MIHAELA RADULESCU ARATA TRAZNET
Raspunsuri - Pagina 6
ligeea spune:
A fost o simpla constatare pe care v-am impartasit-o si voua. daca vrem sa aratam ca ea -exceptand tratamentle de-alea cu lipoliza si alta alea care intr-adevar sunt scumpe e forumul cu dietele de slabire plin de sugestii. Problema e ca de la vorbe pana la fapte -ba chiar la mod de viata e cale lunga .Eu de 2 sapt ma duc la aerobiclunea , miercurea si vinerea . Nu sunt foarte foarte -am 1,68 si 58 de kg dar as vrea un pic mai slaba si mai multa fermitate la piele. Nu stiu cate dintre voi faceti in mod constant vre-un fel de sport dar pt. mine nu e usor si imi vine sa ma las de fiecare data .Acum m-am mai obisnuit si nu mai am febra.Ideea era , ca pt. a arata bine nu ai nevoie de un sac de bani ai nevoie de vointa si de la anumita varsta de mult bun simt -ca sa stii cu ce machiaj, haine ,iti sta bine.
Faptul ca are o cariara si nu e usor sa te foarfece toata lumea cu orice faci, ca are o familie -si chiar se poarta ca o mamaica nu ca o vedeta ,si ca pa langa toate astea trebuie sa fie si scoasa ca din cutie mereu nu e usor. Nici nu vreau sa ma gandesc cum arata agenda unei femei ca asta. Spun ca eu sunt cam delasatoare din fire asa ca ...
Mie mi-a placut de ea -in conditiile in care o vedeam aptopae zilnic -ca nu era fitoasa , nu se baga in fata la coada la apa plata, fugea dupa cel mic cand o lua la pas , intreba daca pestele e proaspat ca-i da si lui Ayan. Nu venea machiata la plaja ,nu avea bodyguarzi ca Monica Columbeanu, era o femeie cu comportament normal ,fara excentritati.
ca arata supermisto e o carte de vizita si o dovada ca daca vrei se poata .
may spune:
nu, măi, nu-s nici Răduleasca (deși sincer mi-ar plăcea să am corpul ei), nici Marin (pe-asta recunosc că nu pot s-o sufăr) , iar dacă nu-mi plăcea deloc bîrfa nu intram p-acilea
io-s contra părerii că dacă x-uleasca arată bine atunci sigur (mi-a spus mie o prietenă de-a verișoarei de-a 2 a cumnatei de frate a ... etc.etc.) e operată, n-are măi cum să fie naturală, nuuu, iar dacă e frumoasă naturală, atunci sigur e proastă sau e c...ă, sau, si mai bine, amîndouă la un loc
crinuta spune:
Si mie imi place tipa, din toate punctele de vedere.
Arata traznet, e o mama buna din ce am citit, super profesionista si nu ma intereseaza cine a ajutat-o in cariera. E clar ca are talent, cap si carisma, deci bravo Mihaela!
Crinuta si Rayan
spic de grau spune:
quote:
Originally posted by may
nu, măi, nu-s nici Răduleasca (deși sincer mi-ar plăcea să am corpul ei), nici Marin (pe-asta recunosc că nu pot s-o sufăr) , iar dacă nu-mi plăcea deloc bîrfa nu intram p-acilea
io-s contra părerii că dacă x-uleasca arată bine atunci sigur (mi-a spus mie o prietenă de-a verișoarei de-a 2 a cumnatei de frate a ... etc.etc.) e operată, n-are măi cum să fie naturală, nuuu, iar dacă e frumoasă naturală, atunci sigur e proastă sau e c...ă, sau, si mai bine, amîndouă la un loc
May - e jobul ei sa arate bine! Crezi ca ar mai fi solicitata sa faca vreo emisiune daca s-ar face de 80kile? Sa fim seriosi!
Si apoi - hai sa presupunem ca n-ar fi apelat in viata ei la chirurgie estetica, timpul si banii pe care ii are ea ptr a se ingriji sa arate asa cum arata, nu-l are oricine!
Pun pariu ca merge la coafor de mai multe ori pe saptamana (eu ultima data am mers prin iunie; tu de cate ori iti permiti sa mergi pe luna/an?).
Apoi cremele pe care si le ia, tratamentele anticelulita..etc etc..
Sa-ti povestesc de timpul lor? Al vedetelor? Pai hai sa vedem: lucreaza 10 ore pe zi, zilnic? Ma indoiesc!
Cand ajung acasa sunt ele cele care se ocupa de menaj si copil?! Iar ma indoiesc!! Si atunci?
