Lentile de contact cu dioptrii

Lentile de contact cu dioptrii | Autor: Lucia

Link direct la acest mesaj

De 11 ani port ochelari (miopie). Dupa trei nasteri mi s-au triplat dioptriile - 4,5. M-am cam saturat de ochelari si m-am gandit sa ma operez sa scap de ei, insa pana strang banii necesari ma gandeam sa-mi pun lentile de contact. Care aveti lentile de contact spuneti-mi si mie daca sunt utile si daca ochiul se poate acomoda cu ele. Care sunt mai bune ?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Eu port lentile de contact si n-am absolut nici o problema. M-am acomodat foarte repede cu ele, am dioptrii de -1 cu -1.75 si ma simt super bine. Nu mai am grija de ochelari, pe unde-i pun, sa nu ma asez pe ei, daca-s curati sau nu...mai ales ca-s si putin incomozi si inestetici. Asa mi se par acum, la inceput mi se parea ca sunt sexy cu ei dar acum...mi-a trecut . E muuul mai bine cu lentile, nici nu se compara. Le pun dimineata si le mai scot seara.
Acum nu stiu care-s cele mai bune, eu am de la Bausch.
Stii ceva mai multe legate de operatie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

Giuliana, cat costa lentilele si solutiile de curatat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lucia spune:

M-am interesat de operatie. Cele mai moderne se fac la opticontactoculus din Floreasca. Prietena mea care s-a operat in Canada, cu dioptrii mai mari decat mine, mi-a zis ca operatia i-afost facuta la ambii ochi odata, a durat 30 de minute si a plecat de acolo cu masina, ea conducand, doar cu niste ochelari de protectie pentru lumina de afara. Mi-a promis ca-mi trimite mail cu metoda folosita acolo. Nu stiu daca si aici folosesc aceeasi metoda, fiindca si acolo si in tara operatiile se fac cu laser, insa exista mai multe moduri de corectare a dioptriilor. Daca mai aflu va tin la curent. Insa eu una m-am saturat de ochelari si sunt foarte hotarata sa renunt la ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

O operatie care sa corecteze defectul pare solutia ideala, intrebarea mea este insa care e procentul de reusita a acestor operatii?

Mergi la inceput

Lentilele costa 450.000 si sunt pentru 2 luni.
Solutiile de curatat variaza intre 200 si 500.000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alionushca spune:

Eu am purtat lentile de contact - am in jur de -6 -7 - m-am obisnuit repede cu ele - imi trebuiau mai mult pentru nunta mea -dupa nunta le-am pus frumos in cutiuta lor si iaca acus implinim 1 an de la frumosul eveniment si eu nici nu m-am uitat la ele - imi este mai usor cu ochelari- cind vreau ii scot cind vreau ii pun - cu lentile trebuie sa fii fooooooooaaaaaarte atenta - ceea ce nu-i caracteristic pentru mine - sunt peste masura de izghita ca sa port lentile

Operatie nu cred ca voi face vreodata - daca vorbesti de cea cu laserul - atunci sa stii ca dac Doamne fereste operatia este un esesc nimic in lume nu mai poate schimba nimic - aceasta operatie are caracter ireversibil - mii frica sa risc.

Aliona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amik spune:

quote:
Originally posted by _giulianna_

Lentilele costa 450.000 si sunt pentru 2 luni.
Solutiile de curatat variaza intre 200 si 500.000

mi se par super ieftine!!!

si sunt bune, adica firma de renume?intreb si eu ca nestiutorul

frate,pai e super, sunt foarte incantata.giulianna, zi-mi si mie, te rog, unde anume sa ma duc, daca ai o clinica pe care sa mi-o recomanzi.plus ca eu m-as cam grabi, pe 16 sept am o nunta la care as vrea sa merg fara ochelari!

Alexandra mare si Alexandra mica(10 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alionushca spune:

Amik daca e pe 16 sept nunta - atunci trebuie sa te grabesti - stii tu cum e cu lentilele - prima zi juma de ora, a doua zi o ora si tot asa - plus ca te mai dor si ochii pina te obisnuiesti cu ei, si sa fii atenta sa nu inhati vreo raceala - ca nu ai voie sa porti atunci lentilele. Eu am patit-o inainte de nunta mea - am racit si nu le-am purtat vreo 2 saptamini si apoi brusc la nunta, am fost cu ochii roshii toata seara, dar am rezistat

Aliona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amik spune:

pai acum chiar ca ma grabesc...apropo,nu stiam ca se poarta progresiv...

Alexandra mare si Alexandra mica(10 iulie 2003)

Mergi la inceput

Fetelor, eu din prima zi de cand le-am achizitionat...le-am si purtat.
Nu le-am purat progresiv chiar acum aud pentru prima data de lucrul asta. Si nici medicul care mi le-a recomandat nu mi-a spus ceva de vre-o purtare progresiva.

Uite de unde le iau eu: Eba Optics, vis-a-vis de palatul telefoanelor, pe Bd. Ion Campineanu, langa B1TV.

Sa intrebi de lentile Bausch

Mergi la inceput