Sanda Ladosi va deveni mama

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AlinaCan spune:

quote:
Originally posted by elyanne

www.acasatv.ro/noutati-acasa/emisiuni/la-povestiri-adevarate-in-exclusivitate-imagini-de-la-nasterea.html" target="_blank">Aici e filmul de la stirile de pe Acasa.

Eliana & (34 sapt.) si Elena (23 octombrie 2004)www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">
S-a mai nascut o stea

Mersi de link, l-am urmarit si eu sa vad cum a nascut Sanda.Sa-i traiasca baietelul si sa aiba putere sa-l creasca mare si sanatos si voinic!
O simpla obs. Dl Tata Tache s-a cam tinut in umbra in timpul nasterii, nici n-am inteles daca a participat sau nu. Aici e "moda"(sau mai bine zis bunul simt) ca taticii sa participe activ la nastere, ajutand mamicile si taind chiar cordonul la bebe.
Ptr asta se obisnuieste ca inaintea evenimentului viitorii parinti sa participe la cursuri despre cum se naste, cum sa ajute partenerul,etc.
Asa ca Dl Tache ar fi tb sa-si duca la bun sfarsit rolul de tata.
Parerea mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Vai ce dulce e micutul!!!!!Un superb de copil,o frumusete!Mi-a placut enorm de mult filmuletul.......parca vizionam nasterea baietelului meu.Sa le traiasca ,sa fie sanatos si norocos si viata sa-l rasfete cu tot ce este frumos si bun in lumea asta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bufi spune:

Sanda Ladosi s-a casatorit religios si si-a botezat baietelul.

http://www.libertatea.ro/index.php?section=articole&screen=stire&sid=182494

Bufi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belutza spune:

Anul asta se poarta mamicile se pare ... E la moda ce sa mai ... Frumos foc!Sa-i traiasca!

belutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yael spune:

quote:
Originally posted by anky

Felicitari Sanda,multa sanatate micutului,e foarte frumusel.
Fetelor,stiti cumva la ce spital a nascut?

Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05

"Happyness is the key of your hart"

La Euroclinic

Mergi la inceput