Vrem cazare la mare...!
Dragi plimbareti,ma puteti ajuta cu ceva recomandari pt. cazare la mare,nu prea conteaza statiunea,important e sa fie curat,acces la bucatarie,sa aiba baie proprie si nu f. departe de plaja!Binenteles...si la preturi rezonabile!Plecam luni,pe 20 aug. si vom lua cu noi si copiii,de 2 si 7 ani!
Nu ne-am putut rezerva nimic pt. ca abia ieri mi s-a aprobat cererea de concediu...!
Multumesc anticipat si astept cat mai multe sugestii!
Vreti sa faceti ceva?5 euro pentru o viata!!
Camelia,mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE
Raspunsuri
lulu77 spune:
In zona Delfinariu -Constanta sunt zilnic persoane care au de inchiriat ata camere la curte cu tot confortul cat si apartamente .
Preturile difera in functie de numarul camerelor ,de utilitati ,zona ,etc.
Gasesti apartament de 2 camere si la 1.200.000 si la 2.000.000 lei / noapte .
Sau camere la curte cu acces la bucatarie si baie la 4-700.000 lei /noapte.
Majoritatea celor care stau cu inchirierile au casele sau apartamentele foarte aproape de plaja ,uneori chiar la cateva zeci d emetri ,mai ales in zona Delfinariu .
Ii gasesti zilnic ,incepand de dimineata foarte devreme pana seara tarziu .
Nu ai cum sa nu ii recunosti ...toti flutura cheile de la case cum vad cate o masina cu alt numar decat de Cta.
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"
lavinai spune:
cami, de ce nu te duci acolo la costinesti unde ti-am zis??? si oricum cand ajungi la fata locului ai de unde alege o gramada.
ai vazut poze de unde am fost eu, si cum arata si bucataria, complet utilata de de toate si aveau si camera cu 3 paturi , unul matrimonial si 2 pt copii si apartament (cred).
concediu placut
Mareea iulie 2006
keep spune:
nu cred ca este asa de aglomerat de la neptun-olimp incolo, se gasesc camere la hotel, si chiar daca nu, oricum se poate merge si pe bicicleta.
camelia72 spune:
quote:
Originally posted by lavinai
cami, de ce nu te duci acolo la costinesti unde ti-am zis??? si oricum cand ajungi la fata locului ai de unde alege o gramada.
ai vazut poze de unde am fost eu, si cum arata si bucataria, complet utilata de de toate si aveau si camera cu 3 paturi , unul matrimonial si 2 pt copii si apartament (cred).
concediu placut
Mareea iulie 2006
Lavi,am sunat la nr. de tel. de pe site iar tipul mi-a zis ca el nu se mai ocupa de cazari,am sa sun si pe tel. fix,poate voi avea mai mult noroc!
M-ar interesa si cam ce preturi au,cand ai fost tu cat costa camera dubla?
lavinai spune:
cami, cel mai important este sa nu ajungi in weekwnd cand e full litoralul. noi nu am fost cu rezerare, am gasit la fata locului (unde era plin de cazari, aveai de unde alege...ohhooo), iar acuma este verisoara mea la mare cu nepotzica (1.5 anisori) care a mers tot la nimeriala, in neptun a inchiriat apartament (2 camere, bucatarie, baie) cu 1.500.000. cand am fost noi al costinesti (iulie) cerea 600.000 camera dar am negociat mult sub pret (fiinde mijlocul saptamanii nu era asa de full)
concediu placut
Mareea iulie 2006
lavinai spune:
oooo cami, stai un pic ca noi parca avem un alt numar (direct de la el) decat cel de pe site. nr este : 0722/522 959
0241/734 543
persoana de contact : mircea musteata
adresa : str prof gh alexianu nr 6
Mareea iulie 2006
camelia72 spune:
Merci mult,Lavi...!
Noi azi noapte ne-am intors din Eforie Nord,am gasit gazda la fata locului,ofertele erau f. multe...ne-am plimbat prin toate statiunile!A fost super...!
Multumesc tuturor pt. raspunsuri!
Vreti sa faceti ceva?5 euro pentru o viata!!
Camelia,mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE