prietene din 2005
Raspunsuri - Pagina 7

ellinia spune:
Buna dragelor!
Ma bucur sa va citesc, recunosc - sunt un pic debusolata, am lipsit ceva vreme - nu mai reusesc sa mai stau pe net ca inainte...
Deja m-a descoperit Stefan ca stau la calculator si trebuie sa ies...sper sa va revad la subiectul asta, va pup pe toate!
Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos

ellinia spune:
Ce aiurea suna mesajul de mai sus - -m-am inchis intr-o camera sa stau si eu 10 minute macar pe net si Stefan tocmai se apucase sa bata cu pumnii in usa...
Deci, ma bucur sa aud vesti despre voi si puiutii vostri, poze nu am acum timp sa vad, din pacate...Am si eu o groaza de poze noi dar n-am reusit sa pun nimic.
A inceput si Stefan sa spuna cateva cuvintele, ii place sa manance singurel - nu stie sa tina bine lingurita,inca nu isi coordoneaza miscarile. Problema e ca e foarte obraznic si ma seaca de toate puterile...Ori ca sunt eu prea obosita si nu mai fac fata dar a devenito adevarata problema, ma enervez foarte usor.. sinu e bine nici pentru Stefan si nici pentru mine. Ma gandesc la o solutie sa ne despartim cateva ore pe zi ca altfel e jale...Ori la cresa, ori cu o bona, ceva. Mi-a distrus tot din casa, mi-a spart cam tot ce era de spart, chiarnu stiu ce ar mai puteasa faca avamd in vedere ca muta si mobila atunci cand nu-l vad eu, covoarele toate le ia si le vantura prin casa.
Na ca mi-am varsat oful - o sa ziceti acum ca sunt o plangacioasa...cred ca sunt doar obosita.
Va pup si ma duc la Stefan ca ma cauta prin toata casa.
Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos

adseana spune:
Anca Micaela bine ai venit printre noi. Chiar ma intrebam nu de mult, oare ce o fi cu tine de nu mai apari. Ma bucur enorm ca Ema este bine. Am vazut pozele, se vede ca a crescut mult de cand nu am mai vazut-o eu, e o fetita scumpa foc!Ce bine ii sta cu palarioara aceea portocalie.Imi place! si wow...ce bucati mari papati voi! Ale nu vrea inca, dar nu ma las...m-am saturat de blenduit!
Ellinia iti urez si tie un bun venit printre noi. Imi pare rau ca Stefan te oboseste asa de tare, asa sunt ei, mai nazdravani la varsta asta. Si eu adorm seara atat de repede, de parca m-ar lovi cineva in cap, cad lata de oboseala. Dar, spune tu, nu se merita? Cand ii vezi cat sunt de scumpi? Dar daca simti nevoia, atunci ia-ti cateva ore libere pe zi, in care sa ai grija de tine si sa te gandesti doar la tine, mergi la un coafor, la cosmetica, la shopping, sau pur si simplu stai sa te relaxezi, citeste o carte, rasfoieste reviste sau...dormi!Asteptam poze noi, sa vedem ce feciot mare s-a facut Stefan al tau.
Adriana si
Alexandra (15.04.2005)
Alexandra, printesa noastra
http://tickers.baby-gaga.com/t/catcatabu20050415_1_Alexandra++is.png

coral spune:
Buna dimineata, la noi e inca dimineata pentru inca o ora.
Multumesc de bip Adriana si felicitari Adrianafedorca de subiect.
Nu am timp de loc, dar o sa intru sa scriu nitel despre noi. Aschiuta a inceput de 2 saptamini sa vorbeasca si in fiecare zi mai adauga ceva nou, in rest nu prea mincam dar suntem voiosi nevoie mare si plini de energie. Eu imi caut un alt job si intre timp mai am si 2 cursuri.
Va pupacesc cu drag si intru la noapte sa trag un ochi pe poze.
mami de Aschiuta,
----------------
nu stiu nimic, da' ma tratez

coral spune:
Felicitari Mamanati, sa va traiasca micuta si sa va bucurati de ea, sa fie sanatoasa, norocoasa si sa-i ocroteasca Dumnezeu intreaga viata!
mami de Aschiuta,
----------------
nu stiu nimic, da' ma tratez

