Trebuia sa imi vina menstra pe 16 max 18 si inca de pe data de 16 ma chinuie niste dureri ingrozitoare de stomac si de sani (asa este mereu ala mine inainte de menstruatie), dar NU imi vine !!! De mentionat ca am 17 ani si sunt virgina . De ce mi se intampla asta ?
Cat de josnic imi pare pamantul cand ma uit la cer !
Dereglari hormonale.Ar fi bine sa consulti un endocrinolog.
Razvan(07 martie 2004)
si mami
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Mi-e groaza cand ma gandesc sa merg la doctor de fapt mi-e sila mai bine zis. Daca si pe viitor va fi asa...o iau pe mama de mana si mergem la doctor ca nu se mai pote. Ms de sfat
Cat de josnic imi pare pamantul cand ma uit la cer !
tre sa mergi la un ginecolog-endocrinolog cat m urgent..nu lasa pe mai incolo..asa am facut eu..de cand ma stiu am tot avut un ciclu neregulat, insa mi-era oarecum frica si sila *vorba aia* sa merg la doctor...pana nu s-a m putut...mi s-au depistat ovare polichistice si probleme cu glanda tiroida..bine ca nu era destul de tarziu..oricum, vezi ce faci, ai grija de tine!
Uite o solutie ptr. ati veni,e sigura daca nu esti insarcinata:se fierb foile de la 2 kg. ceapa uscata in 3l. apa pana ce lichidul capata o culoare rosu inchis.Se bea o ceasca de cafea dimineata una seara pe stomacul gol.A doua zi sigur vine!E o reteta de Vanga!
hm..ce metoda..eu totusi zic sa mergi la un doctor, pentru ca doar el iti poate zice ce ai si din ce cauza nu mai vine! ciclul "artificial" il poti chema, da' totusi tre sa stii cauza!
parerea mea..
Lorenza,merci de pont.
PRAJITURI
E bine sa mergi la un endocrinolog pentru linistea ta ,sa sti cum stai ,dar in privinta tratamentelor hormonale,ma abtin!Nu rezolva niciodata cauza ci doar efectul!