membru nou
Raspunsuri - Pagina 2
arella spune:
Felicitari Cria,si eu imi doresc o fetita de cativa anisori...Cum ai facut?Cum ai gasit-o???Eu ma chinui..nu am atestatul inca,dar ma gandesc de pe acum cum sa fac s-o gasesc..
Abia astept sa o vad in poza.Cum o cheama?O sa-i schimbi numele?
Cria spune:
Draga Arella,
N-am cautat prea mult, cred ca pur si simplu am avut noroc, cred ca asa a vrut Dumnezeu.....chiar inainte de a obtine atestatul, asistenta sociala, mi-a spus ca au in baza de date o fetita care e ceva mai mare decat am vrut noi si ne-a intrebat daca am vrea s-o vedem, daca am dori sa aflam detalii despre ea. Am acceptat imediat si-acum deja urmeaza sa se demareze procedura de potrivire. Urmeza sa mergem s-o vedem.
Aproape ca nu mai am rabdare. E un ghemotoc de fetita, frumoasa, brunetica, cu ochi negri...un ingeras. Cand o sa pot sa accesez albumul, o sa-i pun poza s-o vedeti.
te pup...va pup pe toate.
Tanaion spune:
Draga Cria,
Ma bucur tare mult pentru tine! Iti inteleg ingrijorarea dar vreau sa te incurajez un pic. Cred ca la inceput intr-adevar fetita va suferi putin cand o vei rupe de mediul care acum ii este familiar, dar copiii la aceasta varsta se obisnuiesc in general repede. Iti spun asta din experienta mea de mamica a unui baietel care are varsta apropiata de a fetitei, el are acum 4 ani si 9 luni. Pana in vara aceasta de cand avea 8 luni si am inceput eu serviciul a stat cu o matusa de-a mea, de care a fost foarte apropiat si careia ii voi ramane mereu recunoscatoare pentru felul in care s-a ocupat de baietel. Din iunie insa, matusa datorita unor probleme de sanatate, nu a mai putut sta cu el si a trebuit sa caut pe altcineva. Am incercat sa-l pregatesc dar in ultimele zile inainte de a pleca matusa, baiatului ii era din ce in ce mai greu, plangea mereu, imi spunea ca nu vrea sub nici o forma sa stea cu altcineva, ca sta cu ea de cand era mic, in fine mi se rupea sufletul si credeam ca nu se va obisnui cu schimbarea. Intr-adevar in primele zile i-a fost greu, dar pot spune ca in cateva zile lucrurile au intrat in normal. Intreaba de matusa mea, imi zice ca-i e dor de ea, il mai dau sa vorbeasca la telefon, dar s-a obisnuit cu noua situatie, nu mai sufera.
Important e sa-i iei si cateva lucrusoare care-i sunt ei foarte dragi: papusi, alte jucarii, rochite cu care e obisnuita pentru ca copiii isi gasesc continuitatea, ca sa zic asa, in lucruri dragi. Nu trebuie deodata sa renunti la lucrurile cu care era ea obisnuita. Si baietelul meu in acele zile isi gasea parca mai mult refugiul in jucuriile cu care era obisnuit, muzica cu care adormea etc. Trebuie sa va faceti voi programul astfel incat sa va adoptati programului si obiceiurilor ei.
Pe de alta parte, fetita o vei da la gradinita, acolo va cunoaste alti copii si in felul acesta nu va simti atat de acut lipsa copiilor cu care poate era obisnuita la asistenta maternala.
Cred ca cu toata dragostea pe care i-o veti darui o va ajuta sa treaca peste aceasta schimbare.
Mult succes!
Tana
Cria spune:
Multumesc draga Tana
pentru incurajari...aveam mare nevoie de ele.
Imi doresc din tot sufletul sa fiu o mamica buna pentru Georgiana, cea mai buna....
Din pacate nu exista scoli speciale pentru meseria de parinte...ea se invata din mers. Stiu insa ca dragostea poate face minuni...poate muta si muntii din loc.
Te pup si-ti multumesc inca o data.
PS.Astept sfarsitul de luna ca sa pot posta poza fetitei in album.
aissa spune:
Cria fa-ti cont pe yahoo photos sau pe webshots si poti pune astfel poze inainte de a se activa albumul DC care din cate stiu nu merge in prezent.
Cat despre temerile tale le gasesc firesti dar se pare ca cc copiii sunt dotati cu o capacitate mare de adaptare si au nevoie de timp relativ scurt pentru acomodare. Va fi bine!
Cristina si ghighiloi
Cria spune:
Uraaaaa....Aissa, cred c-am reusit...
Iata...poza ingerasului meu...
va pup...pe toate, mult!!!!!!!!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/manolea/album?.dir=/398are2
PS. Sper sa fi reusit.
arella spune:
Doamne ce frumoasa e....nu pot sa cred!!!!!!!Ce noroc pe tine!!!!Sa dea Dumnezeu sa fie cea mai desteapta si ce a mai frumoasa din lume!!!!
nico_ro spune:
Sa va dea Dumnezeu numai bucurii alaturi de ingerasul vostru, sa va iubiti mult!
Sunt sigura ca se va acomoda foarte repede alaturi de niste parinti iubitori. Mama mea a murit cand aveam eu 4 ani si tatal meu s-a recasatorit cand avem 7 ani. Desi n-am dus lipsa de nimic, bunica din partea mamei a avut intre timp grija de mine si de fratele meu cu multa dragoste, totusi imi doream o mamica. Cand a venit prima data mama actuala la noi, cand ne-a prezintat-o tata, m-am cuibarit la ea in brate si i-am spus "mami" si eram foarte fericita ca in sfarsit voi avea mama mea si eu.
Sunt sigura ca fetita voastra e ingrijita la maternala, dar dragostea parintilor este altceva... Sigur va reactiona bine si se va acomoda imediat.
Va doresc succes mult!
simona dragusin spune:
Cria,in primul rind bine ai venit printre noi!
Fetita e o minunatie ! mult succes !
SIMONA si PATRICIA