Anca Micaela spune:
Adseana, multumim pentru cuvintele frumoase!
Coral, ce bine imi pare sa mai aud de voi!!!!
Anca Micaela, mama Emei Ioana
Poze Ema
Poze Ema2
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;0;125/st/20050317/n/Ema+Ioana/dt/7/k/c848/age.png

adseana spune:
Coral imi pare nespus de bine ca ai raspuns pe aici! te asteptam cu drag, in continuare, sa ne povestesti de Aschiuta al tau, si sa ne arati si ceva poze, ca nu l-am mai vazut demuuuult! Multa bafta in gasirea unui job bun si platit. Adriana si
Alexandra (15.04.2005)

gegea spune:
Imi permit sa postez acelasi mesaj ca si la "Prichindei...", sper sa nu supar pe nimeni.
Sunt prea idealista, sunt o eterna visatoare daca imi doresc nespus ca toata furtuna care a trecut pe-aici sa fie doar un cosmar pe care incercam toate sa-l uitam?
Eu una nu pot nici sa aleg intre cele 2 topicuri, imi e practic imposibil si sa fiu constanta in ambele, e iarasi imposibil.
Nu stiu ce sa zic, nu credeam ca se va putea ajunge intr-o zi in asa situatie... Sunt chiar nostalgica dupa vremurile noastre bune, cand era un ton cald al discutiei, cand fiecare era deschisa si cand toate reuseam sa ne bucuram impreuna de acesti copii minunati care au facut posibila reunirea noastra in acest topic. M-am atasat de voi, am pus suflet in participarea la discutii, am avut si momente in care am simtit raceala/indiferenta din partea unora, dar asa cum am spus in repetate randuri, am lasat numai frumosul sa ma domine.
Era prea frumos ca acum sa se naruie totul (sau aproape totul).
Imi manifest inca o data dorinta sa fim din nou in formula completa, sa discutam, civilizat si pe cat posibil, fara interpretari sau citit printre randuri, orice e deranjant si sa nu uitam motivul care ne-a adus impreuna!!!
Va salut pe toate si va pup!
Geani si Daria (03.04.05)
Daria, carliontata pupacioasa
Varsta Dariei

adseana spune:
Gegea Eu te inteleg perfect, si mie mi-a fost foarte greu, si o spun sincer, am plans destul cand am constatat unele lucruri pe dincolo. Am fost lovita, si nu o data, asa incat am renuntat sa mai scriu. Acum cineva s-a gandit sa ne reuneasca pe noi, "nebagatele in seama" cum am fost numite, sa avem si noi un loc unde putem discuta liber despre orice, si pentru asta suntem considerate ipocrite. asta e viata, se nasc anumite simpatii si anumite antipatii. Dar ca va fi vreodata un singur topic, ma indoiesc din ce in ce mai tare. Prapastia asta dintre noi devine din ce in ce mai adanca.
Noi sa fim sanatoase si copii nostri, ca restul...I don't care anymore!Adriana si
Alexandra (15.04.2005)

adrianafedorca spune:
fetelor de la ora 5 tot vreau s ava scriu si ....cand sa trimit mesajul s-a oprit curentul...asa ca am iesit cu cezar afara si am stat pan ala 9 ...acum doarme de rupe ...eu de azi ma apuc iar de pedalat ca nu se mai poate
adseana nu mi-ai zis cum ai reusit sa slabesti ? plizzz... ....poate ai vreun regim cu ciucalta
Adriana si bb Cezarica
23 Aprilie 2005
Cezar,minunea mea