40 cu + sau - (cap.18)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns soni spune:

tot eu .Cius scriam impreuna. Da ,de fata aia e vb, Am primit mesaj pe pm -ul meu cu nr ei de tel .pe 4 e ziua ei.
Porumbelu vezi ca eu nu-s asa departe de Mik! Ei ce zici???

Mergi la inceput

Accidenti si iar porca vacca! DE CITE ORI SCRIU SI EU UN BANC SE SCHIMBA PAGINA!!! Baaaa care trageti perdeaua si eu nu stiu???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbel30 spune:

Soni , nu mai fi suparata , ca citim tot , si de pe pagina dinainte ! Si cand reusesc sa evadez , te anunt ! Fii sigura !

" Exista oameni atat de saraci incat nu au nimic altceva decat bani . "

Mergi la inceput

Cam greu sa ma supar.Glumesc sa mai trezesc "spiritele aste adormite" dar se pare ca ...e ora de papa si toti sint concentrati pe calorii!!! Acu sint acolo si le numara! hi hi! Pofta buna! Dupa la raport sa vedem cu cit a-ti depasit norma !

Mergi la inceput

Ha ! Ha ! Ha ! Tocmai am terminat de facut mancarea pt. masa de pranz...pt. baieti , ca eu am mancat o felie de cascaval afumat (din pachet ) si mai tarziu voi manca niste struguri...
Cate calorii sunt ? Aud ?

Mergi la inceput

Porumbel Auzi: 30gr cascaval=431 kcal ,strugure 100gr.=283 kcal. Hihi felia ta cit cintarea? daca vrei sa fii in forma 1500 de cal pe zi daca faci sport 2000! Adica cam stai flaminda .Treci la piscina! ordin de SUS! da da si din brate si picioare nu te muia doar!! hi hi

Mergi la inceput

Aha ! Si un ness cu lapte si o lingurita de zahar , cate calorii are ?
Si nu te ingrijora , ca fac miscare ( nu ma refer la cea din bucatarie ) , si cand merg la piscina , nu ma bag doar la inmuiat !
Da` ce nu inteleg eu , de ce scrii nr. de calorii in kcal ? Ca m-ai indus in eroare ! Sau n-am inteles eu bine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_maria222 spune:

Si mie mi-e cam foame...pui la cuptor merge???

Pozeeee

Mancarica

Mergi la inceput

Ana ,merge dar fara piine,crtofi si piele!
Porumbelnu am gresit .Kcal este unitatea de masura al aportului energetic furnizat organismului de diversele alimente.daca te uitisi pe confectiile cumparate ar trebui sa scrie. 1kcal=1000 cal (adica caloria mica).Valoarea energetica a alimentelor se masoara in kcal.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Prezent !

Dimineata am bucatatrit si pina dinioarea am lucrat pe partitia Linux a calculatorului (fara Net). Acu's pe net.

Porumbel, voiam sa-ti spun de mult : tre' sa fii o fata super ca sa te ocupi asa de bine de puisorii tai !

Soni, fain bancul cu camila si elefant.

Marturisesc doua chestii :
- ador Sibiul
- as vrea si eu singura in vacanta, in Israel ! (nu rideti, va rog, eu nu gasesc pe nimeni care sa vrea asa o destinatie)

Craciunitza, chefuri placute pentru toti cei dragi !

Lulu, la Antibes voi ajunge pe 20 septembrie seara, culc la Hotel de l'Etoile si ziua am conferinta la Ambassadeur. La 5 fug la gara caci a doua zi am juriu de stagii la Paris. Inca nu mi-am luat biletele de tren, secretara mi-a rezervat hotelul si sotul a promis ca se ocupa de copchii.
Saptamina viitoare ma duc pina la Paris si inapoi intr-o singura zi.
[emoticon cu omulet cu limba scoasa]

Acu' vorbesc serios : sunteti cu toate binevenite la mine, am loc sa va culc !

Sa va mai povestesc ca aia astept sa-mi gust prajitura (o negresa, cica), am gasit azi pepene verde la pravalia din sat si m-am bucurat.

Kuki, ce fain ca ai timp de citit in balcon !

Astept sa-si termine copilasii desenul animat, mincam (prajitura) si apoi ii scot la plimbare spre o padurice.

Va pup si citesc restul forumului.

Mik.

Mergi la inceput