Clubul nurorilor (67)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cherry22 spune:

Neata norici!
Buni, ai dreptate in ceea ce spui, dar, stii cum e-teoria ca teoria, dar practica te omoara. E greu sa multumesti ambele "tabere" si sa mai fim si noi multumiti. Ne straduim, dar de cele mai multe ori nu reusim, caci conceptiile difera prea mult. Asta este, incercam sa evitam conflictele pe cat putem.

Aly, fata harnicuta. Tu stai la curte sau la bloc, ca nu mai stiu?

Lavi, ai ceva de invatat. Bafta multa si mult spor! fata frumoasa

Fla, ce mai zici? multi

Sunule, sa stii ca imi lipsesti. Stiu ca ai multa treaba, esti absent motivat, dar mie tot imi este dor de tine. o fata speciala

toate fetele si va doresc sa aveti o zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinai spune:

cheruca multumesc frumos, , mai e greu e pana ma apuc , ca dupa aia......am spor!!!

Mareea iulie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Cherry, ai petrecut bine aseara?
Stau la curte, nu la bloc, dar tot un fel de bloc e, ca e casa cu 2 etaje si mansarda, eu stau la etajul 2, ai mei se vor muta curand la mansarda si frate-meu sta la 1 (deocamdata cu tot cu ai mei). Si suntem in plin santier, ai mei vor sa se mute cat de repede la ei, maica-mea deja aproape incepuse sa-mi planga azi dimineata ca nu i-au montat aragazul, ca e vraiste in toata casa si luni trebuie sa-i aduca mobila (de parca mobila e curata... numai eu stiu cat am frecat la ea).

Buni, stiu ca parintii iti vor binele, etc, dar tot ma enerveaza ca-si baga nasul tot timpul si-si dau cu parerea chiar si cand nu le-o cere nimeni. Cand ne-am facut dulapul si l-am chemat pe socru sa ne ajute (ca el a facut scheletul din metal), n-a comentat, ne-a intrebat cum vrem, a dat niste sugestii, daca le-am acceptat bine, daca nu, nu, in schimb taica-meu se tot invartea pe acolo cu tot felul de pareri (printre care si "la ce-ti trebuie asa dulap mare") si daca indrazneam sa-i spun "ok, ti-ai spus parerea, am ascultat-o, dar eu fac altfel" foc si para. In schimb soacra-mea a zis ca foarte bine ca l-am facut mare, ca ea stie cum e sa n-ai spatiu suficient, ca-ti scoti hainele sifonate din dulap. Si in general se bucura pentru tot ce reusim sa ne facem in casutza si daca nu e chiar pe gustul ei, zice ca-i frumos daca noua asa ne-a placut.

Lavi, spor la invatat!

Sunule, si mie mi-e dor de tine, sa stii!

Nunta noastra de vis

www.youtube.com/watch?v=A0TRU7LWAb0" target="_blank">Videoclip nunta 1

www.youtube.com/watch?v=ymnOMBTa_RA" target="_blank">Videoclip nunta 2

Luna de miere

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

fetele pe mine ma ia melancolia in fiecare na cand se apropie ziua mea......
cherry, chiar cum ai petrecut???

Mareea iulie 2006

Mergi la inceput

Am iesit cu sotul in oras si am petrecut si cu ai mei, acasa. Nu a fost nimic special, poate si pentru ca nu am fost eu intr-o pasa prea buna.Oricum, pe mine aniversarile mele nu ma gasesc in cea mai buna forma, nu as putea spune exact de ce. Oricum, a trecut.
Aly, si noi ne-am facut casa in aceeasi curte cu ai mei, adica jumatate de teren este al lor, jumatate al nostru, deci, oarecum separati. Sora-mea va sta cu ai mei, iar noi singurei. Abia astept sa fie gata, si parca nu se mai termina. Anul asta macar sa terminam parterul, etajul ramane pe anul viitor, caci s-au cam epuizat fondurile.Offff....

Lavi, cand primesti raspunsul la interviul pe care l-ai dat?

Restul fetelor, pe unde umblati?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Cherry, nu-mi spune, ca stiu ce inseamna sa construiesti. Noi am inceput cand dadeam eu bac-ul. Si anul viitor am intalnirea de 10 ani. Iti dai seama. Noi acum punem gresie pe casa scarii. Separati suntem si noi, ca doar casa scarii e comuna, in rest sunt concepute apartamentele ca la bloc. Asta e, o constructie iti papa banutzii de nu te vezi... Dar si sa vezi ce bine va fi cand va fi gata.

Nunta noastra de vis

www.youtube.com/watch?v=A0TRU7LWAb0" target="_blank">Videoclip nunta 1

www.youtube.com/watch?v=ymnOMBTa_RA" target="_blank">Videoclip nunta 2

Luna de miere

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

cherry, pe 29 (marti) am rezultatul la interviu. daca ma suna inseamna ca ii ok, daca nu,,,,,,nici nu stiu sigur ce imi doresc, parca mie cam frica de responsabilitate.....

Mareea iulie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

fete, sunt prin zona, nu ma dati disparuta...da' cum de ieri am inceput monitorizarea la dr pt bb, incerc sa ma documentez.-da' fara cafea. si am si o stare tampita..nu vreau sa v-o transmit.

Nunta noastra - 3 Iunie 2006

Mergi la inceput

Razuca, iti tin pumnii sa ai cat mai repede un bb. La ce dr mergi?

Aly, noi am inceput constructia anul trecut, in iulie. Ne-am facut niste calcule, eram in grafic, dar, socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ, asa ca mai avem de asteptat pana sa fie gata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

buni sa sti ca ai mare dreptate si imi prind bine sfaturile unor persoane din afara, care nu sunt implicate si stiu ca sunt impartiale:)
Asta imi spune si sotul meu, ca dc m-as implica mai mult poate n-am mai da senzatia ca nu ne descurcam singuri. Doar ca eu sunt pretentioasa, nu imi place sa se bage cineva peste mine cand fac cate ceva, insa atata timp cat sunt socrii acasa, slabe sanse. Si apoi eu ma enervez si tin in mine si ma consum, si toate astea se aduna...

Vrem sa ne luam un credit pt locuinta in toamna asta, insa nu suntem foarte convinsi. Nu stim ce impact va avea intrarea in UE (dc intram) asupra pietei imobiliare si a creditelor....

Fetelor cu constructii si renovari, eu va invidiez (in sensul bun) si abia astept sa ma "stresez" si eu cu chestii din astea, sa simt in sfarsit ca traiesc:)

cherry chiar daca nu a fost cine stie ce, cum spui tu, macar ati avut un motiv sa petreceti si sa va simtiti bine. Sper ca nu ai senzatia aia ciudata pe motiv ca "imbatranesti":)

Raza spor la facut bb:)

Cred ca sotul meu "coace" ceva, ca vad ca si-a luat ceva liber de la servici, il monitorizez atent pe mess:)

Aly ai dreptate, o sa stau sa "savurez" surprizele, dar tot dor de duca am:) Azi am vb cu prietena mea la care vreau sa merg si a zis ca mai ramane in ro si saptamana viitoare. Iar sotul este de acord sa merg la ea, plus ca va si si soacra-mea in concediu si are cine sta cu Sara.
Ptiu, ce noroc pe capul meu

Lavi daca nu-i nici o graba cu job-ul, mai asteapta, studiaza piata si vezi cam ce ti-ar place sa faci, nu are rost sa isi iei job care nu te satisface :)

Fla (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput