Pacientele optimiste si gravi ale dr. Tutunaru-11

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

ana_id fa-ti un test, eu cred ca vor aparea cele doua liniute II, am eu un feeling!!!
Daca as fi in locul tau cred ca as face zilnic cate un test din moment ce "uratii" nu isi fac aparitia!!!
Cunosc cazuri cadn testele au iesit negative ( 2, 3 ) si abia pe la al 4- lea s-a pozitivat!
Multa BAFTA!!!!!!!!

Kora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_id spune:

offfff, daca ai sti cum ma gandesc si eu...cu cata groaza ma duc la baie de 5 ori pe zi si ce stare am cand vad ca nu e nimic....asta mi se pare cel mai ciudat ca nu am nici macar o scurgere....o chestie , ceva, sa stiu ca e intr-un fel sau altul....mai incerc maine dimineata
va pupic si va tin pumnii
diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Alexia scumpa, lasa sa nu-ti para rau ca ai actionat asa in forta dimineata si seara in zilele acelea. ca rau nu face practica asta Eu iti urez sa practici in continuare inca niste zile bune, mai ales astazi, nu? Asa ti-a spus T ca astazi o sa fie ziua cu pricina. O stii el ceva, ce sa zic? Imi pare rau ca pleaca si ca nu avem cum sa ne confirme cineva ovulatia...

Ana_p nu ne plictisesti, scrie cat mai multe despre tine, asa este Alexia era deja la usa cabinetului cand discutam noi de-ale cartierelor.

Ana_id, imi pare rau ca e grea asteptarea dar lasa ca astepti pentru o cauza f f f placuta. Asa ca merita.
Amely, multumesc pentru pumnii stransi, nu sunt eu mandra de endometru dar cu pregnylul acela eu sunt sigura ca se va produce ovulatia. ca data trecuta. Insa tot ma gandesc, se sparg amandoi - de 20,9 si de 19,4? Sau unul dintre ei creste si mai tare, sa zic ca are 23 si se sparge? Ma rog, nu prea mai are cand sa creasca pt ca i-am dat pregnyl. Si tot pe dreapta. Ca si luna cand am mai facut stimulare. Hmmm. Te pup Amely, esti o draguta si am vorbit de tine cu fetele sa stii.

Pup toate fetele, Marinush pe unde mai esti nu mai citesti deloc? Of, te pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Fetelor, am inteles ca dr T este plecat din tara. Stie cineva daca luni in 4 septembrie este la cabinet?Si mai precis unde anume?La cel de pe Maior Coravu sau la cel de pe langa Elias?
Seara placuta tuturor!

Kora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Buna fetelor !!
Va multumesc mult de tot pentru ca-mi sunteti aproape si sa stiti ca desi intru mai rar, nu v-am uitat si va citesc mereu! Incerc sa-mi revin si stiu ca voi reusi pina la urma, pentru ca e multa omenie aici pe forum si cu atata bunatate, din partea fiecareia, nu poti sa nu-ti revii. Va multumesc la toate...
KoraPop si eu vreau sa merg luni la o consultatie la dr. T, poate mergem impreuna?? Eu trebuie sa merg oricum la un consult, dupa ce se opreste sangerarea, asa mi s-a spus si inca nu s-a oprit. Daca prin weekend scap, pe luni as vrea sa ma vada dr. T si sa-mi spuna daca totul e in regula. Sunt putin cam speriata pentru ziua de luni, ma tot intreb daca nu cumva a ramas ceva acolo, sper sa-si fi facut efect antibioticul ala si sa fie totul ok. Deci si eu vrea sa stiu, daca va fi in tara dr. T luni, si unde anume il voi putea gasi?? Daca-si schimba cabinetul, i-si schimba si nr. pentru programari??? Unde sa sun acum pentru o programare??

Si va veni cu siguranta o zi in care-ti voi zambi implinita!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Ioana si iti tin pumnii stransi stransi sa fie bine la consultatie si sa stii ca noi ne gandim la tine. Mie T azi mi-a zis asa: ca este plecat pana duminica parca si ca spera sa termine cu mutatul pana pe 11 septembrie. Banuiesc ca pana atunci tot la cabinetul din Maior Coravu face consultatiile. Cel mai bine o suni pe Ramona - asistenta si iti spune ea.

Clau eu ma gandeam sa merg sa fac o echo maine, sa vad cum stau, pentru linistea mea ca tare mi-e teama de chist. Tu nu ai de ce sa-ti faci probleme ca ai facut pregnyl. Oare de ce mie nu mi-o fi dat pregnyl sa fac luni ca aveam cam aceleasi valori ca si tine azi. fata frumoasa

Mergi la inceput

Alexia foarte bine ca te gandesti sa faci o eco. As face si eu desi nu cred ca nu s-au spart...pt ca am luat pregnyl. Si totusi de ce atunci dupa ce mi-a prescris acum 2 luni pregnyl, m-a chemat la eco pt a vedea foliculul spart? Eh, asta e, luna asta insa am abuzat de sot , nu am mai vrut o data la 3 zile. Sa vedem ce-o fi si acum.

Pup toate fetele si o zi buna

Mergi la inceput

Ioana, scumpa mea , la programari ramane acelasi numar (la Ramona) probabil, iar de luni nu cred sa fie deja la noul cabinet.
Sper din toata inima sa se termine sangerarea si sa luam in piept o noua luna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristind spune:

Buna fetele! Am foste aseara la d-nul T..am venit cam dezamagita...mi-a facut prima monitorizare. rezultatele:E - 6,0; Od - 7,0; Os -8,5. Pote cineva sa imi spune si mie ce inseamna?? Mi-a zis ca mai mult decat sigur am endometrioza si ca o sa imi faca laparoscopie. A ramas sa ne vedem luni ca a plecat din tara. Nu mi-a zis nimic de schimbat sediul. Se schimba??? Va pup!!

kristin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diddy spune:

Ioana si KoraPop, si eu ma duc luni la T, am programare la 3:15. Voi la ce ora sunteti programate? Poate ne vedem acolo....inteleg ca tot la vechiul cabinet din M. Coravu?
kristind, de ce ti-a spus Dr. asa de ferm ca ai endo? Despre cCe alte simptome i-ai mai povestit? Dar, intradevar, la endometrioza se pune diagnosticul doar prin laparo, din pacate.
ana_id, tin pumnii sa fie cu ochisori!

Mergi la inceput