de unde stiu ce face bona in lipsa mea ?

de unde stiu ce face bona in lipsa mea ? | Autor: mel_g

Link direct la acest mesaj

Nu plec deloc linistita la serviciu pt ca nu stiu ce se intampla acasa in lipsa mea. Am doua bone pt ca nu am gasit una singura care sa stea si cu doi copii, sa faca si mancare, curatenie, sa calce, etc. Problema este ca una dintre ele imi tot spune ca cealalta "imprumuta" de la mine : dero, sapunuri, pronto pt spalat gresia, pur, servetele, etc. (bineinteles fara a le returna). Nu stiu cum sa o prind . Ce ma sfatuiti ?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisicuta si matei spune:

stiam ca la un orange avea un sistem care trimitea pe telefonul mobil imagini dic camera unde instalai mici camera de luat vederi,care nu stiu daca o puteai achizitiona de la ei sau de la altcineva.Ar fi un fel de solutie.
Sau poti sa o intrebi pe bona care este o presupusa hoata ce face bona cealalta (cea care acum iti povesteste) cand esti la serviciu si poate asa iti poti da seama in vreun fel care este adevarul.

Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_Alx spune:

incerca in prima faza sa stii exact cate sapunuri ai,cat pronto,dero..asa ochiometric...dar daca fura de fapt cea care iti povesteste? stii ca primult care stiga "hotul" e chiar hotzul in persoana.Ai grija !
Numai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaelena spune:

Noi am lasat calculatorul deschis si ..nu stiu exact cum proceda sotul dar pe baza web-cam o inregistram...ea nestiind si uite asa am descoperit ca ea dormea pe canapea in timp ce fetita statea intr-o alta cemera si se juca singura mai binede 3 ore apoi isi aranja unghiile..parul...iar eu o plateam...enorm..dar era singura care a acceptt sa stea cu copilul de la 6 dimineata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maish spune:

Si eu am aceeasi problema ......am inceput sa ma interesez de un sistem de supraveghere. Nu am inca motive dar e mai bine sa previi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lidiadanaila spune:

Si eu mi-am filmat prima bona cu o camera web si am concediat-o cind am vazut ce facea !! Am filmat-o si pe actuala dar nu am nimic de reprosat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Si eu am avut exact aceeasi problema cu doua femei in casa, uite ce am facut eu cand m-am prins ca ma fura una din ele, in primul rand am considerat ca persoana mai veche este mai de incredere pentru ca pe vremea cand era numai ea in casa nu am sesizat nici o lipsa. Deci persoanei mai de incredere i-am dat liber cateva zile si in aceste zile, in fiecare zi la 6 dimineata am masurat tot. Sotul meu se uita la mine ca la nebuni, nu am facut in viata mea asa ceva pana sa o cunosc pe respectiva!! Si uite asa am constatat eu a doua zi de masuratoare cum se pot spala 2 prosoape (singurele rufe murdare din casa) la masina automata cu juma de kil de Ariel . Iti dai seama ca am trimis-o acasa fara mari comentarii!! Nu prea poti sa pui un web cam in debara!!

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mmmaria spune:

Si mie care aceste lucruri mi s-au parut "normale"!!! Dispareau si la mine destule, dar le-am considerat "pagube colaterale". Eu aveam doar pretentia sa fie copilul OK. Si n-a fost OK....

Mergi la inceput