Clubul optimistelor zãbãuce rrrãããu ! (34)
Raspunsuri - Pagina 25
SunSmile spune:
Dany pe el nu l-am omorat, ca s-a ascuns si eu am ramas cu masina blocata! Asta e!
Dar pe voi va bat...pagina 3!!!
The future belongs to those who believe in their dreams.
daniela_daneza spune:
SUNULE , pe mine, nu , ca eu postez , vb. chiar si singura
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
fannna2003 spune:
sunule.... am mult de lucru si nu am timp de scris...dar cafeaua am baut-o cu voi...pup fete dragi mie(si inimoase)
Un prieten adevarat te prinde de mana si iti atinge inima.
Gabriel José García Márquez
daniela_daneza spune:
quote:
Originally posted by fannna2003
sunule.... am mult de lucru si nu am timp de scris...dar cafeaua am baut-o cu voi...pup fete dragi mie(si inimoase)
Un prieten adevarat te prinde de mana si iti atinge inima.
Gabriel José García Márquez
Nici o indurare , nika ! Si nici cafea ! Apa , paie si bataie!
Pup !
Dany
georgi75 spune:
Multzam fete de felicitari...Bey...ce bine ma simt...Asta pana dupa amiaza cand merg sa o iau.Sper sa nu aud de boacane.Va si io.
Va multumesc de cafelutza si de sucuri si de toate.Va ca sunt in graba.Trebuie sa merg sa cumpar lavabila.Cum vin eu cu galeata aia de 10 kg acasa ?.Ca al meu coleg e prin Valcea si nu poate sa ma serveasca...
M-oi descurca io cumva...Iau un taxi, ceva.
Hai pupi
Aaaaa...sa va zic.Dimineatza se inghesuia fi-mea sa intre direct in sala.Nici nu o schimbasem..Nu a plans deloc, mi-a facut cu mana si s-a dus la masa.
Gataaa..acum chiar plec.Ne auzim pe seara.
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sã te inseli, decât sa fii pesimist si sã ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania
POZE
ana_maria222 spune:
Buna fetilii....va scriu repede si fug la tigareeeeeeeeeeeeeeee!!!!
Teodora..in poza aia unde sunt creatza sunt nevopsita cam de vreo 4-5 luni dar trebuia sa fiu suvitze cu pudra si auriu loncolor (nr. 46 parca) baza!!!
Georgi...nasol ca nu ai gasit sacoul..asta e..bine macar ca a fost cu succes cu fata!!!
Danutza..si eu vreau pantofii aia...toate 3 perechile..dar asta e..de unde atata bafta???
Pozeeee
Mancarica
daniela_daneza spune:
Anamaria , nu mai fuma, ca nu face bine ! Zic eu , care de 2-3 zile tot zic ca ma las ...
Georgiana , te descurci tu cumva ! Hei rup !, hai ca ai muschi, ca te-ai antrenat cu Anamaria !Pup !
Si eu vreau sa schimb culoarea parului ! As vrea culoarea nisipului cu suvite albe !
Hai ca va pupacesc !
Revin!
Dany
georgi75 spune:
V-am gasit pe pagina 3.
Ce sa va dau? Un sau o ?
Hai sa va dau un ca-s pe fuga.
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sã te inseli, decât sa fii pesimist si sã ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania
POZE
daniela_daneza spune:
Georgica ce faci ? Treci pe mess ca am un bussines cu matale !
Dany