CAT SUC DE FRUCTE LA 9 LUNI?
Buna!
Cat suc beau bebelusi apropiati de varsta cu Claudiu-9luni, ptr ca noua ne cam place
sucul de portocale si bem cam un biberon mare 250ml si apa cam 100 ml pe zi, e mult?
Cine poate sa ne dea un sfat, va rugam sau sa ne spuneti voi cum preocedati?
Multumim,
Iuliana si Clauditu
Raspunsuri
Corina spune:
Draga Iuliana,eu ii dau Annei in fiecare zi sucul de la o portocala,cam 60ml amestecat cu un pic de apa.Anna implineste noua luni pe 17 mai.Nu stiu daca e bine sa bea 250ml ,mie mi se pare cam mult,mai ales ca medicii spun ca prea multa vitamina C ne impiedica sa dormim.
Pupici,Corina si Anna
Quand il sent l'heure venue, le guerrier de la lumière abandonne
tout et
part pour l'aventure dont il a tant rêvé .
( Paolo Coelho)
VASIA spune:
Da,are dreptate Corina;sucul de portocale se da cam 60-70 ml pe zi si de preferinta diluat cu apa sau ceai.Poti sa-i dai si suc de gref.Bb-ul meu nu are decat 5 luni dar azi am aflat si eu de cat suc se da de la o prietena cu bb de 9 luni.
Pa
Cristina si Rares(5 luni)

marius spune:
hai ca e simpatica chestia cu vitamina C si somnul. Hai sa-ti spun ce cred eu. Sucul de citrice este unul din cele mai sanatoase produse naturale pe care le poate consuma un om fie copil fie adult. Pt un copil la 9 luni daca a inceput diversificarea alimentatiei de la 5-6 luni poate sa consume linistit 250 ml de suc natural ca e grep sau portocale. Are numai de castigat. Daca insa are scaunele moi nu este recomandata administrarea sucului de portocale pana isi revine. Dupa aceea trebuie doar ponderata cantitatea. Un lucru mai important este incompatibilitatea dintre anumite sucuri de fructe si lapte. Aici trebuie atentie mai mare dupa mine sa nu faceti babiloniada in stomacel si burtica. Efect= diaree. In rest sincer e mare deja...daca el consuma cu placere cel 250 ml de suc te poti declara fericita dupa mine. Altii nici nu vor sa auda de asa ceva. Si sunt convins ca doarme de le rupe. Sau ma insel?
echipa, www.desprecopii.com
iuliana_2002 spune:
Marius, jos palaria, ca intotdeauna, raspunsuri din cele mai bune si documentate. Este f adevarat, ii place sucul mult, ziua are 2 perioade de somn a cate 1-1,5h, dim si seara. In alta ordine de idei cred ca ceaiul ar putea sa fie bun dar nu ne mai place.
Problemute am avut pe la 7 luni cu sucul de mere, facut la storcator, dar din merede la aprozar care am aflat ca nu erau romanesti, ulterior nu i-am mai dat.
Multumiri ptr raspunsuri!
Iuliana si Clauditu
Corina spune:
Draga Marius,chestia cu somnul am auzit-o prima data cind am venit in Franta.Doctorii de aici spun asta,cica vitamina C seara nu te lasa sa dormi!!!!Drept sa spun nu am avut probleme niciodata si nici Anna,dar astia-s doctorii aici,tare destepti!!!!
Pupici
Quand il sent l'heure venue, le guerrier de la lumière abandonne
tout et
part pour l'aventure dont il a tant rêvé .
( Paolo Coelho)