Iasule, mandra cetate! (39)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Carmen si eu patesc la fel, insa daca te loghezi a doua oara, dupa ce ti-a dat cu flit prima data, merge....si sa stii ca eu is una din acelea cu PM la tine .

aime si Vladimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danna_36 spune:

Oameni buni, eu anul asta nu stiu cand a trecut vara, nici nu am apucat sa ma incalzesc bine si as-noapte deja am tras primul frig, deja am trecut la paturi.(primul "a" cu caciulita, ca altfel nu se intelege nik). Zilele trecute am vazut niste doamne cu sacosele pline de gogosari si verdeturi, azi mama mi-a zis ca a cumparat 50 de kg de vinete sa puna pentru iarna...Chiar a venit toamna? Nedumerita de vremea asta rece am intrebat-o pe mama cand e "Schimbarea la fata" (stiu ca dupa aceasta sarbatoare chiar se schimba vremea) si am aflat cu surprindere ca a fost demult!...
Scuze daca par de pe alta planeta, am fost aici, dar pur si simplu nu am trait vara asta, cred ca cineva, undeva a trisat...

Mirela (Inimioara), am vrut sa iti trimit un mesaj privat, dar nu ai PM-ul activat, asa ca zic aici, ce sa fac?
In Kaufland am gasit de mai multe ori un soi de cereale de orez pe care Ruxi a mea le tolereaza foarte bine. S-a obisnuit cu ele si nu gasesc tot timpul aici(saptamana asta de exemplu nu am gasit si i-am luat porumb antialergic dar nu sunt multumita de el). Pana acum am tot facut intr-un fel sau altul aprovizionarea din Bucuresti, cu cate 15 cutii, de asta voiam sa te rog pe tine. E posibil sa se gaseasca si in Selgros sau Plus, dar nu stiu daca la pretul de la Kaufland, care era foarte bun...
Din Europa as fi vrut artificii pentru tort, in Iasi nu am gasit si chiar daca as gasi pretul trebuie sa fie de cateva ori mai mare...
Incearca te rog sa intri in meniul albastru din stanga paginii, la "mesaje private" si sa iti activezi de acolo PM-ul, sa nu mai umplu pe aici paginile cu problemele mele, ca m-or lua fetele de urechi...

Fetele care ati avut zile bune, bravo voua si la mai multe!
La noi a mai aparut un bolnavior, Magda a luat-o pe urmele lui Ruxi si iar am fost la doctor, se simte destul de rau, iar Ruxi s-a gandit sa nu piarda rolul de vedeta si a facut ieri 4 scaune proaste, am intrat pe hidrasec si acum le pazesc pe amndoua...

Claudia, bine ai venit, de cand esti "ieseanca"? Povesteste-ne mai multe despre tine, cum se face de esti aici, etc, etc...

Referitor la cuconiada:
Eu ma vad nevoita sa zic pas de data asta, cu ambele fete bolnave si cu sotul care stiu cand pleaca la slujba, dar nu stiu niciodata cand vine, nu pot face altfel, din pacate...

Primavara 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Salutare!
Pentru persoanele direct interesate, inca mai traiesc!
De vreo 3 saptamani ma chinui pe la Comisia de Expertiza cu dosarul pt pensionarea mamei.
O colega a fost in concediu si am inlocuit-o de voie, de nevoie, deci de la servici greu cu DC-ul...
Pe langa astea, m-am apucat pe pus vinete la congelator.
Si in seara asta ne terminam de mutat in noul apartament (inchiriat pe termen nedeterminat!)... Am luat si niste mobila...
De maine incep sa asez tot ce am carat acolo (nu mai zic cat, ca va ia cu dureri de cap mai mult ca sigur!)...
Deci ocupatii, ocupatii, ocupatii...

Dana, nu esti singura care nu stie cand a trecut vara. Exact la fel ca tine am patit si eu aseara...

Sa va zic si de Oana, cu speranta ca nu ma va strange de gat ca vb, oarecum, in numele ei... Noi ne mai vedem din cand in cand, dar la cat sunt de ocupata... cam rar in ultima vreme. Deci Oana e bine (sper sa nu vb prostii!), a fost nasa de curand, se pregateste de luna septembrie (care va fi plina de evenimente pe acolo), mai face din cand in cand (la dorinta mea expresa!) cartofi prajiti, snitele, ardei umpluti (ma rog, ea face si in rest, dar mai ales cand ma auto-invit eu la cina la ea!)... Pe DC mai citeste in fuga cand are timp, da' nu mai apuca sa mai scrie... Cam atat! Sa ma aparati daca se ia Oana de mine, da????????

Am plecat acasa! Sper ca sapt viitoare sa am si net acasa, deci vom vorbi mai multe... Pupici tuturor!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Spre deosebire de voi, eu am simtit vara asta cu varf si indesat! Mi-a ajuns!!!
Nici nu va inchipuiti cu cat nesat sorb aerul rece al noptii!

Dana, sanatate fetelor tale!

Carmen(37+) siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

bun venit, claudia! gata, am executat

quote:
Originally posted by hanuc

Hello!Ma numesc Claudia si am un bebe de aproape 10 luni pe care il cheama Luca Octavian.Data nasterii 4 nov 2005,data nasterii mele 1 dec 1976.Sunt din Bucuresti dar stam temporar la Iasi ,Luca s-a nascut aici si vroiam sa va intrebam daca ne puteti integra si pe noi in clubul vostru.Pupici!

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

fetilii, ca baietu` are toate datele complete, sunt muulte semne de intrebare prin listuta adeca date lipsa, completam?

Carmen,Ilinca&Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexz spune:

quote:
Originally posted by carmenp

fetilii, ca baietu` are toate datele complete, sunt muulte semne de intrebare prin listuta adeca date lipsa, completam?

Da' ce faci, domnita, nu dormi la ora asta?

Mergi la inceput

coc ardei, hehehe

quote:
Originally posted by alexz

quote:

Da' ce faci, domnita, nu dormi la ora asta?

alexz & Codrut
Ridente dicere verum

Carmen,Ilinca&Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lullabay spune:

Buna seara!!Ia sa aducem Iasul pe prima pagina ca nu-i sade bine pe a treia!!!
Se pare ca se amana cuconiada....oricum la prima strigare,cand se vor linisti apele pt multe dintre noi eu ma inscriu.
Bine ai venit Claudia!!!!
Alexz sa stii ca graviduta (ca asta ar explica unele lentori in gandire)sau nu eu tot nu am inteles...nu esti si tu si baietelul Alex?nu va sarbatoriti amandoi...sau tu esti catolic si nu sarbatoresti si el e ortodox si sarbatoreste..m-ai zapacit..
Nu se face Kufland si la noi?
La Botosani s-a deschis un magazin Plus mie mi-a placut tare mult...aveau si alte produse decat cele clasice din supermarketuri cu care ne-am obisnuit..mie mi s-a parut un fel de TCM mai mare...mi-am luat niste fulgi cu gust de fructe tare buni(am devenit in sarcina fana cerealelor cu lapte).
Eu aseara am experimentat primele dureri mari de spate...se pare ca ne apropiem...Mephala perfect de acord cu tine...IUBESC vremea asta...ca am murit de cald..imi place sa fie cald in casa sa miroase a ceai si prajitura si afara sa ploua...si Danna nu fi suparata ca vine vara la anul din nou :)))))))

38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexz spune:

quote:

coc ardei, hehehe

La ora asta? Felicitari, ca harnicuta mai suntem!

Mergi la inceput