MIHAELA RADULESCU ARATA TRAZNET
Raspunsuri - Pagina 10
anky spune:
Mda... cu ajutorul chirurgiei plastice orice e posibil.Oricum mie imi place personalitatea ei puternica.
Anca,Bianca 02.02.03si Cris 12.05.05
ligeea spune:
Eu nu cred ca e o Monica C . Oricum am lua-o , mie Monica ori e prea desteapta si eu nu vad ca-s redusa ori e proasta asa cum o vad eu .daca ne mai auzim peste vre-o douaj(aici trebe o virgulita sus da n-o gasesc ) de ani o sa vedeti si o mare diferenta de ,,aluat. Monica e cam lenesa ,n-o vad in stare sa aiba un servici sau sa faca ceva . Nici de copil n-o prea vad in stare .Mihaela a lucrat intotdeauna , televiziunea nu se face usor , emisiunile ei sunt in direct.
Va pup , numai bine ca e tarziu
lavinai spune:
mah da de unde pana unde comparatia asta : radulescu- "hormonica"????
hai ca mai zic radulescu-marin, ca ambele au cu ce mah.....se lauda, dar cu asta mica care inca nu s-a trezit bien al realitate ......
Mareea iulie 2006
teo1970 spune:
trecind dimineata pe linga o taraba cu ziare, am vazut pe coperta Starului (parca) o foto cu ea si dedesubt: Mihaela Radulescu din nou gravida;
sincer, nu mai retin daca era si un semn de intrebare la sfarsit sau nu ...
stiti ceva despre asta?
lavinai spune:
stiu doar ca spunea de multe ori ca isi mai doreste inca un copil. sper sa fie cu noroc pt ea!!!
Mareea iulie 2006
AncaMaria spune:
Am citit aproape tot thread-ul asta... ultimele 2 pagini mai putin..
O cunosc pe Mihaela de pe vremea cand era in clasa a-11a de liceu (si eu intr-a 9a) si am simtit ca trebuie sa scriu, am facut ore de aerobic cu ea... dar asta nu conteaza... as vrea sa va spun insa ca va inselati daca credeti ca fata asta nu arata asa de la natura, ci doar banii si ambitia au ajutat-o sa-si mentine look-ul... nu e asa, e mostenirea genetica, tatal ei a fost profesor de sport, un tip f. bine, maica-sa la 50 de ani arata ca de 30.. inaltuta si slabuta... va zic eu, e si materialul genetic... eu la 50 de kile tot nu aratam asa ca ea..
in legatura cu faptul cum a ajuns acolo unde e... asta nu mai conteaza...:))
lgireada spune:
quote:
Originally posted by AncaMaria
in legatura cu faptul cum a ajuns acolo unde e... asta nu mai conteaza...:))
Anca & Bianca (19 iulie 2004)
Stii ceva ce noi nu stim?
Eu oricum is fan, asa ca doesn't matter.
Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos
Ramona J spune:
Eu am vazut-o doar la tv. Cred si eu ca are zestre genetica buna. Sint persoane care muncesc pe rupte si tot nu arata asa. Daca s-a mai si ajutat pe ici pe colo...
The best thing you can do for your children is to love your wife.
Oana spune:
AncaMaria bine te cred daca zici tu ca o cunosti asa o fi, si eu mi-amintesc ca pe la revolutie ea era studenta la "Educatie Fizica si Sport", (btw a mai facut vreo faculta in afara de asta? nu am auzit) dar daca arata asa datorita factorului genetic atunci tot nu este meritul ei ci al mamicii si al taticului ei, sau al naturii...
Iar cat despre partea ca nu conteaza cum a ajuns unde a ajuns nu sunt deloc de acord cu aceasta afirmatie.
AncaMaria spune:
quote:
Originally posted by Oana
AncaMaria bine te cred daca zici tu ca o cunosti asa o fi, si eu mi-amintesc ca pe la revolutie ea era studenta la "Educatie Fizica si Sport", (btw a mai facut vreo faculta in afara de asta? nu am auzit) dar daca arata asa datorita factorului genetic atunci tot nu este meritul ei ci al mamicii si al taticului ei, sau al naturii...
Iar cat despre partea ca nu conteaza cum a ajuns unde a ajuns nu sunt deloc de acord cu aceasta afirmatie.
Oana , mami de Paul (3 iulie 2002)
Ticker_Paul
Opinions are like Birthdays; everyone has one but you only care if it's your own
Nu cred ca a mai facut alta facultate...