Iasule, mandra cetate! (39)
Raspunsuri - Pagina 27
![](images/user_man.png)
alexz spune:
quote:
Alexz sa stii ca graviduta (ca asta ar explica unele lentori in gandire)sau nu eu tot nu am inteles...nu esti si tu si baietelul Alex?nu va sarbatoriti amandoi...sau tu esti catolic si nu sarbatoresti si el e ortodox si sarbatoreste..m-ai zapacit..
Eu - catolic; el - botezat ortodox. Asa ca o sa beau de doua ori pe an pe criteriul asta. (Nu ca pana acum n'as fi baut de ambele ocazii, ca sa nu supar pe nimeni) No, amu e mai clar?
quote:
Nu se face Kufland si la noi?
Ba da, in Pacurari. Da' nu stiu exact cand se termina...
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
lullabay spune:
Pricepit Alex...da sunt mandra ca m-am prins relativ si singura...neuronul meu singur se mai resusciteaza din cand in cand.Si ocazii de baut sunt in fiecare zi..nu stii vorba cantecului lui Stratan????
Pai daca se face Kaufland in Pacurari ce se face in Podul de fier pe terenul ala mare????
Ce harnicuta esti Carmen ..la 12 noaptea coci ardei!!!ce bine miros ardeii copti!!
Uf eu nu pot sa dorm..........si vreau SA DORM!!!!!ca in curand nu o sa mai am cum desi o sa pot...macar in seara asta nu m-a durut nimic!!!! 38+
![](images/user_man.png)
alexz spune:
quote:
Pai daca se face Kaufland in Pacurari ce se face in Podul de fier pe terenul ala mare????
Tot un super-market, da' nu mai stiu exact al carui lant de magazine. Selgros vrea sa-si faca unul in CUG... Ce mai ramane? Cre' ca in Podu de Piatra o sa fie un Carrefour.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Stefana/Stefana.jpg)
Stefana spune:
Kaufland se face in Pacurari (vor sa-i dea drumul in ianuarie) si pe Uzinei, in Podul de Piatra, Carrefour in Nicolina si in Bularga si undeva, nu stiu unde, un Selgros. Ce bine ca va fi mai multa concurenta si in Iasi, poate mai scad preturile in supermarketuri!
O zi buna!
Poze
It's nice to be important, but it's more important to be nice
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/aime/aime.jpg)
aime spune:
'neata! si poftiti la
Iata ca veni si toamna ....cam repede, zic eu...dar...
Kaufland se face asa: in Nicolina (in incinta fabricii, se deschide la 1 dec) eu vad de pe balcon si lucrarile inainteaza cu repeziciune, in Pacurari si in P Piatra. In Baza 3, unde a fost Adimet-ul se face Carrefour, Plus tot in Pacurari, iar la CUG parca Selgros. O sa ne umple de magazine, da le mai da in cap celor de la Metro(care si-au luat-o prea tare de nas), celor de la Billa, Gima, bani sa avem...
Lulla, pai dormi acum (stiu ca nu poti, si eu aveam niste insomnii, ca sotul zicea ca fac antrenament ) ca dupa...pe apucate, dar va trece.Iti tin pumnii, AMP 5 zile, nu?
aime si Vladimir
hanuc spune:
Buna!Cand am venit anul trecut in Iasi am avut un soc vazand ca nu exista decat Billa si Gima pe aici...daca spuneti ca vor aparea Carrefour si altele poate numai plec la anul din Iasi.Am glumit desigur.Oricum m-am saturat de Billa.Sper sa nu ma amendeze cineva ptr antireclama.
Sunt fete pe aici din Tatarasi?Poate ne intalnim ...la plimbat bebicii...V-am pupat ca poate v-am plictisit.
ionika spune:
Buna! Voiam sa mai adaug fetele, dar mi-am dat singura peste mana!
Vreau sa va spun ca mi-am deschis propriul birou de consultanta juridica, asa ca, daca aveti vreodata nevoie, va astept!(m-am axat pe drept comercial, dr. societatilor comerciale, dr. muncii etc)
Belnicol, daca arde te pot ajuta eu mai repede cu intabularea.Daca vrei iti spun si ce acte iti trebuie.
Cam atat deocamdata!
Ioana si Andrei
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mariussimiuc/mariussimiuc.jpg)
mariussimiuc spune:
Roxana,5 zile??? Wau...tinem pumnii!
Ioana,sa fie intr-un ceas bun si sa-ti mearga afacerea!
Aime,toamna zici?Cre ca trecem direct la iarna.Deja am trecut la pantaloni grosi si sosete in casa,ca e frig de numa.Brrr...
Oare in spital tot asa frig este?
Miha
alipiticot spune:
Buna la toata lumea,si bun venit noilor veniti.
Eu am fost absenta din lipsa de net,nu ca ar interesa pe cineva....Glumeam!
In legatura ci intalnirea daca se face pana voi naste poate vin dupa aceea nici nu vreau sa ma gandesc.Acvi felicitari pt Timeea ,sa ti traiasca.Cum te descurci?
Andreea am citit pe diagonala din urma dar am observat ca m-ai intrebat daca o dau pe raisa la cresa.In principiu da,dar am fost azi sa vad ce hartii trebuie si incepe pe 18,si daca nasc pana atunci ma mai gandesc daca o dau sau nu.Eu vreau f mult sa o dau dar asa vrea inainte de a naste ca sa nu fie senzatia de gelozie ca din cauza bb2 e acolo....vreau din multe motive,printre care cel mai imp ca vreau sa pot sa am grija si de bb2 si ea acasa s-ar simti neglijata.Nu stiu cat de bine e,mie nu prea mi-a placut azi dar nu am de ales.Oricum la inceput nu las la program de somn.Tu cum faci pana la urma?
In rest sunt pe dinafara cu subiectele discutate,dar voi reveni poate mai in forta,nu stiu cand......
Fetelor voi ce stiti de crese,ce ar trebui sa le intreb,ma vor lasa cu ea dimineata putin,sau nici nu le pasa la fetele de acolo....sunt tare speriata si nu vreau ca apoi sa nu aibe grija de ea daca sunt f insistenta dar tare as vrea sa vad cum au grija de copii,ce fac ele acolo o zi cu ei...dar cica incuie usa dupa 8.30.Cam anormal,nu?
mai vb,o zi buna si poate vine iar putin caldura....macar putin ,ca ma gandesc cu groaza la 6 luni de frig.....
Paula 29 sapt si minunea Stefana Raisa(d.n. 11.02.2005)
poze noi
http://pg.photos.yahoo.com/ph/paula_paduraru/my_photos
ralnied1 spune:
"A venit, a venit toamna...
Acopera-mi inima cu ceva...
Cu umbra unui copac sau mai bine,
Sau mai bine cu umbra ta..."
Eu am dormit in noua casuta si pot sa zic ca e destul de bine...
Cu exceptia faptului ca din toate directiile sunt inconjurata de munti de pungi...
La Iasi avem Festivalul Recoltei in jurul datei de 1 octombrie...
Si nu mai avem prefect... Stiati?
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!