weekend romantic in decembrie

weekend romantic in decembrie | Autor: amik

Link direct la acest mesaj

va cer sfatul pt ca am de gand sa fac o surpriza aniversara.

primul loc la care ma gandesc ar fi Parisul.dar poate imi sugerati si altceva.m-ar interesa si un hotel/pensiune/etc care sa se potriveasca cu tema calatoriei.e vorba de 3 zile si 2 nopti, in principiu.

multumesc.

Alexandra mare si Alexandra mica(10 iulie 2003)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aiska spune:

Noi iarna am fost de obicei in tari mai calde,in afara Europei,ca aici e un frig de ingheata lacurile din noiembrie pinaŽn aprilie!

Odata am facut greseala sa ne alegem o vacanta de Craciun intr-o tara mediteraneana si erau doar 15-16 grade,a plouat des,ce mai,ne-am lecuit de Europa pentru vacante de iarna.

Daca ai posibilitatea,insulele Tenerife ar fi o idee buna.Clima e placuta,tot felul de facilitati pentru turisti,etc.De la agentiile germane daca cumperi gasesti preturi destul de bune.Din Romania nu stiu.

Daca doresti neaparat un oras mare/capitala poate Roma e ceva mai potrivit avind in vedere ca iarna la Paris e destul de frigulet.(dar si la Roma cam ploua).

Sabina 16+
mamica lui Aleksi Joel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

Eu un week-end romantic in decembrie il vad intr-o localitate de munte (dar nu in vreo statiune de pe celebra Valea Prahovei; sunt si alte locuri muuuuult mai frumoase, mai pitoresti si nu atat de "comerciale"), neaparat cu zapada multa, intr-o cabana, la gura sobei (semineu) ... o masa pt. doi ... si restul ... . O idee, Lepsa, Gresu (jud. Vrancea). Sunt o multime de cabane, pensiuni in zona. Multa liniste, peisaje absolut superbe, mancare buna tot ceea ce iti trebuie ca sa va bucurati unul de altul. Eu as fi suuuuuper incantata de un asa cadou de aniversare!

Petro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amik spune:

multumesc, dragelor!ramane sa mai fac planuri!

Alexandra mare si Alexandra mica(10 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Si eu iti recomand Roma,e super tare..

Anca,Bianca 02.02.03si Cris 12.05.05

Mergi la inceput