Mamici de Mai - Iunie 2007

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Chris27, Bine ai venit in mijlocul nostru! DA am vazut testul si tind sa cred ca sunt sperante . Te indemn sa-l repeti cu unul mai bun precum: ClearBlue.
Apropos de aceasta: ce test era acela pe care l-ai efectuat?!
Daca cu adevarat minunea a avut loc, astept sa-mi dai datele(DN=data nasterii tale; UM=data ultimei mestruatii;si DPN=Data pentru nastere a bebelusului) pentru a te trece pe lista ok?

My baby development!
POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chris27 spune:

Gina m.,testul era dr.sigur efectuat in Z29 cu ovulatie cred in z17.nu sunt sigura,dar asa cred.data nasterii mele e 27.06 1981.atunci ar fi trebuit sa se nasca Albert,daca nu as fi avut cezariana la 38 sapt.ultima data mi-a venit pe 31 augustdata probabila ar fi 07.05 2007.roaga-te sa fie asa pentru ca nu am cazut niciodata de la asemenea inaltime.acum cand totul pare a fi de partea mea...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by chris27

Gina m.,testul era dr.sigur efectuat in Z29 cu ovulatie cred in z17.nu sunt sigura,dar asa cred.data nasterii mele e 27.06 1981.atunci ar fi trebuit sa se nasca Albert,daca nu as fi avut cezariana la 38 sapt.ultima data mi-a venit pe 31 augustdata probabila ar fi 07.05 2007.roaga-te sa fie asa pentru ca nu am cazut niciodata de la asemenea inaltime.acum cand totul pare a fi de partea mea...

Chris27,31 August urmeaza sa fie abia maine!
Sa inteleg ca ultima menstruatie ti-a fost pe 31 Iulie?!
In speranta ca cele II liniute vor ramane pana la sfarsitul odiseei, te-am trecut pe lista noastra de gravidutze Felicitari inca o data
Daca vor interveni schimbari, te rog sa-mi aduci la cunostinta si voi modifica ok?!
Va

My baby development!
POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Vas , daca m-ai rugat asa frumos nu pot sa te refuz , sigur ca venim si noi aici (sper ca luna asta).
Intradevar , va multumim de primire , sper sa nu fie in zadar ca mor de rusine.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by aelita

gina,am vazut pozele, Jessica si Rebecca sunt fetele tale ??? M-am uitat la toate imaginile,sunt absolut minunate !!! Frumoase foc !! Deci acum asteptam baiatul ?

21+

Aelita, Rebecca Emanuella este primul nostru rod iar, Jessica Priscilla este mezina(deocamdata).
Acum ne-am dori sa vina si un baietel insa, nici cu trei fete nu-mi va parea rau

My baby development!
POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidevladut spune:

chris ala sigur e test pozitiv, si daca mai faci azi un clear blue iti garantez ca iese perfect pozitiv.
Hai fetelor, cu curaj,irlandeza, lasa rusinea de o parte si hai pe listuta.
Bafta multa fetelor care testeaza zilele astea, ca vad ca sunt multe, cereti farmacistei teste care ies numai pozitiv, eu asa am facut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidevladut spune:

Arthurana felicitari!!!!!!!!
Te asteptam cu drag pe listuta noastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pistachio spune:

salut, fetelor! eu azi dimineata am facut un test clear blue si a iesit pozitiv( a doua liniuta-cea verticala- e mai vaga decat cea orizontala...)dar eu sper sa fie adevarat ca sunt gravida! nici nu-mi vine sa cred! sunt asa fericita! o sa mai fac un test peste cateva zile ca sa fiu sigura!
am calculat aici DPN si ar fii 9 mai! doamne ajuta sa fie adevarat! va tin la curent!

poze

Mergi la inceput

multumesc ca m-ai trecut pe lista si ca m-ati primit la voi.nu au intervenit schimbari.ma simt minunat si fericirea mea e evidenta.la eco mi s-a spus sa merg saptamana viitoare din nou.dac-ar fi dupa mine nu as avea nevoie de confirmari.eu simt ca asa e.dar as vrea sa am confirmarea ca e la locul lui inainte de a anunta familia.sunt fericita cu adevarat.

Mergi la inceput

sunt distrata.azi era sa plec de la lucru in halat,fara sa ma schimb.dar la minunea care se intampla e de inteles.colegele mi-au spus ca nu au vazut niciodata o mamica atat de bucuroasa la al doilea copil...nu am adunat averi in viata si nici nu voi aduna,dar pentru mine un copil e cel mai mare dar din lume.nu conteaza ca mai am .fiecare este ceva unic,de neinlocuit.si cand il privesc pe albert imi dau seama ca sunt cea mai bogata din lume.are 4 ani si de curand mi-a spus ca sunt Dumnezeul lui.nu suntem credinciosi fanatici...ma simt perfect.parca am o oarecare jena la mers(dar ce bine ca o am)as identifica-o din o suta .am mai avut-o acum 5 ani,aprox.sfarcurile mele sunt acum maroniu inchis si imi vine sa ma scarpin cateodata.si atunci iar imi amintesc cat sunt de fericita...nu mi-e rau deloc.si daca mi-ar fi oricum as stii ca e de bine...

Mergi la inceput