membru nou
Raspunsuri - Pagina 3
patri spune:
Cria, gandeste-te ca fetita voastra era intr-o perioada de provizorat la maternala, si va astepta pe voi, familia ei sa veniti s-o luati acasa...Nu stiu de unde stiu acesti copiii, eu cred ca ei stiu mai multe ca noi, ai sa vezi ca are sa va recunoasca, si va fi bine, chiar daca orice lucru noi e mai greu la inceput, ai sa vezi ca cu dragoste multa totul se rezolva de la sine! Ma bucur pt voi, ma bucur pt famila voastra, ai sa vezi cata implinire si fericire va aduce acest copil.Eu ma topesc cand o intreb pe a mea : A cui e Pati? Si-mi raspunde : a mama!!!(mai nou ma striga si Doia-cum il aude pe sotu ca-mi zice).Pt acest raspuns merita sa muti muntii si sa te lupti cu oricine si orice!!!
Am o nedumerire, voi nu puteti mai repede s-o vedeti, ce dureaza asa mult, eu n-as fi putut avea rabdare, am aflat asta seara de Pati si maine la prima ora eram acolo, chiar daca au fost 150km si a trebuit sa intru in spital de contagioase nu m-am lasat!!! Te admir ca ai rabdare si poti astepta...eu simteam ca innebunesc, numai despre copii vbeam cu toata lumea!!!Oricum va doresc sa treaca cat mai scurt timp pana la intalnire!!!
Va pup si noapte buna!!!
Tanaion spune:
Cria cat de frumoasa si dragalasa e! Sa-i dea Dumnezeu sanatate, ca noroc a avut ca v-a gasit pe voi.
Tana
Cria spune:
Dragele mele,
Multumesc pentru raspunsurile voastre pline de suflet. Sunteti cele mai inimoase mamici din lume.
Draga Patri, as fi vrut din tot sufletul sa merg s-o vad mai repede insa nu distanta e cea care ne opreste (noi suntem din Piatra Neamt, fetita e la Suceava). Singurele detalii pe care le stim sunt doar ca fetita e in plasament la Suceava, nu stim nici unde nici la cine. As forta putin norocul s-o intreb pe asistenta, insa......nu stiu...oare-ar trebui s-o fac???....
Va pup si va doresc tot binele din lume.....mamici sufletiste.