Miresele anului 2006 (66)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Gurule, draga DUOAMNA, eu am urmatoarele doua mesaje:

1. PO-ZE, PO-ZE, PO-ZE, PO-ZE, PO-ZE!!!

2. Povesteste tot ce-ti vine in minte... Pe noi oricum ne intereseaza orice aspect.. iar tu ... ai retzinut cu certitudine detaliile semnificative... asa ca asteptam...

Haaaaiii, nu ne mai perpeli aaasssssaaaaaaaaaaaa....

Nunta noastra: 29 iulie 2006
cumparaturi pentru nunta

"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianette spune:

Hellou, recente Doamne! Recunosc ca va citesc din "umbra" (ma rog ... de la serviciu, de pe scaun unde chiar e umbra acum ca sta sa ploua ) si tot intru sa vad daca a pus si Krelia poze ca stiu ca a fost foarte secretoasa cu rochita ei ... Si asa am mai vazut si alte fotografii de la alte mirese ... Felicitari tuturor ! Ma bucur sa va aud ca ati fost multumite si bucuroase la nunta voastra, ca toate pregatirile v-au fost apreciate ... Am fost si eu ieri la o nunta (a 4-a din vara asta si a 3-a consecutiv - cea de ieri)... si nu-mi vine sa cred ca peste 2 saptamani se implineste 1 an de la nunta mea !

Sa fiti fericite si iubite, sa va relaxati in honeymoon-uri!

(intre timp a inceput ploaia

DIANE
cununie
nunta (pe curand si altele)
diverse chestii pentru nunta & cununie
Honey-Moon Albena
Photoshop

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginutza2002 spune:

pana pune krelia poze pe net hai sa mai radem si noi un pic!
Zice-se ca in perioada razboiului rece la o intalnire dintre presedintii URSS si SUA acestia s-au amuzat aducand o ghicitoare sa prezica viitorul natiunilor lor. I-a ghicit prima data rusului: - Aoleu, vad puzderie de capitale: Chisinau, Kiev, Minsk, Vilnius, Taskent, Erevan si altele de nu mai incap in globul de cristal, vai tara asta va fi praf! Zambetul rusului ingheata. Americanul repede o intreaba pe ghicitoare: - In SUA cate capitale vezi? Se uita ghicitoarea, se uita, se chinuie, transpira toata si pana la urma zice: - Una singura, Washington! - Of, mi-ai luat o piatra de pe inima. Dar de ce ai citit asa greu? - Pai era scris in araba

'Ubita si 'Ubitu' & 'Una alta pentru nunta'

Cum apa totdeauna in apa se scurge, zilele mele in ale tale vor curge!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tizabela spune:

Buna fetelor am revenit dupa o luna si jumatate traite intens,ba chiar as putea zice cu adrenalina la maxim!!!
Am plecat spre Romania pe 12 iulie deci cu exact o luna inainte de nunta acele 4 saptamani pana la ziua X au fost superbe cu forte mult stres,griji si emoti,dar totul a meritat pentru ca am fost rege si regina pentru o zi eu si iubirea mea!!!!Fetelor bucurativa de aceste momente caci numai dupa ce se termina totul va dati seama ce gol imens va ramane cand dimineata va treziti fara sa trebuiasca sa vb cu cei de la filmare,florii,restaurant ect...
Luna de miere care a fost doar de doua saptamani si ea la fel de frumoasa mai ales dupa prima saptamana facuta ca adevarati turisti la Barcelona cand am ajuns pe Coasta de Azur la Canes am lenevit si ne-am incarcat bateriile pentru un nou an...dar de data asta fara o nunta de organiza
Daca vreti puteti sa vedeti pozele mele in albumul din semnatura la "Nunta mea de vis"

fotoIZA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Bine ai revenit Iza!
Casa de piatra si tot ce va doriti!
Am vazut pozele si vreau sa-ti spun ca ai fost absolut superba!
Numai bine!

Nana Motoc
Fotografii nunta!

"Pentru a avea mai mult decit ai obtinut trebuie sa devii mai mult decit esti. Daca nu te schimbi vei avea intotdeauna ceea ce ai obtinut."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_1978 spune:

Multumesc mult Clau 77 pentru ajutor, chiar acum incerc sa postez niste poze.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/maddyradulescu/album?.dir=390fscd

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_1978 spune:

Si acum cateva poze de la cununia religioasa
http://pg.photos.yahoo.com/ph/maddyradulescu/album?.dir=24b5re2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Iza bine ai revenit !!! Superbe poze , ce mai !!! Se vede cat de fericit ati fost!!! CASA DE PIATRA inca o data !!!!
Madutza ,frumoase poze!!!! Si la voi in poze, mai ales la cele de la religioasa, se observa fericirea si emotiile intiparite pe chipuri. CASA DE PIATRA inca o data!!!

eu
poze nunta

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tizabela spune:

Multumesc mult Nana imi plac mult pozele tale si sper sa fiti toata viata la fel de fericiti ca in momentele alea!!!

fotoIZA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau77 spune:

Ai reusit! Cu placere. Ai fost o miresica dulcica foc. Mi-a placut mult buchetul tau de mireasa. Casa de piatra!

Un mesaj pentru Krelia: Ne mai tii mult pe jar, gurule?!!!
Pupici

quote:
Originally posted by madutza_1978

Multumesc mult Clau 77 pentru ajutor, chiar acum incerc sa postez niste poze.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/maddyradulescu/album?.dir=390fscd

nunta

Mergi la inceput