Sanda Ladosi va deveni mama
Raspunsuri - Pagina 4
tasia spune:
Sarcina usoara si bebe sanatos ii doresc Sandei. E o tipa tare de tot, merita sa fie si ea mamica
39 +
pozele noastre
roxivan spune:
Am citi ca Sanda Ladosi e cam obsedata de silueta, mai ales acum insarcinata. Nu poate renunta la mersul la sala chiar daca doctorul i-a interzis sa faca efort.
bufi spune:
Din Libertatea:
Sanda Ladosi s-a cununat civil cu omul de afaceri Stefan Tache, cu care are o relatie de sapte ani. Ceremonia a avut loc ieri, in mare secret, la Primaria sectorului 3 din Bucuresti. Invitati: doar membrii familiei si martorii lor la cununie. “Ne-am casatorit civil, pentru ca ne-am dorit ca fiul nostru sa vina pe lume intr-un cadru legal”, ne-a declarat fericita solista, care e insarcinata in opt luni.
Bufi
kla78 spune:
sa aiba o casnicie frumoasa si un bebe sanatos.
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/my_photos
iliuta spune:
Doamne ajuta, Sa aiba noroc si sa se bucure de copil.
"Prietenia este mana care-ti sterge lacrima atunci cand viata te doare......"
Mihaela
Letitia1 spune:
Solista este insarcinata in trei luni si jumatate, ceea ce inseamna ca pe la jumatatea lunii februarie a anului viitor ea va aduce pe lume primul sau copil.
Alayna, nu stiu cum ai facut calculele, ca in februarie o sa fie in 5 luni jumate (3 luni jumate + 2 luni - ianuarie februarie). Pararea mea e ca naste in iunie, daca e in 3 luni jumate. Dar n-are nici o importanta. Sanatos sa fie.
numeioana spune:
Pai mai sus cica ar fi in 8 luni si eu asa cred ca e, pt ca i-am vazut burta intr-o poza si era foaaaarteeee insarcinata:))
Ioana
ninocikap spune:
quote:
Originally posted by Letitia1
Solista este insarcinata in trei luni si jumatate, ceea ce inseamna ca pe la jumatatea lunii februarie a anului viitor ea va aduce pe lume primul sau copil.
Alayna, nu stiu cum ai facut calculele, ca in februarie o sa fie in 5 luni jumate (3 luni jumate + 2 luni - ianuarie februarie). Pararea mea e ca naste in iunie, daca e in 3 luni jumate. Dar n-are nici o importanta. Sanatos sa fie.
dar mesajul ei e postat in august... atunci era in 3 luni jumate
Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze
numeioana spune:
Acum e in luna a noua si trebuie sa nasca.
Ioana, cea mai optimista aspiranta
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
Artemis1578 spune:
Ii dorim nastere usoara si sa il vedem si noi pe bb cat de curand!
Anka, Ubitului