Sa ma mir ca ele arata bine? Nu ma mir! De ce m-as mira?! E platita sa arate bine, a fst aleasa in lumea showbiz ptr ca arata bine.. Si tot asa...
Dar fi convinsa sa sunt atatea "nimeni" care arata la fel de bine, sau poate si mai bine! Singura deosebire e ca nu au avut sansa sau caracterul sa ajunga acolo unde au ajuns altele.
Lumy- mamica lui www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=spic%20de%20grau" target="_blank">David Andréi (11 Martie 2004)
Poti da fara iubire, dar nu poti iubi fara daruire.
copiloi spune:
quote:
Originally posted by spic de grau
May - e jobul ei sa arate bine! Crezi ca ar mai fi solicitata sa faca vreo emisiune daca s-ar face de 80kile? Sa fim seriosi!
Lumy- mamica lui www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=spic%20de%20grau" target="_blank">David Andréi (11 Martie 2004)
Poti da fara iubire, dar nu poti iubi fara daruire.www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34758" target="_blank">Povestea nasterii lui David
Exact!
Un contraexemplu ar fi Teo, care are peste 80 de kg si are un succes mai mare de cat Raduleasca, chiar daca nu are muschii lucrati ....dovada ca Mihaela Radulescu puncteaza la public si cu altceva , inafara de spontaneitate, umor si charm....cred si eu ca are tot interesul sa arate fara cusur ....altfel, nu ar mai fi atat de profitabil
Alina
In der Ruhe liegt die Kraft! - In calm sta puterea! (proverb german)
ligeea spune:
Nu stiu daca lucreaza`10 ore dar are emisiune in direct la radio Godzilla ,pregateste emisiunea de sambata de la Antena si...mai are si alte emisiuni, interviuri ,filmari, etc.De ce nu recunoasteti cinstit ca nu sunt multe persoane publice -nu spun vedete- de varsta ei care sa arate asa de bine ?
In privinta celorlate abilitati de ,,familista , din cate am vazut pe forum sunt multe mamaici care au angajatebone , menajere cu posibilitati materiale mult mai reduse , as spune chiar modeste .Si pentru ele conteaza sa`mai faca si altceva decat bucatarie si copii, drept pt, care au salariu de 10.mil si dau 5-6 la bona si cateva sute de mii la menajera pe sapt.
Viata de fam. a Raduleascai este departe de ceea ce am vazut la fam. Columbeanu .Varul sotului meu sta la Izvorani si nici vorba de opulenta stridenta a celoralti.
Mihaela arata dupa ce a nascut ca o vedeta de la Hollywood-si asta dincolo de bani este meritul ei personal.
AYUMI spune:
Mie nu imi place si nu mi-a placut niciodata cum arata.
Bianca
http://community.webshots.com/user/ayumi118
michelle7 spune:
tot citesc pe aici si ma minunez cum suntem mai toate in faza de negare. " e frumoasa ca nu lucreaza multe ore si are timp pt ea" ," e slaba ca are bani de tratamente si operatii". Hai sa fim seriosi si sa recunoastem. Daca suntem grase si deformate sunte asa pt ca MANCAM . Mancam sarmale, ciorbe, snitele, fripturi , facem prajituri des si le si mancam cu placere, la televizor azi un popcorn, maine un chips si hopa burtica crescuta din " munca si lipsa banilor "
Tin minte ca Mihaela a fost filmata la ea acasa ( era o emisiune despre vedete) si zicea ca e la dieta dupa nastere, toata ziua manca doar fructe. pun pariu ca daca am tine si noi dieta aia am arata macar pe jumate la fel de bine ca ea.
Dimineata cand se trezeste are o rutina de sport. face abdomene in pat, semiflotari pe marginea patului timp de 5-10 minute dupa care isi face toaleta.
Femeia e disciplinata si se vede . asta e realitatea. ca si-a mai ajustat pe ici pe colo corpul - sa-i fie de bine. dar chirurgii sunt oameni nu dumnezei , daca materialul clientului e de calitate , la fel e si rezultatul
Michelle
michelle7 spune:
am gasit poza asta cu ea la plaja. nu stiu daca ati vazut-o
http://www.revistavip.net/galerie/?imgid=7&gal=116
Michelle
Oana spune:
quote:
Originally posted by michelle7
... semiflotari pe marginea patului timp de 5-10 minute ...
Cu flotarile ar trebui s-o lase mai moale ca deja au inceput sa i se vada muschii la maiini si devine prea masculinizata, exact ca si Madonna.
Oana , mami de Paul (3 iulie 2002)
Ticker_Paul