Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (33)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

fetelor, cine imi poate spune si mie cate ceva despre incalzitorul de biberon? tocmai am descoperit ca exista asa ceva, si am vazut unul si pt casa si pt masina. ma intrebam cat de util e si daca incalzeste repede sau imbatranesti pe langa el.

chris 24+ alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

lavinia e o idee buna

asiza, sunt strigata si dolores si loredana..dar cel mai mult loredana fiind primul prenume....lasa ca poate data viitoare faceti fetitza si o sa-i puneti numele care va place...loredana poti sa-l zici in mai multe feluri: lori, loru, lore,loruletz, lorulete..asa sunt eu alintata

dolores 25+David Cristian
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze

Uneori, gandurile noastre sunt mai rele decat suntem noi ca persoane.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atudor spune:

Multumesc in continuare pentru urari !!!!!!!!!
Fetele din Bucuresti, stiti cofetaria Alice de la Iancului? Cred ca au cele mai grozave prajituri. V-o recomand cu caldura

Pupici

Ana 29w6d cu Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis spune:

asiza eu am ales un nume: Serban, dar sotul cam stramba din nas, la fel si tatal meu, asa ca m-am mai gandit si la alte variante dar inca nu ne-am hotarat, mai avem vreme. In legatura cu CD-ul In the womb sunt si eu amatoare ca pe National Geographic nu am reusit sa-l vad si tare mi-ar placea, daca se poate sa mi-l trimiti si mie nu refuz (iti returnez un CD gol).

moni 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luly spune:

La multi ani Atudor! Sa fii sanatoasa, iubita si sa ai parte de un asa cum iti doresti.Petrecere frumoasa !

Alexandra pomeneai ceva de niste carti de bucate. Vreau si eu, please

Luly 24s cu si Diana (04.12.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marcelac spune:

leyla, ai grija ca asha am fost si eu...

pentru scaderea temperaturii o juma de pastila de algocalmin e mai buna decat una intreaga de paracetamol.

pe mine m-a pus pe picioare medicul ginecolog, cu intravenoase (fara internare) - glucoza cu vit.C si algocalmin in cantitati pe care numai el le stie. Din saptamana asta poti lua si antibiotic - ampicilina. Ai grija ca e mai periculoasa temperatura decat tratamentul asha ca mergi neaparat la medic daca faci peste 37.2
pentru dureri de gat eu am luat un spray cu propolis pt uz intern, am mai scris pe aici despre el, iar pentru tuse cred ca cel mai bun e ceaiul de scai vanat. Si sigur, lamaia cu miere raman sfinte!

sanatate!!

marcela 25+

Mergi la inceput

asiza...exista posibilitatea sa mi-l trimiti si mie?? cd-ul...de cand ma chinui sa prind emisiunea si nu reusesc.

poze

Mergi la inceput

miroooo....cine deschide cap nou???

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melinda25 spune:

Atudor, LA MULTI ANI!!! Multa fericire, sanatate, sarcina usoare si bebelus sanatos alaturi de care sa te bucuri toata viata!!!!!

Asiza, ma bucur ca ai reusit sa vorbesti cu cei de la Provita, ramane sa ne vedem luni, ok?
Am si eu o rugaminte: as dori si eu documentarul acela, aduc un cd pe luni, se poate?

Melinda 26+ Dominik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

Alexandra stai linistita ca nu esti singura in pana de idei cu nume pentru bebe. Eu cred ca am sa-l strig bebe strumf pana la adanci batraneti daca nu ne hotaram odata!

Laura si bebe strumf 28+

Mergi la inceput