Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (33)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

ADINA,eu am programat vaccinul pe 12 Septembrie si lista de analize pe care trebuie sa le fac in a 7a luna.

dandusa 29 + si
printesa mea, Crinuta
poze de dandusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

fetelor prostanaca mai sunt....am baut apa tonica dupa care mi-am adus aminte ce contine si anume chinina care nu e buna de loc.....trebuie evitata mor de nervi..si am baut cu asa o pofta....doamne ce mama denaturat sunt....sa bag in mine tot felul de prostii si acum sa am remuscari ca i-ar putea dauna lui bebe

dolores 25+David Cristian
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze

Uneori, gandurile noastre sunt mai rele decat suntem noi ca persoane.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marcelac spune:

iata-ma, dupa lupte serioase cu iubitu pentru firu de net, noroc ca are ore de condus si l-am furat in lipsa... nu o sa mai dureze mult ca azi cumparam router, numa sa reushim sa il shi instalam...

miro - cam asta era si ideea mea de facut cu listutza, postat pe mail si actualizat, dar am zis ca daca sunt asha putzine fete (12 acum!) putem sa o tzinem si privata si sa o trimit pe PM doar la cele inscrise, ca sa nu expunem inutil nr de telefon. De fapt e decizia vostra, ca nr meu oricum e public... (incearca Marcela Campian pe google... ), asa ca ashtept pareri si de la alte fete.

continuu cu cititul si vin cu raspunsuri acushica

marcela 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

dolores, nu e o tragedie.....cat ai baut? un pahar? sunt convinsa ca nu poate contine asa multa chinina..plus, acuma bebe e mare, nu il mai atinge chiar orice...stai linistita, ma faci sa imi aduc aminte de luna a doua cand am mancat ficat de vita si cica e toxic in primele luni, dar eu nu am stiut..am spus doctorului si a zis ca nu-i bai...daca e o singura data!

"Intr-o lume a minciunii universale, a spune adevarul este un act revolutionar"9George Orwell)

Mergi la inceput

azi sau maine ma duc sa-mi cumpar sterilizator de biberoane...am vazut o oferta super convenabila

poze

Mergi la inceput

dolores - te rog sa ma iertzi daca tzi-am parut mai dura, nu asta intentzinam, sigur ca nici mie nu mi-a trecut intr-o zi shi am shi acum momente in care am pusee de teama si lupt cu instinctele mele ca sa nu ma als furata... pupici si incredere!

roxana, chinico - din ce stiu eu listeria e in aceeasi "grupa" cu toxoplasmoza doar ca se ia din lapte sau branzeturi. O alta diferenta importanta este incidentza, care la listeria este mult mai mica. Pe argumentul asta eu nici nu am facut testul desi stiam de el. Cred ca e singurul pe care nu l-am facut. Da, si toxoplasmoza si listeria sunt virushi deci boala e o viroza care are manifestari specifice (toate seamana, cea mai comuna fiind raceala).

luly - ridici o problema la care nu m-am gandit f serios... spalatul buretilor de baie. Eu pentru mine folosesc unul natural si il spal din timp in timp cu detergent si apa fierbinte. Presupun ca la fel as proceda si pentru cel al lui bb... poate ar trebui intrebat un medic?? Fetelor voi ce zicetzi??

... inca citesc ...

marcela 24+

Mergi la inceput

alexandra si chipi - La Foarte Multi si Foarte Frumoshi Ani alaturi de cei pe care ii iubitzi cel mai mult. Sa va fie bine!

marcela 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

alexandra si cipi...LA MULTI ANI ! sa aveti parte de tot ce e mai bun in viata!

alex, un bebe papacios si rotofei !

desiree 24+

"Intr-o lume a minciunii universale, a spune adevarul este un act revolutionar"9George Orwell)

Mergi la inceput

ok marcelac, e in regula....hormonii astia bata-i vina sunt mai puternici acum...oricum te pup si ma lupt in continuare

[quote]Originally posted by marcelac

dolores - te rog sa ma iertzi daca tzi-am parut mai dura, nu asta intentzinam, sigur ca nici mie nu mi-a trecut intr-o zi shi am shi acum momente in care am pusee de teama si lupt cu instinctele mele ca sa nu ma als furata... pupici si incredere!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

dolores ti-am trimis PM...l-ai primit?
Fetelor multumesc mult de tot pentru urari......sunteti niste scumpe....nu ma indoiam eu..........

alexandra 28 + cu
poze

Mergi la inceput