cancer la san

cancer la san | Autor: carmen34

Link direct la acest mesaj

sora mea care are 32 ani si-a facut analizele si rezultatul ne ingrozeste pe toti, cancerla san stadiul 2b. A facut prima perfuzie cu citostatice si urmeaza tot la 21de zile altele 3 sau 5 pentru micsorarea nodulului,iar apoi operatia.Ce tratament alternativ(naturist)ar putea tine, care sa dea si rezultate.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Carmen,incearca sa cauti in arhiva Formula As,stiu ca dadeau acolo f multe tratamente naturiste....multa sanatate surorii tale,sa dea D-zeu sa se faca bine!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama lia spune:

mama mea a fost operata de cancer la sini, acum 25 ani...

dupa operatie, ingrozita, a tinut n tratamente naturiste, priuntre care - o perioada a mincat conform indicatiilor din carte lui Ernst Gunther, a baut sucuri de fructe si legume dupa schema din carte, a facut cura cu ulei, cura cu petrol, tarite....si nu in ultimul rind s-a rugat la Dumnezeu....

cert este ca au trecut 25 de ani de atunci si este ok, singurele lucruri care ii aduc aminte de boala este operatia ca atare...are un sin extirpat, incusiv ganglionii de pe partea cu pricina....pe vremea aceea se faceau destul de urit operatiile....

daca vrei mai multe detalii, nu ezita sa intrebi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen34 spune:

Multumesc pentru sfaturi.Mama lia, cati ani avea mama ta cand a fost operata? am sa caut carte recomandata.Multa sanatate pentru toata lumea.

Mergi la inceput

42 de ani avea....

acum gasesti o groaza de carti de medicina naturista.

multa sanatate!!!

Mergi la inceput

cum fac sa iti trimit un PM, ca vad ca nu il ai activat????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen34 spune:

nu stiu sa-mi activez pm-ul.adresa mea de email este cmona_gherman@yahoo.com, poate imi scrii pe aceasta adresa.Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fausta_ro spune:

Sfatul meu, ca una care a trecut prin asa ceva, este ca sora ta sa lase leacurile miraculoase propovaduite de Formula As si sa respecte exact schema de tratament prescrisa de medici ( banuiesc chirurg, radioterapeut si oncolog ); sa se alimenteze foarte bine, multe fructe si vegetale, sa nu excluda carnea pentru ca are nevoie de proteine sa treaca peste socul tratamentului, sa se odihneasca mai mult decat de obicei. Eu am luat in perioada de chimioterapie Cat's clow, dar nu stiu daca mi-a facut bine sau nu.

Mergi la inceput