Va rog sa imi dati un sfat daca puteti,,, azi am aflat ca maine la ora 7 PM avem sedinta cu locatarii:au chemat o firma de mansardare a blocului,,, vor face garsoniere deasupra.Sunt f bucurosi , mai ales ca stam la etajul 4 si ,,, stiti cum este... probl este ca sotul e plecat in voiaj si trebuie sa vorbesc eu ,,, mai ales ca ne priveste in mod special pe noi cei de la 4 ,,,, ce problm trebuie sa pun?am inteles ca cei cu firma trebuie sa dea niste $$$ locatarilor ,,, cam cat sa cerem sau ,,,, in functie de nevoile noastre sa faca altceva:fatada,,, schimbat tevi etc,,,, cu siguranta ca ei vor negocia si vor trage tare ca sa iasa ieftin si sa ne scoata ochii cu un termopan si o zugraveala in casa scarii.ce m,a sfatuiti?Sunt din Constanta.Va pup pe toti
Babyy,
Eu zic ca poti sa ceri orice doresti ,in limita bunului simt,deoarece fara acordul tau nu se pot construi mansarde.
Asa ca analizeaza cu sotul tau prin telefon ceea ce doriti,vorbeste si cu ceilalti vecini in particular si vezi ce or sa ceara ei si apoi decide tu ce vrei.
ANGELA
multumesc pt raspuns , asta ma gandeam si eu ,,, oricum intai sa vedem dc vor fi toti de acord si pe urma probabil vor negocia.oricum blocul este vechi si sper sa facem fatzada,tevi etc ,,,pupici