Clubul optimistelor zăbăuce rrrăăău ! (34)
Raspunsuri - Pagina 12
zozela spune:
Sunny
Coana Georgi..ete ca mai stau..Na!!Sic!!
Hmm..Ce secret?!
Nunta noastra de vis
Viata fara dragoste..isi pierde sensul..
georgi75 spune:
Nici io nu stiu....Amenintza Liana ca spune un secret...si sunt si io curioasa...O vrea sa spuna ca sunt slaba raaaaaau?
Hai Lianooo spuneeeeeee...ca mor aci!
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania
POZE
fannna2003 spune:
liana...hai la spovedanie ca murim de curiozitate...varsa secrete...dar ai grija sa nu fie de stat
Un prieten adevarat te prinde de mana si iti atinge inima.
Gabriel José García Márquez
georgi75 spune:
Nimeni?
Fug si io atunci.
Plec pe la santier.Ne auzim pe seara.
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
POZE
daniela_daneza spune:
Sa iti fie de bine Georgi !Si nu te speria ca nu iti faci nimik colegu, il vrajesti tu ...Sa porti sanatoasa blugii! Dar tre sa ii uzi , ca altfel se rup !
In privinta secretului , vrea sa zica bine, nu , asta este!
Va pupacesc si ne auzim mai inkolo !
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
Himmelsduft spune:
Sunule, imi pare rau ca ai avut probleme, daca stiam eram mai bine alaturi de tine, dar stiu eu ca esti optimista si puternica. Sa ai grija de tine si multa sanatate ca sa te refaci repede, un dulce. Ce mai face Alex?
Teo, eu primesc cafeaua ta tot tarziu, cred ca din cauza asta am insomnii sau poate totusi din cauza vremii....
Georgi, Fanna, Dany, Ana, Krelia, Rendulici, Doibebei
O seara placuta la zabauce,
Him
ana_maria222 spune:
Cununia parintilor mei: 25 de ani
http://good-times.webshots.com/album/553633419aqTAGl
http://good-times.webshots.com/album/553635480lYRgJq
din greseala am facut 2 albume!!!
Pozeeee
Mancarica
Liana30 spune:
Him cu mine ai ceva?pe mine de ce nu ma pupi?
Sunule tu stii mama ca io ajut pe toata lumea nu o las io pe Mirela..io aruncai amandoi ochii la generale
ana_maria222 sa'ti traiasca parintii..io nu putui sa vaz pozele mari da luai lupa si le marii..frumosi parinti!!
danezooo ai grija ca nu te uit..
hai ca va zic sa nu moara georgiii
deci..asa..sunteti curioase..hmmm..
pai stati sa va zic..vreti sa vedeti copii frumosi ai lui doibebei..ete ca pentru o cina si un pahar de sampanie vii dau io sa'i vedeti..si stiti de ce????
pt ca doibebeii e sorumeaaa!!!!
vreti sa vedeti cu ce se lauda? intrati la mine sa'i vedeti frumusatza de printesa si frumusatza de flacau!!!
ha..ha..ha..mare secret nu?
editai ca uitai sa'i spun zuzei ca'i furai palaria ..ete zuzo ce bine imi shade
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Nasica
"Nimic nu-i imposibil!"
ana_maria222 spune:
asa deci Liana? deja suntem o familie...cel putin eu va consider ca din familie......
Pozeeee
Mancarica
georgi75 spune:
Ptiu!Drakule....Io stiam bai fetelor...Ma tinu asta pe jar ca poate zice ceva de maine...si cand colo...
De ce crezi ca i-am zis io sa-i traiasca si copiii si neamu'?
Fetelor, acu' ma linistii.Credeam ca vrea sa va spuna ca sunt slaba si urata.Nu cum a zis ea ieri...
Ana bag okiu' la fotoase acu'.Oricum ti-am mai vazut mamica si ti-am zis ca e super.O tigarica, ceva?De-alea de-ale tale...ca iar am uitat cum le zice.
Danezoooo mai usor...mai usor...E si maine o zi.
Hai pupi.Aci sunt...
POZE