Ma poate ajuta cineva cu un sfat?
De azi am inceput sa iau Vitamax.Nu mi-au fost prescrise de vreun medic si nici analizele nu le-am facut,desi stiu ca asa ar fi trebuit sa procedez.Nu am timp sa merg la medic sub nicio forma.Pur si simplu am inceput sa le iau pentru ca imi simt organismul slabit,am ameteli mari din cauza anemiei(banuiesc),am un regim alimentar f restrictiv(curele de slabire,bata-le vina
),iar de ceva timp sunt foarte nervoasa,apatica ,chiar depresiva.
Intrebarea mea este ,daca stie cineva,cam cat timp(zile,saptamani) ar trebui sa iau aceste vitamine,in conditiile in care iau o pastila pe zi?
Mentionez ca nu am mai luat vitamine de cand alaptam,adica de vreo 9 luni,deloc.
poze foarte recente
si eu am mai luat vitamax in perioade cand ma simteam mai slabita sau in periodele cand eram stresata sau aveam mult de lucru. am facut cure de cate o cutie de fiecare data, insa eu stiam ca nu se iau in timpul verii,dar s-ar putea sa ma insel fiindca eu stiu de regula babeasca care spune ca vitaminele nu se iau decat in lunile a caror nume contin litera " R " ( deci nu in mai, iunie, iulie, august)
altfel despre vitamax eu constatasem ca mi se facea rau daca luam pastila pe stomacul gol.
Vitaminele se iau primavara si toamna. Poti incerca sa iei 2-3 luni daca-ti face bine, eu iau alt gen de vit.+minerale din februarie si le-am luat pana la sfarsitul lui iulie.Acum ma simt f. bine. Peste 2 -3luni am sa iau din nou. Nu strica.
Noi 2 singurei