Slabeste dupa zodiac
Raspunsuri - Pagina 3
Sabina V spune:
Hai ca ma nimerit . Sunt gemeni si imi plac chipsurile si covrigeii la nebunie . Si intradevar daca mananc salate intr-o saptamana reusesc sa dau jos 2-3 kg.
poze
_giulianna_ spune:
E clar..ce v-am spus... gemeni gemeni si iar gemeni 
Doar asa scrie si mai sus, la faza cu schimbatul becului...gemenii trebuie sa vorbeasca altfel...
Cel putin la mine, e valabil 100%
corina costea spune:
Eu sunt balanta si mi se potriveste perfect. Adica vesnic cu tentinte de ingrasare. Cat despre diete nici o dieta parca nu mi se potriveste in general mi-ar placea una in care sa mananc si sa nu ma ingras...
Pupici, Corina
Corimar
Annie80 spune:
LEU...sunt pasionala..dar nu cand e vorba de mancare
si in general ma indop numai cu fructe...deh clima de aici
madau spune:
Si eu tot rac..si tot cu probleme de digestie

Aia cu becul la mine nu s-a potrivit![]()
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 9 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze poznase
mirelaispir spune:
quote:
Originally posted by sanziana72
Eu sunt balanta si am observat si eu ca tendinta de ingrasare este accentuata. Dar care sunt dietele cu recomandari fixe ?
Sanziana & Marina (03/10/2004) Cand s-a nascut Marina... Poze
Dragostea ne-a fost data ca sa invatam sa ne depasim egoismul, sa invatam sa ne pese mai mult de altcineva decat de propria fiinta.
subscriu de zice sanziana. ma ingras si daca beau o cana cu apa. pe vremuri slabeam repede, acum cam greu

blueeyes2003 spune:
Eu sun Balanta si nu am deloc tendinta de ingrasare.
Indiferent ce mananc,
nu ma ingras!
MIRELA

dacia spune:
Eo-s "fecioara"si am o intrebare:Care-s legumele bogate in fibre sa stiu ce sa mananc
Irina
si Edy Irlandezu'
cel scump
!(5 noiembrie 2002)
Poze cu noi la 2 anisori
http://danielirina.tripod.com/mypersonalsite
soarelemeu spune:
eu sunt balanta ca ascendent si din cate am inteles ascendentul e la fel de important ca si zodia natala... si am mai auzit un lucru ...BALANTELE sunt CELE MAI FRUMOASE din tot zodiacul...asa ca nu-mi fac probleme chiar daca o sa ma ingras 1-2 kg fiindca tot frumoasa o sa fiu ![]()