Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (83)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Da mai fetelor!
Azi, Nico si cu mine, ne-am lasat copii acasa, in grija sotilor nostri iubitori, ne-am urcat in Matizel si ne-am dus la Janina, la Ploiesti!
Pe drum ne-am distrat copios, nestiind exact pe unde se intra in Ploiesti.....am intors pe mijlocul unui pod, ca ratesem intrarea. Ce sa va zic....genial.
Janina si Carlita....doua fete desavarsite. Nu va mai spun ca Janina e o tipa super, ca asta stiti, dar va spun ca arata bestiaaaaaaaaaaal. De invidiat. Iar Carla...e o minunatie de copil. N-am vazut atata cumintenie!
No, o mai las si pe Nico sa va povesteasca.
Avem si poze, dar sunt facute cu 3 aparate. Cum le adunam cum le postam.

Nicooooooooooooo Ce face Dariuta?

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Anas nu mai baga lumea in ceatza, fetelor nu sunt chiar asa de tare. De Carla da, zice bine ca e tare cuminte.

Doctorita a zis ca in max 2 saptamani erup dintii de jos ca cica e foarte inflamata gingia. Abia astept ca deocamdata saraca printzesa maraie toata ziua.
SA va zic cu ce ne distram mai devreme: isi scoate suzy din gura si mi-o da mie, eu ma fac ca trag din ea si repede mi-o ia si se tavaleste de ras. Si tot asa, a repetat figura de cateva ori si se distra de minune. Nu cred ca exista fericire mai mare pe lume decat sa-ti auzi copilul razand.

Ma gandesc la Giova, sper sa aiba o zi fericita maine si fara nervi!

J si Carla (05.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

SILVI, vazut filmuletul cu Alain, tare frumusel e, sa nu fie de deochi!
In ceea ce-l priveste pe Mark, urla cand ii e foame, io ii dau legume, el refuza, io ii dau in continuare, pana cedeaza nervos si mananca. Asta era pana azi ca azi bebele meu a papat legume fara sa se crizeze, nu imi vine sa cred, cred ca s-o fi saturat sa faca foamea si si-a zis ca nu se pune cu nebuna de maica-sa ca e raca si e mai incapatanata ca el!
IRINEL, ai o printesica superba, ce frumos sta ea in picioruse in patut! Super caruselul! Da' mai frumoasa e fetita.
MIRELUTA, tu stii ce zic io: du-te la dr. Iar in ceea ce priveste concediul, ia-ti d-ala de boala si nu ii lasa pe nesimtitii de espanoles sa te fraiereasca, e dreptul tau si ar trebui sa te lase sa te bucuri de el! Mi se pare absurd sa iti iei concediu de odihna ca sa stai in spital si sa te operezi, pai ce odihna e aia?

Anda si bebe Mark (16.01.2006)
toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;52;46/st/20060116/n/Mark+-+Victor/dt/8/k/44f2/age.png
Pozici cu gradina mea zoologica

Poze Yodi si familia lui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Io propun ca data viitoare AnaS si Nico sa trecti prin Ploiesti o luati pe Janina si veniti la Buzau. Pai ce mai este de la Ploiesti? Nimik toata. Ha, ce ziceti, va bagati?

Cristina, mami de Razvan Nazdravan (31.01.2006)
www.dropshots.com/astery

http://community.webshots.com/user/astery100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Fetelor, ma bucur ca v-ati vazut,abia astept sa vad pozele.
Janina, pupicei Carlitei sa-i treaca maraiala, simpatica faza cu suzeta. E intr-adevar minunat atunci cand ii auzi razand, eu ma bucur nespus cand il vad vesel pe Alain.
Anasebe, sa-ti fie de bine plimbarica, meritai putina relaxare.I-a fost dor li Tibisor de tine.
Anda, am incercat si eu faza cu plansul dar cedez eu nervos prima, nu pot sa-l las sa planga, Alain picura niste lacrimi mari de are fata uda in 30 de secunde.Cum sa-l las sa planga? Totusi maine voi insista la prand cu mancarica, dar daca se pune pe urlat tare trecem din nou pe laptic, cred ca pana la gradinita vom bea tot laptic...
Sper ca se distreaza bine Moni la munte, abia astept sa le vad pozele.
Giova, in ideea ca maine nu vei mai avea timp de DC Iti doresc tot binele din lume, casa de piatra si multa sanatate tie, lui Claudiu si lui Marcolino, sanatosi sa fiti ca fericiti sigur veti fi pentru ca formati o familie foarte frumoasa. Sa aveti o nunta de vis si sa triesti din plin fiecare moment, ne gandim al tine si asteptam pozele.
Fetelor, merg si eu la culcarica.Alain imi doarme cumintele de la 21,30. Va doresc o noapte linistita.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

La multi ani si de la noi pentru toti bebelushii si printzesele nascute azi si ieri si in toate zilele in care nu am intrat.
Multumim pentru urarile de astazi la toata lumea.
Giova ce pot sa spun mai mult decat au spus fetele? Decat ca iti urez sa ai o viata asa cum iti doresti tu , o casnicie fericita si implinita alaturi de Clau si Marcolinos. Si incao fetita la anul. Va pup.
Mirela insanatosire grabnica si mergi te rog la docotr mai repede ...nu de alta dar mai e putin si te fugareste Dani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinel2005 spune:

Silvi, ala era baiul. Adica nu am deschis poza de unde trebuia. Saru' mina. Ce mai face Clujul meu drag? Ma usc de dorul lui.

Irinel, mamica de spiridus fermecat Ilinca Ioana (9 ianuarie 2006)

ingerasul lui mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasol spune:

seara buna fetelor,aparem si noi,adica io ca dav e la is, ca noi maine dimineat plecam la muntele
anas-ce-ar fi sa faceti un circuit si pe la iasi,va asteptam cu drag, am casa mare am unde sa va cazez

anasol si david-andrei(06.01.2006)

Mergi la inceput

fetelor am intrat in posesia cd-urilor cu poze din grecia,cum termin cum le pun

Mergi la inceput

gata am pus,sper sa si mearga
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos

Mergi la inceput