Clubul nurorilor (67)
Raspunsuri - Pagina 4
impreuna spune:
cherry asa zice si soacra-mea: nu ma bag, faceti cum vreti voi. Insa nu se abtine de la comentarii de genul: nu e bine, era mult mai bine nush cum...
Sau daca nu zice despre noi pe fatza, comenteaza de altii care fac exact ca si noi: am vrut sa mergem la cumparaturi in strainatate, tocmai au fost niste prieteni. de noi nu a comentat nimic (de fapt nici nu i-am zis), dar de ei zicea mereu ca n-au cap, ca isi strica banii, cate puteau sa isi cumpere aici cu banii care i-au cheltuit pt drum... etc.
Normal ca ma simt.
Sau altii care au plecat in concediu in strainatate ca au fitze, ca aici de ce nu s-au putut duce...
Va dati seama ca aveam inima stransa cand le-am spsu ca noi mergem in Grecia:(
Chiar dc nu-mi comenteaza pe fatza zice de altii si ma face sa ma simt aiurea.
briza exact asta a fost si la noi, ne-am luat masina si au zis ca dam banii degeaba, de ce ne trebuie masina ca doar ei n-au avut niciodata nu nu i-au dus lipsa. Ca o sa bagam o gramada de bani in ea...etc.
Cu Grecia la fel..., ce noi n-avem mare?
Dar oare de ce ne trebuie concediu, ca multi merg in concediu la tara la parinti sa ii ajute (bine ca n-am socrii sau bunici la tara)...
Normal ca nu stiu tot ce discuta socrii cu sotul si cred ca nici nu vreau sa stiu. Sotul mi-a zis ca el vrea sa ma protejeze, ca in fata lor oricand imi ia apararea mie sau a lor meu, insa mie nu are rost sa imi spuan tot ca stie ca ma consum din orice.
Atunci eu incep sa-mi fac tot felul de scenarii si de multe ori fac din tantar armasar.
Am ajuns sa fiu tot timpul stresata sa nu-i supar, pt ca stiu ca dc se supara au efect asupra noastra, in special a sotului. Plus ca dc se supara se simt rau...
Fla (sotie si mamica fericita)
Nadia1976 spune:
Gata! Am pus si poze, la albumul comun (socrela); mai am muuuuulte de pus, dar nu azi.
Va pup!
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte."
lavinai spune:
nadia, imi cer scuze, asa am inteles din mesajul tau!!! sa fie cu noroc si data viitoare sa fie cu ochisori (cat mai curand!!)
Mareea iulie 2006
Nadia1976 spune:
Lavi, mersi! Si nu ai de ce sa-ti ceri scuze! Imi cer eu, ca mesajul era confuz rau... dar eram grabita si nu am mai citit ce am scris. Te pupic!
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte."
lavinai spune:
nadia, frumoase poze, frumusica nepotzica, o adevarata "domnisorica"
Mareea iulie 2006
cherry22 spune:
Aly, nu esti dura deloc, stiu ca asa ar trebui sa procedam, dar cand ii vad ca se supara si se comporta de parca le-ar fi murit cel mai bun amic, nu imi vine sa le mai zic nimic. Partea proasta e ca ajung sa ma cert cu sotul din cauza lor, asa ca va trebui sa fiu dura, chiar daca nu le va place. Si, da, voi incerca sa ma simt bine azi, ca doar e ziua mea, nu?
fata, esti o scumpa
Nadia1976 spune:
Lavi, saru-mana!
impreuna spune:
Nadia ai o nepotica tare scumpa si se vede ca v-ati simtit bine impreuna. Ati fost si la munte sau doar la mare? Ca vazui un spus frumos dupa munti:)
cherry tot povestind despre soacre am uitat:) ref. la ziua ta, e bine sa te poti imparti sa ii impaci pe toti, cireasa de pe tort sa fie petrecerea ta cu sotul pe socrela n-ai inclus-o in planurile tale?:))
La mine nu stiu ce va fi, sotul mi-a pregatit niste surprize de ziua mea dar nu pot sa scot nici un indiciu. Stiu ca si socrii sunt complici, dar nu pot sa scot nimic de la ei:) Oi trai si oi vedea.
Mi-e sa nu le fac eu vre-o surpriza, ca o buna prietena care mai sta putin in ro ma tot cheama pe la ea si asa m-as duce... acolo stiu ca o sa ma simt bine, mai uit de socrii si imi aduc aminte de tinerete
Fla (sotie si mamica fericita)
Nadia1976 spune:
Fla, apusurile sunt de pe drum dinspre Buc. (cand am ajuns) spre Deva. La munte nu am stat decat o noapte, am fost la Peles, apoi am dormit o noapte la Bran, in drum spre Mamaia.
Alynutza spune:
Nadia, frumoase poze, iar imi zboara gandul la vacanta...
Cherry, si eu m-am certat cu iubi din cauza socrilor inainte de nunta (pentru lumanarile de la biserica, poate mai tii minte, ca v-am spus) si nu-i ok defel, cateodata chiar nu-i alta cale decat "the hard way". Pentru asta chiar ii admir pe socrii mei, ca si-au lasat copii sa "zboare", chiar daca ii vad ce li se lumineaza ochii cand mergem in vizita si le e dor de vremea cand le era casa plina. Dar pe azi suficient timp alocat problemelor, tu azi ai zi de distractie.
Fla, dar ce faine sunt surprizele... Poate mergi la prietena ta inainte de ziua ta si te intorci la timp pentru surpriza.
Fetelor, eu va ca mai am putin si fug la ca aseara a terminat tarziu nenea cu mobila, acum ma duc s-o curat sa o punem in dormitor.
Nunta noastra de vis
www.youtube.com/watch?v=A0TRU7LWAb0" target="_blank">Videoclip nunta 1
www.youtube.com/watch?v=ymnOMBTa_RA" target="_blank">Videoclip nunta 2
Luna de miere