"Regina muzicii R&B"....ce repertoriu are?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns akella spune:

quote:
Originally posted by Oana

quote:
Originally posted by goldi
Bey,viitorul sot si frumos, si bogat, si dispus la o nunta superfastuoasa si cadouri traznet,iar ea, il inseala prosteste, se afiseaza cu tinerei???!!!

Chiar asta m-am intrebat si eu, chiar asa de proasta sa fie? Pai ea in loc sa se pregateasca de nunta statea sa se intalneasca cu fotbalisti si cu cantareti? Si ii mai si suna de pe telefonul mobil al logodnicului??!!!

Oana , mami de Paul (3 iulie 2002)

Ticker_Paul

Oana, dar poate ca in cazul "reginei" nu este vorba de prostie... Poate sunt de vina niscaiva prafuri inhalate, ca tot sunt la moda printre artisti (de ex. Anna Lesko)...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinai spune:

ia uitati ce a gasit fataaa :

http://www.cristinaspatar.ro/

Mareea iulie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

ce sa-i fac daca a dat pasarelul din mana pe cei de pe gard...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana spune:

quote:
Originally posted by akella

quote:
Originally posted by Oana

quote:
Originally posted by goldi
Bey,viitorul sot si frumos, si bogat, si dispus la o nunta superfastuoasa si cadouri traznet,iar ea, il inseala prosteste, se afiseaza cu tinerei???!!!

Chiar asta m-am intrebat si eu, chiar asa de proasta sa fie? Pai ea in loc sa se pregateasca de nunta statea sa se intalneasca cu fotbalisti si cu cantareti? Si ii mai si suna de pe telefonul mobil al logodnicului??!!!

Ticker_Paul

Oana, dar poate ca in cazul "reginei" nu este vorba de prostie... Poate sunt de vina niscaiva prafuri inhalate, ca tot sunt la moda printre artisti (de ex. Anna Lesko)...

Ceea ce nu ne ucide ne face mai puternici.

http://community.webshots.com/user/miana_dragnea

Akella, s-ar putea sa ai dreptate este si asta o varianta, este o moda printre unele "vedete" de azi... Si la drept vorbind si "regina" si Ana Lesko au niste fetze lesinate de zici ca sigur au consumat ceva prafos...

Ticker_Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

Sunteti niste fete pe cinste!

Dupa ce am citit tot ce mi-ati dat,imi intaresc convingerea ca e tare .Daca silicoane si-a pus in bust si in buze,voce(si minte ),din pacate,nu se poate pune .

Cred ca nici daca beau 10 nu poa' sa-mi placa melodiile ei!Da,aceste versuri ne doare

Totusi,vag imi amintesc ca prin februarie a fost invitata la Teo.Nu a cintat nika,doar s-a laudat cu ce inel de mii de euro a cadorisit-o iubitul italian si ca iubitul,el,e un barbat bine .

Halal regine mai avem si noi .Sigur nu i s-a pus numele asta de bascalie?!Si ce naiba i se da atita importanta prin ziare doar nu ducem lipsa de ki...(iren,cum le-ai zis,vinde-mi licenta espresiei )

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Alina, expresia nu-mi apartzine , a fost spusa de cineva la moartea Laurei Stoica, ca ea oricum nu mai avea loc pe nicaieri de kilotzarele care-au impinzit scena muzicala...Showbiz-u e plin de fufe drogate shi fara voce, iar media nu face altceva decit sa scrie toate cretinitatzile despre totzi shi toate ratatele, face reclama, ce daca-i negativa, buna shi-aia, decit deloc!...

Io shi plozii turbulentzi

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanabbb spune:

fetele......
m.am tavalit de ras.....si inca nu stiti nimik.eu nu ma pot avnta prea tare in discutii ca stiu prea multe......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

quote:
Originally posted by oanabbb

fetele......
m.am tavalit de ras.....si inca nu stiti nimik.eu nu ma pot avnta prea tare in discutii ca stiu prea multe......

Eu stiu TOT!

Andreea mamica lui Filip Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

cica e nascuta pe 17 iunie.. asa scrie pe site-ul ei.. adik nu vrea sa-si spuna anul nasterii? oare cati ani are ?

ma .. da di ce-si spune regina? ca suna a rrrrromaneste!!

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns akella spune:

quote:
Originally posted by disperata
ma .. da di ce-si spune regina? ca suna a rrrrromaneste!!

s-auzim numai de bine! si

Si as adauga (desi nu am absolut nimic cu alte etnii) - bahtalo!... ca e si cam bronzata si vinetzie pe la ochi si pe la gura...

Mergi la inceput