masina de spalat cu uscator
Raspunsuri - Pagina 3
Alynutza spune:
Tocmai ce am achizitionat si eu o masina Indesit cu uscator, modelul 126. In afara de faptul ca acum am constatat pe pielea mea ce inseamna ca scoate rufele sifonate (am nenorocit camasile sotzului, nu le-am putut calca nici cu fierul Phillips, a fost musai sa le bag in lighean cu apa si le-am calcat ude si si asa mi-au dat mari batai de cap, dar recunosc ca din vina mea, ca stoarse la 1200 de turatii, numai uscatul le-a mai lipsit), am vrut sa va intreb, cand le-am scos de la uscat aveau un miros f. ciudat, adica nu miroseau nici a detergent, nici a balsamul de rufe pe care l-am pus eu in masina. E normal? Sau s-a intamplat asa fiindca a fost prima data cand am folosit programul de uscare?
jone spune:
sunt 2 topicuri despre masini care usuca rufele:intrebarea mea este e mai bun un uscator sau una 2in1 care spala si usuca?
nu se pune problema spatiului.
jo si alexandra
recomandari,
home sweet home!
Alynutza spune:
Jone, daca nu se pune nici problema spatiului, nici problema banilor, poate ar trebui sa-ti iei separat, o masina de spalat si alta pentru uscat. Chestiile 2 in 1 sunt bune, dar mai bune sunt cele specializate, cred eu. Eu personal am luat 2 in 1 pentru ca era totusi o diferenta de pret destul de maricica daca luam separat, plus ca masinile de uscat pe care le-am gasit aveau capacitate destul de mica, plus eu voi folosi functia de uscare doar pe perioada toamna tarziu-iarna-primavara devreme, cand nu pot sa usuc rufele afara.
La produse separate ai si avantajul de a putea alege dintr-o gama mai larga de produse, la 2 in 1 optiunile sunt foarte putine.
jone spune:
eu deja am o masina de spalat si sunt incantata de ea mai putin acum iarna.are numai 400 de rotatii si pana acum nu am suferit.am spalat chiar si presuri la ea.
o sa mai studiez problema.ma gnadesc ca totusi e buna una 2in1 ca nu mai stau sa le scot sa le mut inalta parte.o fixez sa faca tot si cand \ajung acasa sa fie gata.
jo si alexandra
recomandari,
home sweet home!
Liliann spune:
buna
puteti sa-mi spuneti fetelor, voi ce marca de masina aveti?
sora mea are ariston AMD 129 si e multumita de ea, numai ca are clasa B la uscare si centrifugare.
acum, imi caut si eu si as vrea ceva care sa aiba clasa A la toate (energeticA, centrifugare, uscare), daca exista asa ceva
daxca nu, o sa-mi iau si eu ariston si gata
kita spune:
liliann, si eu tot catre Ariston as inclina; am masina ariston de 1000 rpm si am niste prieteni care si-au luat modelul spus de tine si sunt super incantati (ei sunt nitel mai carcotasi asa c ama bazez pe ei))
Kita(Alina) si bebe Andrei (nascut pe 10 februarie 2005)
album
Teodora D. spune:
Spuneti-mi va rog, rufele ies sifonate din masina aceasta cu uscare, e mare diferenta fata de rufele care se usca pe franghie?
Am inteles ca multe dintre voi calcati rufele, dar eu de ex. nu calc decat hainele de vara si nu as vrea, daca imi iau o astfel de masina, sa fiu obligata sa calc totul.
Peste 100 de ani nu va conta ce cont in banca am avut, in ce casa am locuit sau ce masina am condus.
Dar lumea ar putea fi diferita pentru ca am fost importanta in viata unui copil.
Liliann spune:
kita, multumesc pt raspuns. si sora mea e incantata de ea, nu ies rufele sifonate tare, sapt asta mi-o iau de la flanco, ca e mai ieftina
ana maria spune:
Am un indesit cu uscare, nu sunt foarte incantata de programul de uscare: dureaza foarte mult si abia dupa ce am luat-o am constatat ca majoritatea hainelor nu au indicatie de uscator pe eticheta. Mi s-a stricat o pereche de pantaloni acum cateva luni exact dupa prima uscare (i-am scos taiati din masina, erau un fel de blugi mai subtiri de la M&S si nu stiu nici acum daca problema a fost uscarea la masina sau atat le-a fost dat sa traisca . Altceva nu am stricat.
Acum folosesc programul de uscare doar daca am nevoie urgent de ceva si doar pentru lenejerii de pat, prosoape, blugi, chestii care nu se pot strica. Si intradevar rufele au un miros mai dubios, cred ca din cauza balsamului, pentru ca il usuca fortat iar atunci cand functioneaza pe uscare, baia se incalzeste foarte tare si miroase a fiert.
lacrabaciu spune:
Si eu, ca si voi, cele care ati scris inaintea mea la acest toic, sunt foarte ingrijorata de problema uscarii rufelor; In consecinta, bantui magazinele de profil in cautarea unui uscator sau a unei masini cu tot cu uscator; abia asteptam sa am acces la net sa pot intreba cine are si cum se descurca; acum insa, citind toate mesajele de aici, sunt tare bulversata;
Eu am vazut o diferenta foarte importanta la uscatoare: ori au evacuare printr-un burlan, ori scot apa intr-un "sertar" de plastic pe care il golesti tu; Are cineva model cu burlan? sau toata lumea cu evacuarea aceea, manuala, sa-i zic asa )cand se umple recipientul).
Insa, daca rufele au totusi un iz specific uscarii fortate, parca ma cam ingrijorez; caci tocmai asta e problema mea principala .. de atat stat la uscat rufele mele au un fel de iz dat de apa care sta prea mult in tesaturi (si le storc la 1200 de rotatii, nu ma intelegeti gresit, numai ca e multa umezeala in zona in care locuiesc).
Cum sta treaba de fapt: au iz sau nu cand le scoti? Eu folosesc de obicei balsam in exces ca sa pot salva cat de cat situatia ...
De fapt ... sunt disperata, asta-i adevarul ... vad ca numai eu scot ca nebuna rufe aproape zilnic la uscat ... vecinii mei nu stiu cum se descurca (ma refer la cei care stam la parter si nu avem voie sa facem balcoane);
Eu as vrea, in consecinta, sa usuc absolut toate rufele sau, ma rog 90% din ele. Nu e chiar o minune sa ai uscator de rufe?
Nu ma criticati prea aspru pt ca par sarcastica sau ... nu stiu cum ... chiar sunt disperata ...