Tulcence?

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vickyfilip spune:

am o veste sa va dau ... vedeti in semnatura

vine bebe la vikysor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arissa spune:

Wow, vickyfilip, felicitari si sarcina usoara si fara probleme!

Mirela, te pot ajuta eu. Dna Ionascu lucreaza lunea si miercurea la cabinetul dnei Cucu Amalia. Este pe Isaccei, vizavi de parcul personalitatilor. Imediat dupa centrul acela medical in constructie, faci dreapta, printre cladiri. Este foarte, foarte aglomerata si trebuie sa faci programare cu cateva zile inainte. Suna la 516026 dupa ora 3. Doamna Ionascu este super draguta si foarte constiincioasa cand face ecografia.

36 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirelaionut spune:

Vickyfilip, felicitari si iti doresc o sarcina usoara ca a mea si ma bucur ca o sa avem noi colegi de joaca!!
Arissa, mersi mult, mult de informatie o sa sun sa-mi fac programare.
Voi ce faceti, cum va mai simtiti, gravidutze si nu numai...
Noi incepem sa avem forte mari, sa dam picioruse mai puternice...hihi...e fain sentimentul!
Sanatate si pupici la toata lumea!

spanu.mirela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura72 spune:

buna fetelor
Vicki felicitari sa fie intr-un ceas bun,sarcina usoara.
Mirela si eu am facut eco la dumneaei,intradevar f constiincioasa.de meserie este radiolog deci "vede" mult mai bine ca oricine imaginile.mie mi-a facut eco abdominala completa si la tiroida.nu stiam unde s-a mutat.

george este bolnav a facut laringita urata cu ferbra 39,5 si nu prea scadea am crezut ca ajungem in spital.avea si senz.de sufocaree.acum se simte ceva mai bine.aurora o sa vb pe pm cand o sa se simta mai bine
multa sanatate si wk frumos.

Poze:http://new.photos.yahoo.com/grgsc_laura

Mergi la inceput

Laura, imi pare rau ca George este bolnav. Sanatate multa, sa se faca bine cat mai repede!

Eu plec in dimineata asta la Constanta, maine am control la doctorita. Sa-mi tineti pumnii. Cred ca se apropie momentul, pentru ca sunt tot mai greoiae si bebe preseaza tot mai mult, mi-a coborat si burta asa ca ma stept oricand.

Duminica frumoasa va doresc!

37 + Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurora56 spune:

Laura ,sanatate
Arissa ,succes .

poze1
poza2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura72 spune:

multumim pentru urarile de sanatate.
Arissa nastere usoara si un bb sanatossi mancacios si somnoros.tie recuperare rapida.imi place numele ales printesei.

Poze:http://new.photos.yahoo.com/grgsc_laura

Mergi la inceput

Arissa, iti doresc o nastere usoara si un bebe sanatos!!Asteptam vesti de la tine cand poti...sa ne povestesti, sa vad ce ma asteapta si pe mine.
Te pupam si iti tinem pumnii!!

spanu.mirela

Mergi la inceput

Multumesc de urari, fetelor! Sper sa fie totul bine. Am niste stari tare ciudate. Am ajuns la control, mi-a spus ca e colul deschis, dar deocamdata nu sunt semne de nastere.
Mirela, mai ai putin timp sa te pregatesti sufleteste

Pupici!

37 + Maya

Mergi la inceput

Va doresc o primavara frumoasa, plina de bucurii si numai impliniri!
23+

spanu.mirela

Mergi la inceput