Kemer / Antalya / Turcia
Ati fost pe acolo? Cum este zona? La ce hoteluri ati stat? Ce posibilitati de excursii se pot face in zona? Este o zona OK dpdv turistic?
Raspunsuri
Bebe Beca spune:
Cred ca este una din cele mai bune zone ale Turciei. Nu am fost acolo, dar am prieteni care au fost si impresiile au fost super.
Ioana si Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebebeca
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
dumid spune:
Nici noi nu am fost, dar avem niste prieteni din Belgia care au mers acolo.
Au fost super incantati si tb sa precizez ca au in jur de 40 de ani si s-au aflat la a nu stiu cata destinatie de vacanta.Deci merita. Dc fac rost de niste poze de la ei te anunt!
dragos
danielai spune:
Eu am fost pe acolo cu mai multi ani in urma, dar nu pot sa te ajut prea tare, caci am stat intr-un club si nu prea am umblat prin statiune. Dar Kemerul e o statiune f bine cotata in Antalyia. E f verde spre deosebire de alte zone prin care am trecut cu autocarul.
intruder spune:
daniela, imi poti spune la ce club ai stat? ce regim de ma sa ai avut? dp, ai, uai? si de ce servicii ai beneficiat la serviciul respectiv?
danielai spune:
Eu am fost la Club Med Kemer, AI. Locatia f frumoasa, camere in vilute printre copaci. Aveau si vile cu vedere la mare, dar a un pret mai mare. 2 piscine, una cu apa de mare, plaja proprie. Toate sporturile incluse (inclusiv sky jet, windsurfing). Hamam inclus.Pt masaj se platea suplimentar. 3 mese pe zi f bune, variate, cu bauturi la masa. La piscina se plateau bauturile de bar. Aveau si excursii cu pret suplimentar. Singura inclusa a fost o plimbare cu barca pe mare de-a lungul coastei.
anya spune:
Kemerul e ok. De fapt toate statiunile lor sunt. Ce nu mi-a placut mie e ca dupamiaza nu mai e soare pe plaja de pe la ora 6. Asta pt ca e un munte care "face umbra". In rest asa cum au zis si ceilalti - o zona verde, cu pini.
Daca mergi cu copii mici, e preferabil sa ai all inclusive, ca sa poti manca si bea la orice ora. Daca sunt doar adulti amatori de excursii e preferabila demipensiunea, pt ca toate excursiile organizate au inclus dejunul.
Distractie placuta!