se poate vedea cine si cum a votat un subiect?
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
Nu
Io shi plozii turbulentzi
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
eu am crezut ca o sa gasesc aici explicatzii despre CUM se voteaza
ca eu...am vazut voturi langa subiecte... da' nu prea m-am prins cum, pentru ce si unde se voteaza...
bine..ca nici nu am cautat cu atentzie..da' nici nu mi-a sarit in ochi... vreun buton, ceva pt asa ceva... si iar nu am intzeles cum de lg un subiect cu 2 voturi de ex. exista mai mult de 2 stelutze????
poate imi explica si mie cineva....?
mentzionez: nu e nici un zor, doar daca avetzi timp si chef... ca e doar pura curiozoitate (da' "ma chinuie" ..dupa cum se poate observa... )
multumesc frumos anticipat.
oare mai intra cinev ape aici?
ca ulimul mesaj postat vad ca dateaza dib 28 august.....
Nunta noastra: 29 iulie 2006
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca
Elara, in capul fiecarui subiect exista casuta cu evalueaza de la 1.mediocru la 5.foarte bun.
Si cu stelutele e cam asa: daca votezi un subiect de 3 ori sa zicem cu maxim de puncte atunci va avea stelute multe, daca votezi de 10 ori cu cel mai mic punctaj aduna poate de maxim 2 stelute jumate:)
Oana_B
I love pink!