40 cu + sau - (cap.18)
Raspunsuri - Pagina 30
Porumbel30 spune:
Kuki , ce sa fac, mai gresesc si eu !
Da` fa bine si las-o pe Soni in pace ca e arvunita ! Poate in noiembrie...
De vecini , ce sa spun...se pare ca nu e "pace sub maslini" . Din cate am inteles , nevasta-sa a facut mai multe chestii aiurea , iar faza cu gardul si cu aruncatul lucrurilor (care se pare ca nu erau numai vechituri ) a fost picatura care a umplut paharul...Inca se cearta , el pleaca nervos de acasa ... Nu stiu cum o sa se termine . Problema e ca nevasta-sa s-a speriat cand a auzit de divort , pt. ca el aduce cei mai multi bani in casa , ea singura nu s-ar putea descurca si are si o fetita de vreo 5 ani , si una de 18 care e in armata ( iar asta nu se prea pune la socoteala , pt. ca dupa ce se elibereaza , adica peste 2 ani , nu m-ar mira sa-si ia viata-n maini...).Dar ramane cea mica...
Alta pauza ! Sper sa revin mai tarziu !
" Exista oameni atat de saraci incat nu au nimic altceva decat bani . "
nematics spune:
neatza din vestul salbatic (emoticon cu cactus si cowboy), am preluat legatura, mai vin io p'aici, Craciunitza, sa-ti traiasca , Porumbelu, eu cred ca tu ma cunosti de undeva, spun eu de ce cind reviu, lu- din cauza ta m-am incuiat pe-afara in dimineatza asta, telegrafic pa si pe curind, nema
Porumbel30 spune:
Nema , asta da telegrafic ! Da` cand revii ?
Si ce ziceai ca ti-a facut Lu de ai scos-o vinovata pt. ce ti s-a intamplat azi dimineata ?
Hai zi , acum !
" Exista oameni atat de saraci incat nu au nimic altceva decat bani . "
soni spune:
Porumbelu i sa rizi dar eu cu google m-am bagat pe niste companii sa vad pretul.o iesit Air france Vreo 500si ceva €-dusul.dar culmea e -fara sa stiu-am pus aiurea plecare 20 intoarcere 30 si tu acu i-mi spui de craciun .cred ca au dreptte altii !1 am eu ceva normal prin cap!Kuki eu sint Ieseanca get beget din chentru!hi hi Mi -at place sa o cunosc pe pretena ta . Dac muncesc s-ar putea sa ma duc la porumbel daca nu la iasi costa mai putin.da pina la urma parca vad ca ....o sa fie ...ca intotdeauna ,,,Data viitoare care e la pastel cailor!! uff.
Mik spune:
Mai fetelor, eu nu poci parca copkii lui sotzu' si pleca creanga la plimbare. Doar daca gasesc o dragutza de conferintza in Israel, un juriu de teza, o chestie cu motiv.
Am fost dinioarea in padure, am cules mure si ciuperci necomestibile.
Va pup si fug la treaba.
Mik.
nematics spune:
revin telegrafic: Kuki nema nema cu xenicalul nici macar juma de kil si asta cred ca si fiindca m-am dat peste cap cu schimbarea de fus orar (9 ore diferenta) si stomacul meu cere aici la micul dejun ce minca acu doo saptamini seara la Obor si apoi pina seara aici mi se face iar o foame de monstru ca de aia am ramas pe-afara din cauza lui lu ca am citit cum a preluat ea legatura asa dragutz si am zis sa-mi iau mincarea din frigider inainte sa citesc in tihna ca tocmai am ajuns la birou ca acasa n-am internet inca si nici nu stiu daca pun si asa de tare mi-a placut raspunsul prompt al lui lu ca am iesit si am tras usa dupa mine fara s-o las descuiata pe partea ailalta. da e drept ca nici nu bausem inca o cafea ca nimeni pe-aici nu se gindeste si la noi americancele sa ne faca o cafea s-o gasim cind ne sculam si uite-asa!
kim222 spune:
Azi puiul meu face 2 ani! ce-a trecut timpul..nu pot sa cred! Si tot azi este Sf. Alexandru ...deci sa-mi traisca de 2 ori cupilu' si sotul din dotare!
LMA tuturor sarbatoritilor de azi!
gabitzam spune:
Stati asa, nu mai scrieti ca deschid acum capitol :)
Gata, deschis capitolul 19.
Gabitza si nazdravanul Andrei-Stefan (25.05.05)
kim222 spune:
Simona...vin! Nu glumesc..cind este festivalul??? Spune-mi ca la vara! Ti-ai mai revenit putin ..?
Naomi..eu iar nu am inteles..si nu sint blonda ..dar am suvite blonde! Ce dosar de adoptie?
Craciunitza sa-ti traiasca sotul ! Petrecere frumoasa!
Porumbel..ce limbarita ai avut azi! Pt ce va pregatiti voi? Inot de performanta?
Lu..salsa....cool!
Adrienne...tin pumnii miine!
Iuliana...esti complet singurica acolo...nu ai ceva prieteni? In ce stat esti acum?
Liliana ti-am motivat absentele
Revin