40 cu + sau - (cap.18)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

nema asa si aici firma la care-s acu face simlaure mecanica si iti dai seama ca toate ecuatiile alea complicate din FEA (Finit element Analysis) nu puteau fi implementate decit in fortran si asa au rams de acu 30 ani chiar daca acu software-ul are aspesct frumos si e in windows... under the hood cind tre sa dea in brinci in calcule cheama programele alea Fortran... da io nu stiu mama. deci daca nu rezolvi trimite-mi mesaj si intreb eu pe unii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soni spune:

SALUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUT HARNICUTELOR!!! Mincav-ar mama ! va las la8 si va gasesc la12!!! Misto! Am citit ceva dar sint oleaca obosita .Miine la cafea sau daca mai e cineva pe linee mai intru.PUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUP.
Mi-a fost dor de voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Soni cu a fost la nunta?
Fetele inca un o saptamana incepe.Asa ca fie ca aceasta sa fie una usoara, usoara.
Pup

Liliana

Poze cu maimutica mea

Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KUKI spune:

Cafeaua e gata doamnelor si domnisoarelor.

Soni, asteptam povesti de la nunta.
Craciunitza, esti in concediu?

Mai vin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Kuki, merci de .

Acum am aterizat si eu de acasa. Saptamina care incepe se anunta ca una foarte sociala cu o multime de lume de vazut si un examen de corectat.

Va pup pe toate.

Mik.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_maria222 spune:

Fetelor, sa imi tineti pumnii azi ca merg la un interviu pentru un job!

Pozeeee

Mancarica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Vreau si eu o cafea, nu foarte dulce si cu lapte.

Noroc ca vin la servici, sa ma mai odihnesc putin dupa weekend. Asta mic al meu ma ia de proaspata tot timpul si ma alearga de numa. Si simbata si duminica dimineata ne-a dat trezirea la 5 jumate dimineata. Duminica l-am pacalit cumva si a adormit la loc, dar simbata am fost varza toata ziua.

Asta-i singura chestie nasoala cind faci copiii la "batranete", nu te mai tin oasele asa bine la la dooj'de ani.

Ana, bafta multa. Ce fel de job?

Gabitza si nazdravanul Andrei-Stefan (25.05.05)
Andrei 0-5luni | Andrei 6-10luni | Andrei 11-12luni | Poze noi cu maimutzica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lu.more spune:

Si eu multumesc pentru cafea.

La mine e ultime saptamana de concediu, Anca imi spune ca vrea s-o invat istoria Romaniei si sa-i caut materiale pe internet (a venit cu ideea din Romania, dar cica nu au gasit manuale de istorie in librarii), da, Craciunitza, Anca adormea in clasa in timpul orei de franceza (am avut dreptate : 2 saptamani mai tariu profesoara a plecat la pensie si a venit una tanara in loc, cu chef de munca)...

De lunea viitoare incep serviciul, iar copiii, scoala. Totul are un sfarsit.
Vineri am examenul de trecut si morcovul de mareste pe zi ce trece...
Iar ieri am inchis usa de la portbagaj (tare si cu forta) si mi-am uitat un deget inauntru, drept urmare aratatorul de la mana stanga seamana cu un carnat. Nu e rupt, ca pot sa misc falanga dar e umflat si s-a intarit, iar azi dimineata vad ca incepe sa capete o frumoasa culoare rosie si e amortit (e bine si asa, ca nu simt nici o durere. De fapt, nu-l simt deloc). Trebuie s-ajung la doctor sa-mi dea un antibiotic (banuiesc), mi-e sa nu fac vreo frumoasa de infectie. Bineinteles ca in locul zdrobiturii am avut rana deschisa, dar nu am sangerat pe cat as fi crezut, si asta ma ingrijoreaza (ca taietura s-a inchis destul de repede, dar ce-o fi inauntru...).
Dar cum tot ce nu ne doboara ne face mai puternici, nu ma plang decat de prostia mea.

O saptamana minunata!
Lulu

..............................................................................................
« C'est quand on n'y croit plus, que le ciel vous entend et pardonne ». Kyo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soni spune:

Neata.Am reusit sa ma scol.Dupa trei nopti de dormit 4 ore pe noapte am recuperat si m-am sculat acu. Fetelor a fost cununia civila,nunta e pe 27 ian 2007 la ...IASI. Multa alergatura,distanta(1200km dus-intors in doua zile).m-au cam traznit.Vorba lui gabitzam :nu mai e ca la dous'doi!Dar am incercat sa fiu la inaltimea situatiei.Am machiat cu viteza sunetului pe viitoarea nevasta a lui nepotu,i-am facut buchetul di trandafiri albi (e voia sa mearga cu unul de flori artificiale!)am mers discoteca (noi cei tineri,adica mirii,eu,si parintii ei hi hi) si ieri dupa prinz si dupa o fugareala si bataie cu apa cu fratemeu (eu cu cana si bolovanul de elcu furtunul de gradina cu care mi-a facut "dus imbracata" am plecat spre casa)..
Ana BAFTA. Acu ma duc sa mai fac un canoi de cafea si mai revin .O zi buna !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KUKI spune:

Lu, pupam degetelul sa treaca
Daca te consoleaza cu ceva, de luni incep si eu serviciul si desi n-am plecat nicaieri in concediul asta, ma simt odihnita si multumita.

Soni, nu stiu ce-mi spune mie ca la varsta ta arati super cu tricoul ud

Ana, succes la interviu, te asteptam cu vesti bune.

Mergi la inceput