Stiti cumva unde pot gasi asa ceva ? Caut un foisor din lemn ptr curte .Sa-l cumpar si sa mi-l si monteze in curte.Multumesc.
Eu am discutat cu cei de aici: http://www.prod-ax.ro/
Mi-au trimis scheme si deviz, urmeaza sa ma hotarasc.Cele gasite in Bucuresti sunt jalnice, facute din lemnisoare subtiri, la un vant mai puternic le ia pe sus...
V
In curand, de cate ori am sa deschid gura in public, nici pe mine n-o sa pot sa ma mai cred. Gabriel Liiceanu
Ha!HA!
In timp ce vroiam sa postez, a aparut mesajul Victoriei...
Tot Prod-ax vroiam sa-ti recomand si eu...Ce mica-i lumea!
Fac si niste chaise-longues - superbe..
Pupici mici,
mama_lui_Alex
Multumesc mult de ajutor.Victoria poti sa-mi trimiti pe mail devizele si schemele?Am sunat si eu la PROD-AX si inca nu mi-au trimis nimic.Multumesc inca odata .
Lore, preturi si planuri ai in siteul lor.La mine e o situatie mai speciala pentru ca le-am cerut alte dimensiuni, de aceea mi-au facut separat, dar e tot acelasi format ca in site.
V
In curand, de cate ori am sa deschid gura in public, nici pe mine n-o sa pot sa ma mai cred. Gabriel Liiceanu
fetelor eu nu am vazut preturile.Poate nu m-am uitat eu bine.Produsele sunt extraordinare.am luat si eu legatura cu ei.
ANGELA
Angela, si eu pe aici , o sustin, nici preturi nici planuri pe site, le-am trimis un mail sa-mi trimita, cand le primesc va trimit pe PM.
Sheritra
sheritra eu am primit preturi de la ei,asa ca ti le trimit pe e-mail.
Cine mai vrea sa-mi trimita un pm.
ANGELA