va rog mult sa-mi spuneti si mie ce gradinite particulare stiti in constanta si daca aveti copiii la vreuna din acestea sa imi spuneti parerea voastra desprea acestea. eu o sa incep serviciul cand implineste copilul meu 2 ani si vreau sa il dau la gradinita particulara
mentionez ca nu conteaza zona
important este sa fie buna gradinita pentru ca am un baietel cam mofturos
buna,
eu am copilul la o gradi particulara in c-ta,nu pot sa spun ca sunt foarte multumita,dar merg inainte de acum,pt ca am vazut si altele care nu mi-au lasat o impresie prea buna.
deci, acum e la gradinita'la nouvelle generation',care e pe bratianu,destul de departe de noi,au microbuz, dar stau cam inghesuiti ,mereu vine traspirat acasa si ca atare racelile sut destul de dese...
acolo fac engleza, franceza,germana,dans, karate,calc,..ce sa zic, de toate .
profesorii se tin de treaba,la sport e un prof putin plecat de acasa ,ca ii mai pocneste...cam atat.daca vrei mai multe amanunte,sa imi spui.
alte gradinite bunicele nu stiu, pt ca am trecut prin aproape toate ca sa ma interesez ce si cum, l-am si avut las unele...
Insa vad ca ai copilul mic, de doi ani, si nu sunt multe gradinite care primesc asa de mici copii. ar fi gradinita libaneza ,dar trebuie sa il scapi de scutece,ar mai fi una prin poarta 6,dar nu iti recomand,...altele nu stiu sa primeasca asa de mici.
daca mai vrei informatii, sa imi spui.
cristina