voturi

voturi | Autor: felicia74

Link direct la acest mesaj

se poate vedea cine si cum a votat un subiect?

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Nu

Io shi plozii turbulentzi

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Pacat

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

eu am crezut ca o sa gasesc aici explicatzii despre CUM se voteaza
ca eu...am vazut voturi langa subiecte... da' nu prea m-am prins cum, pentru ce si unde se voteaza...
bine..ca nici nu am cautat cu atentzie..da' nici nu mi-a sarit in ochi... vreun buton, ceva pt asa ceva... si iar nu am intzeles cum de lg un subiect cu 2 voturi de ex. exista mai mult de 2 stelutze????

poate imi explica si mie cineva....?

mentzionez: nu e nici un zor, doar daca avetzi timp si chef... ca e doar pura curiozoitate (da' "ma chinuie" ..dupa cum se poate observa... )

multumesc frumos anticipat.

oare mai intra cinev ape aici?
ca ulimul mesaj postat vad ca dateaza dib 28 august.....

Nunta noastra: 29 iulie 2006

"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Elara, in capul fiecarui subiect exista casuta cu evalueaza de la 1.mediocru la 5.foarte bun.
Si cu stelutele e cam asa: daca votezi un subiect de 3 ori sa zicem cu maxim de puncte atunci va avea stelute multe, daca votezi de 10 ori cu cel mai mic punctaj aduna poate de maxim 2 stelute jumate:)

Oana_B
I love pink!

Mergi la inceput