Fusta scurta sau lunga, ce preferati?

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Fuste mini , nu chiar sub fund, cam la jumatate intre fund si genunchi.Fiind scunda (1,65) ma avantajeaza mai mult mini.
Dar port si lunga , atunci cand e vorba de o chestie mai selecta sau mai serioasa.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns energy79 spune:

foarte scurte,scurte si mai rar medii,cam orice croiala imi vine bine.

lungi nu as purta pentru nimic in lume.nici macar rochii.brrrr!!!!

Madutza

http://pg.photos.yahoo.com/ph/madutza79/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nuschu spune:

Cel mai adesea, midi, de toate felurile : baby-doll, mai elegante, mai sport etc. etc.

Si un pic mai rar, scurte, in functie de imprejurare (iesiri cu prietenii, plimbari etc.)

Vara imi place mai mult ca orice sa port rochii si fuste. In ultima vreme am facut o pasiune pentru rochii, dar tot midi sau scurte.

Fuste/rochii lungi nu port (chiar si la ocazii sunt pana la genunchi). Am purtat acum cativa ani, dar de la o vreme mi se pare ca nu ma reprezinta.

Li

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

Fuste scurte am purtat acu' 10 ani, da' mi-a trecut. A fost moda fustelor lungi, petrecute; am purtat in draci, k se vedea cate-un picior bronzat, pana suuuuus...una am pastrat-o, poate revine moda.

Acum ador si port de cate ori am ocazia, fuste un pic deasupra genunchilor, din bumbac moale/vascoza, genul care flutura-n vant.

Si...neaparat cu tocuri!

Nunta noastra - 3 Iunie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Mie imi plac cele cu o palma peste genunchi, clasice. Din pacate aici nu pot purta decat pantaloni ptr ca e frig.......

Nana Motoc
Fotografii nunta!

"Pentru a avea mai mult decit ai obtinut trebuie sa devii mai mult decit esti. Daca nu te schimbi vei avea intotdeauna ceea ce ai obtinut."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginutza2002 spune:

cand aveam si eu 55 kg aveam de toate in garderoba, dar acum am numai midi si lunga!

'Ubita si 'Ubitu' & 'Una alta pentru nunta'

Cum apa totdeauna in apa se scurge, zilele mele in ale tale vor curge!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

lungi, sau peste genunki. Cand oi slabi o sa-mi iau una scurta scurta sa -mi aduc aminte cum eram odata

anca si micutza Bianca(14/03/2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalinad spune:

scurta!
sau, mai rar, lunga pana in pamant.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielutzu spune:

Salutare! Ce mai faceti?
Eu port fuste lungi sau rochii (tot lungi). Imi dau un fel de siguranta ca nu vede nimeni imperfectiunile mele (sunt obsedata, stiu! ). Insa port blugi iarna, mai putin vara ca e caaald. Am si fuste medii si cateva scurte, dar nu ma arunc (mai ales scurtele).

rasfatzata de Bucuresti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petit_ange spune:

ceva intre fusta lunga si fusta scurta! fuste pana la genunchi!

Mergi la inceput