Crese Iasi
Buna, m-ar interesa pareri despe cresele din Iasi in special cresele de stat nr 10 si nr 2 si gradinita Kinder Land care am inteles ca de pe 1 septembrie o sa aiba si 2-3 grupe de cresa. Baietelul meu are 2 ani si 2 luni a stat pana acum cu o doamna care nu mai poate veni si nu sunt inca hotarata daca sa il dau la cresa sau sa caut alta bona
Dana si Alexandru(28.06.2004)
Raspunsuri
cenia spune:
uite aici linkul la ce s-a discutat anterior despre crese din Iasi, dar bineinteles subiectul nu e complet fiindca nu prea sunt mamici din Iasi:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77614
la Kinderland am sunat in iunie si nu primesc asa de mici, au schimbat ceva intre timp?
daniela1075 spune:
Multumesc pentru link, ma uit pe el.
La KinderLand am fost saptamna trecuta si directoarea mi-a spus ca s-au hotarat sa faca si o cresa privata cu copilasi intre 1,5 si 3 ani. Mi-a zis si mie ca in primavara se gandeau sa renunte la "grupa de Pampers" dar au avut multe cereri si s-au hotarat sa faca si cresa care o sa fie in cladire separata tot acolo in curte, unde era inainte scoala de soferi AutoKinder(sau ceva de genul asta).
cenia spune:
Inseamna ca ar fi prima cresa sa zicem asa particulara din Iasi!
Eu doar am sunat la telefon la Kinderland, nu stiu conditiile de acolo.A fost cineva sa vada? Si care e scorul, programul....
Vreau cam multe informatii!
daniela1075 spune:
La Kinder Land programul e pana la 6 si tariful de 4 milioane. Baietelul meu a fost de pe 21 august si pana la 1 septembrie a stat in gradinita cu copiii mai mari, din pacate a luat o viroza cam nasoala si nu stiu daca sa il mai duc sau sa mai astept un an sa il dau direct la gradinita. Daca mai vrei sa stii ceva si te pot ajuta spune
Editez, baietelul tau la ce cresa merge?
palmyrah2002 spune:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83349
Draga Dana,
Aici sintem mai multe fete din Iasi si poate mai afli ceva pareri!
Te asteptam cu drag!
Cristina,Rares si Mihnea