum spuneam nitel mai acum cateva zile. Il astept de 9 ani, sufletu' lui Papa Pius! Iar dragostea fata de un copil este doar o forma cumplita de egoism. Il iubesti pentru ca iti seamana, pentru ca te regasesti in el, pentru ca are ochii tai, pentru ca vrei sa-l vezi urmand facultatea de istorie pe care tu doar ai visat-o s.a.m.d. Este un egoism pur, nu?
Danna ce ganduri negre!!!Si mie imi zboara ganduri ca poate patesc ceva la nastere..dar Doamne Fereste cum sa nu supravietuiesti!!!Eu zic sa pui manuta pe telefon sa faci o programare la medicul de familie sa iti dea un cearceaf de analize si sa le faci...si apoi sa incerci sa te odihnesti!!!
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)
[/quote]
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/inimioara76/inimioara76.jpg)
inimioara76 spune:
Danna imi pare rau ca nu te-ai simtit bine, si sper sa nu se mai intample. Stii de la ce ti-a fost rau?
In alta ordine de idei... si eu am fost intr-o pasa proasta imediat dupa examen cu maica-mea, drept care, in secunda 2 mi-am facut bagajul, mi-am luat bilet si am venit in Iasi. N-am mai apucat din pacate nici sa citesc forumul sa vad de kestia cu cerealele. Oricum stau vre-o saptamana, apoi plec din nou... si vin iar (incep naveta... ce mai!). Daca mai e de actualitate cand revin, spune-mi ce marca si am sa le caut.
Cu PM-ul aici nu prea ma descurc, dar mai simplu daca vrea cineva sa-mi trimita mesaje private, pe yahoo am acelasi ID ca aici si verific mailul destul de des.
Danna_36 spune:
quote:
Originally posted by alexz
Hai, lasa bancurile stupide. Nu e genul de subiect de gluma, totus!!!
alexz & Codrut
Ridente dicere verum
Daca m-ai cunoaste ai sti ca bancurile stupide nu sunt genul meu si ca nu prea vorbesc ca sa ma aflu in treaba. Iau raspunsul tau ca pe o gluma. Proasta, dar totusi gluma.
Inimioara, e bine si pe mail, dar nu trebuie sa te sperie activarea PM-ul, cand ai timp incearca
![](icon_smile.gif)
![](icon_smile_big.gif)
Cat despre "raul meu", nu mai intru in amanunte, mi-a trecut. Si raul si cheful de a povesti aici despre asta.
Lulla, la ce maternitate vei merge? Spaimele privind nasterea sunt firesti, dar alunga-le si gandeste-te la ce va asteapta frumos, ia exemplu de la Acvi si Darria, mamici proaspete si optimiste!
Gabi, La multi ani! sotului, sper ca ati petrecut frumos aseara si ai luat si cadou...Nu mi-ai spus unde va fi noul sediu si cat mai ai "vacanta"...E secret?
Raluca, in ce zona e "noua casuta" si cate camere aveti? Cred ca ai mai spus-o pe asta cu camerele, dar nu am retinut eu, 2 sau 3? Pot sa intreb si cat platiti chirie?
Pana mai reusesti sa intri, spor la despachetat si nu uita ca mi-ai promis o vizita
![](icon_smile.gif)
Primavara 2006
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
Darria spune:
Intru un pic pe fuga cat sa va salut
Cu intarziere: La multi anisori Flaviana. Sa fii sanatoasa si norocoasa.
Oana: La multi ani!
Lula: nastere usoara, refacere rapida, sa fiti sanatosi si mult laptic Cat despre tatic: lasa-l sa vada strumfuletul la 2 ore dupa nastere, e ceva unic, prima privire, primul contact, nu o sa-l uite niciodata. Daca mergi la Cuza nu are voie in sala de nastere sau salonul bebelusilor dar poti aranja cu asistenta care te urca sa-l aduca pe tati la lift sa-si vada bebelusul in momentul in care sunteti dusi la mamici si bebelusi. Cand am fost internata acestea erau regulile.
Alipiticot si Mephala: nastere usoara, refacere usoara, mult laptic ca e ft, important si sa fiti sanatosi
Inimioara: sanatate mamei tale.
Dana: nu ceda tocmai acum, cred ca e pe fond de stres si oboseala.
Ralu: sa fiti norocosi si fericiti in noua casuta. Cu tine nu am mai avut timp sa vb. pe mess dar dupa ce vine anotimpul racoros stau mai mult timp in casa si o sa am liber la discutii.
Alexz: multumesc frumos pt. fotografii.
Daca am omis pe cineva: iertare dar sunt in mare viteza.
Va doresc un sfarsit de saptamana placut. Andreia, ingerasul nostru mic (23.05.2006)
hanuc spune:
Lullabay,imi place Iasul dar casa mea e in Buc ,iar aici stau cu chirie ...asta e unul din motivele ptr care imi place la Buc,si nu imi mai place in Iasi ca nu imi gasesc un loc de munca bine platit .Orasul e foarte frumos nu am de ce sa ma plang dar uneori viata aici mi se pare mai scumpa decat la Bucuresti.Nu am de ce sa ma supar pe tine dar nu prea am "radacini " aici...
lullabay spune:
Danna la Cuza Voda....stiu ca panica si frica sunt normale..dar..pana acum am fost asa de curajoasa..si ma inec la mal...undeva insa mai exista o mica doza de optimism..si uite trimit din putinul asta si catre tine...sa iti mai descreteasca fruntea si sa alunge gandurile rele.
Darria multumim de urari..poate am noroc si nasc noaptea..prietena mea in ianuarie a nascut la 1 noaptea si tatal si-a vazut bebele la 20 minute dupa ce s-a nascut cand mai era pe masa de neonat.Stiu ca a fost o pr cu infectiile intraspitalicesti si s-ar putea ca regimul sa se fi inasprit(ceea ce din pct meu de vedere e foarte bine)dar nici nu ma gandesc ca tatal sa nu isi vada odorul cat de repede se poate.
Gabi la multi ani sotului!!! 38+